De la ce varsta fara un adult in preajma?
Raspunsuri - Pagina 18
ab5174 spune:
Banuiesc ca toti au acelasi nivel , si la aceea virsta invata o limba straina prin joaca si conversatie, nu scriu compuneri
My_Lady0091 spune:
v-as ruga sa ramaneti la subiect, daca nu se poate, rog moderatorii sa faca un split unde sa se vorbeasca de gradinite, crese, varsta necesara..etc.
daca nici asta nu se poate, as dori ca subiectul sa fie inchis.
Participam la concursul "Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
saskia spune:
Si aici exista clase mixte, n-am auzit pe nimeni sa fie traumatizat, asta chiar e exagerare. Exista clasele 1/2 sau 2/3 unde copiii fac trecerea de la un nivel la altul si uneori exista diferente chiar de 2 ani, unii copii au 4 ani altii 6. Deci e clar ca se inteleg cumva.
Si aici nu e vorba de buget ci e o metoda, asa li se pare lor mai usoara trecerea de la un nivel la altul, la scoala cand sunt asa mici.
My_Lady0091 spune:
Oanap85,daca postarile mele te-au deranjat, in cer scuze, nu asta imi era intentia!
Participam la concursul "Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ab5174 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 v-as ruga sa ramaneti la subiect, daca nu se poate, rog moderatorii sa faca un split unde sa se vorbeasca de gradinite, crese, varsta necesara..etc. daca nici asta nu se poate, as dori ca subiectul sa fie inchis. |
Eu zic ca deja ai primit raspunsul - fiecare isi cunoaste propriul copil.
Numai tu stii cit de descurcaret este si cit poti avea incredere in el.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Eu zic ca deja ai primit raspunsul - fiecare isi cunoaste propriul copil. Numai tu stii cit de descurcaret este si cit poti avea incredere in el. |
da.just!multumesc tuturor participantilor la discutie.sper ca a fost folositoare si altora!
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
ab5174 spune:
Eu cunosc un tatic care zice , ca fiica lui are voie sa iasa cu un baiat numai dupa 30 de ani, si el merge cu ei.
ab5174 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 da.just!multumesc tuturor participantilor la discutie.sper ca a fost folositoare si altora! |
Sper ca nu te-ai suparat.
Pe mine mama m-a dus pina in clasa a 3 la scoala, si vai ce nu imi convenea.
Nu aveam de trecut strada, era un cartier foarte linistit.
Mama sustine acum, ca ma ducea ca era ghizdanul prea greu
Am avut o colega de liceu care mama ei a venit pina in clasa 10 cu ea la scoala.
Colega mea mergea inainte si mama ei dupa ea, ea cica nu era cu ea.
Noi toti stiam ca e mama ei si ce ne mai distram.
My_Lady0091 spune:
Glumeste, presupun.
Eu, dupa 16 ani sunt ok cu ideea sa aiba un prieten, poate si de la 15. Dar sper la o prietenie sincera, fara caluteala.Acum...speranta moare ultima
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"