Primariile si after-school-ul din scoli

Primariile si after-school-ul din scoli | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Noi suntem in Oradea, minunat oras al patriei.
Vineri se va decide cat va percepe primaria minunatului oras drept chirie pe salile de clasa din scolile care au after school.

Se mai intampla si in alte orase minunate ale minunatei tari Romania ?

***asta va insemna un singur lucru: mai mult de plata, caci - nu-i asa - si noua ni se mareste lunar salarul

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

szivarvany e cea mai tare chestie pe care am putut sa o aud!
after schoolul e cu profesorii scolii?
daca da, atunci asta intra la veniturile scolii din resurse proprii.cladirea apartine primariei care isi ia chirie pentru o activitate pentru care spatiul respectiv e destinat.personalul e paltit tot de primarie.atunci nu poate sa ia chirie pentru un spatiu in care presteaza proprii angajati.deja oamenii aceia paltesc valoarea cursurilor de dupa scoala.

marius, pe unde esti????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt exterminata efectiv. Ca e zvonistica sau nu, vineri aflam, dar efectiv sunt terminata psihic si vroiam sa stiu cum e in alte orase. Ca daca e asa, asta ne asteapta.

Voi avea de vanzare oaresce organe, daca vrea cineva :-)))

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

platiti mult la after-ul scolii ? Caci v-ati putea muta, daca diferenta de pret nu este mare.

Si la noi e tot in cadrul scolii, platim 33 RON pe zi... deci comparabil cu un after "privat".

Nu am auzit nimic de primarie, chirie, etc. chiar ieri am avut sedinta.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

La fiimiu la scoala - sector 2 - taxa la after e de 25 lei/copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Si noi plateam acum 2 ani, cand Matei era la scoala de stat, 25 lei/zi din care 5 lei erau chirie pentru sala de clasa. Bineinteles ca nici pentru acesti 5, nici pentru restul de 20 care intrau in buzunarul doamnei, nu vedeam nici un fel de chitanta sau factura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Si noi plateam acum 2 ani, cand Matei era la scoala de stat, 25 lei/zi din care 5 lei erau chirie pentru sala de clasa. Bineinteles ca nici pentru acesti 5, nici pentru restul de 20 care intrau in buzunarul doamnei, nu vedeam nici un fel de chitanta sau factura...

Doamne fereste!!! Daca intrebi de vreo chitanta, o sa zica ca-i injuri de mama!!!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine nu ma deranjeaza sa i dau doamnei care este fenomenala sau scolii pentru reparatii si ce mai are nevoie, astea mi se par normale, nu vreau nicio chitanta. Sa stiu ca fi`mea este pe maini bune merita toti banii.
Dar primaria ??? Ce naiba are de`a face primaria care nu a investit un ban in scoala asta ??? Nu mai au de unde stoarce bani la buget.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

la noi anul trecut after = 15+9. din care 9 = mancare
in cadrul scolii

anul asta nu mai e loc in scoala (clasele zero), doamnele au cautat spatii si au ales cea mai mica chirie (=conditii asa si asa), ca sa le ramana lor mai mult, dar fara sa mareasca foarte mult fata de anul trecut (after deocamdata = 15+9.5 mancare)

au gasit niste clase libere la un liceu, acolo platesc chiria, dar nu stiu cat din cei 15 e chirie, cat transport si cu cat mai raman si ele :(

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput