12 Apostoli ai lumii in care traim
Raspunsuri - Pagina 6
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Vreahaaahaaau si eu spanking din ala!!!!! |
Hahahahaha - pai intoarce fundul si da chilotii jos... am o mana greaaaaaaa
spank = Slap with one's open hand or a flat object, esp. on the buttocks as a punishment... adica pe romaneste, a bate la fund
Si ca sa pastram nota adevarului, eu am intrebat prima de ce e Oprah asa de slaba si Ocebine a aruncat scanteia cu "spanx" ... dupa care ati inceput toate sa va uitati pe sub fuste ... realitatea a dezvaluit ca unele nici nu stiati ce e aia, altele v-ati gasit chilotii, altele ati inceput sa vi-i doriti, unele au avut dubii ca ar fi confortabili, altele cica ii poarta numai temporar ...
Cat despre mine, eu ii am permanent pe mine, nu numai la petreceri sau la picture day ... asta ca sa stiti !
desprecopii spune:
sa vina si Allure la topicul asta - sa ne spuna cum facem abdomene plate...ca sa nu ne intereseze spanx-ul.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
buflea spune:
citat din mesajul lui Eleni ...cam cum cladesti o relatie (sau macar o erectie) bazandu-te pe falsuri din astea? |
Si ma scuzati, dar simt ca pot fi filantroapa cu Eleni, asa ca o sa-i spun cu generozitate raspunsul la intrebarea din paranteza :
VIZUAL
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
De ex. Bill Gets are un program (prin una din fundatiile lui) pentru salvarea arborilor de cacao (lumea ar fi terminata fara ciocolata!!). Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Oprah a construit si sustine financiar cateva scoli ptr. fete in Africa!
ab5174 spune:
citat din mesajul lui desprecopii sa vina si Allure la topicul asta - sa ne spuna cum facem abdomene plate...ca sa nu ne intereseze spanx-ul. |
Eu am inceput sa sar coarda cica dimineta si seara, dar mereu imi gasesc scuze ori ploua,ori e soare sau vint.
Am hotarit sa-mifac abonament la gym.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui buflea Si in poza aia de mai sus, ce bine arata Oprah ... or fi photoshopat-o sau a slabit asa remarcabil ? |
O-ho! Pai tu nu ai vazut-ope Oprah de-a lungul anilor? (Eu nu am urmatirt-o, mai prindeam din cand in cand, din greseala cateva minute). Greutatea ei e ca un yo-yo... sus-jos-sus-jos-...
Eleni spune:
Nu... mai... pot... fizic sunt epuizata de ras...
Cum zice minoritaru': "sa moara ce-am pe casa" ca am trait degeaba pana acum. Multumesc ca mi-ati deschis si mie orizonturile, jur ca traiam in onestitate si traiam degeaba... Doamne sfinte si cei 12 apostoli din postarea initiala... am ras cu convulsii, nu mai pot. Si nu vreti sa stiti cum rad eu... TARE...as in FOARTE TARE, eu nu pot sa rad discret, sunt celebra pentru asta, aduc si martori.
Mey, eu lucrez in publicitate marea majoritate a timpului si stiu ca ambalajul face mult, face cam toti banii... dar daca ma ambalez in elastice si dau peste vreunu' de la OPC care dupa ce ma dez-mumiaza ma si amendeaza pentru inselatorie vizuala, ma scoti tu bufleo? Pe cuvantul tau de spankerita?!
buflea spune:
citat din mesajul lui desprecopii sa vina si Allure la topicul asta - sa ne spuna cum facem abdomene plate...ca sa nu ne intereseze spanx-ul. |
Mda, de parca mai are cineva nevoie de sfaturi despre cum sa-si dea chilotii jos si sa scape de ei ...
Yeah, right Victoria ... apreciem seriozitatea !
ocebine spune:
citat din mesajul lui Eleni Nu... mai... pot... fizic sunt epuizata de ras... Cum zice minoritaru': "sa moara ce-am pe casa" ca am trait degeaba pana acum. Multumesc ca mi-ati deschis si mie orizonturile, jur ca traiam in onestitate si traiam degeaba... Doamne sfinte si cei 12 apostoli din postarea initiala... am ras cu convulsii, nu mai pot. Si nu vreti sa stiti cum rad eu... TARE...as in FOARTE TARE, eu nu pot sa rad discret, sunt celebra pentru asta, aduc si martori. Mey, eu lucrez in publicitate marea majoritate a timpului si stiu ca ambalajul face mult, face cam toti banii... dar daca ma ambalez in elastice si dau peste vreunu' de la OPC care dupa ce ma dez-mumiaza ma si amendeaza pentru inselatorie vizuala, ma scoti tu bufleo? Pe cuvantul tau de spankerita?! Elena & Maria Bucuria |
Nu stiu Buflea cum te scoate...dar eu n-am de ce. Sint "luata"...recunosc am fost "luata" cind eram de dimesiuni mai mici si mai "ferme"...asa ca putin imi mai pasa mie acum de masculul de la colt de strada. Nu mai sint in process de advertising ca n-am ce vinde! Marfa-i vinduta si reclamatii n-am (ba chiar spune ca-i clientul multumit).
desprecopii spune:
ab, hotarat lucru, gymul e cel mai bine dar si pe mine ma chinuie contrastul dintre a vrea/a face. In schimb, mi-am luat un pedometru si incerc sa fac 10,000 pasi pe zi, cica e la fel de bine ca un mers la sala. Iti recomand si tie chestia asta pentru ca e f motivanta. Ai o mare satisfactie cand faci 10,000 pasi - ca sa imi fac cota, fac si mai multa munca la bucatarie, mersi in sus si jos pe scari in casa, etc...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook