De la ce varsta fara un adult in preajma?
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
Hey...ab chill out.Stilul tau irita, dar unora le face bine terapia prin electrosocuri, altora nu.
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ab5174 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Glumeste, presupun. Eu, dupa 16 ani sunt ok cu ideea sa aiba un prieten, poate si de la 15. Dar sper la o prietenie sincera, fara caluteala.Acum...speranta moare ultima |
Cred ca da
Si un altul care zice ca daca fiica lui vrea sa iasa cu un baiat sa astepte sa moara el, si dupa aia inca 3 zile sa fie sigura ca e mort
Tati de fete, si tatal meu a fost destul de strict.
Katya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Sper ca nu te-ai suparat. Pe mine mama m-a dus pina in clasa a 3 la scoala, si vai ce nu imi convenea. Nu aveam de trecut strada, era un cartier foarte linistit. Mama sustine acum, ca ma ducea ca era ghizdanul prea greu Am avut o colega de liceu care mama ei a venit pina in clasa 10 cu ea la scoala. Colega mea mergea inainte si mama ei dupa ea, ea cica nu era cu ea. Noi toti stiam ca e mama ei si ce ne mai distram. |
Ab5174, dar spune cum ai facut tu cu copiii tai, nu cum a facut mama ta cu tine (daca vrei, desigur).
My_Lady0091 spune:
Daca tot suntem la capitolul sa ne amuzam si nu prea e lume pe aici( au obosit de la atata contrazis.glumesc), sa punctez si eu.
-mama nu a vrut sa ma duca de la 6 ani jumatate la scoala,m-a dat de la 7 ani jumatate, cica eram prea slaba si nu-mi puteam cara ghiozdanul!
-maica-mea imi povestea "de pe vremea ei", cand la baluri, fetele mergeau cu mamele si la wc. ce-ar mai fi sa se procedeze si acum asa, prin discoteci?
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
katya, eu as povesti de copiii mei, dar sunt prea mici.
Asa ca zic de mine: tin minte ca aveam 6 ani si mergeam la gradi singura...cam vreo 500 metri.Stateam intr-un sat, unde maica-mea era "telefonista" la Posta, inca nu erau separate.Intr-o zi m-a fugarit un ciobanesc, scapat dintr-o curte, pana m-am impiedicat si am lesinat.Tare bine era daca era un parinte/adult cu mine.De atunci am o teama vadita fata de cainii de talie mare.
Apoi cand am crescut, faceam naveta cu autobuzul la scoala (8-9 ani), caci unde locuiam noi nu era scoala primara.Abia prin clasa a 8 ne-am mutat in oras, cand maica-mea luase concursul in centrala RomTelecom
Oricum...erau alte vremuri, mai sigure...si parca si noi...mai responsabili!
Katya spune:
My Lady, eu altceva am vrut de la Ab5174, sa ne spuna si ea cum a facut ea cu copiii ei, ca si eu la alte sb am remarcat ca mereu le critica pe mame si mai ales le numara timpul de stat pe forum. ca sa fiu sincera, si eu am intrebat-o o data daca are copii, ca mie mi-a dat impresia ca n-are.
Si ca sa zic si eu la sb tau, eu sint pro-supraveghere.
ab5174 spune:
citat din mesajul lui Katya My Lady, eu altceva am vrut de la Ab5174, sa ne spuna si ea cum a facut ea cu copiii ei, ca si eu la alte sb am remarcat ca mereu le critica pe mame si mai ales le numara timpul de stat pe forum. ca sa fiu sincera, si eu am intrebat-o o data daca are copii, ca mie mi-a dat impresia ca n-are. |
Am raspuns daca am copii un pic mai sus.
Eu cam parca pe la 10 ani nesupravegheati, ca pe vremeaaia nu erau telefoanele mobile asa de raspindite.
ab5174 spune:
Katya, sper sa nu ma intelegi gresit dar eu pe forumuri, facebook etc... scriu numai despre mine si pun poze numai cu mine.
Daca cineva din familia mea vrea sa o faca sint liberi sa isi deschida cont.
Mi se pare necinstit sa vorbesc despre ei.
Sau corect mi se pare sa le cer acordul.
Katya spune:
AB 5174, n-are nicio legatura ce spui tu cu ce-am spus eu. Nici eu nu dau nume, poze, nici macar cont pe FB n-am, greu de crezut,nu? E vorba ca zici in treacat despre 'copiii tai', dai un ex, ca de-aia vbim aici despre copii, raspunzi la o intrebare a cuiva sau tu intrebi ce sa faci daca copilul tau a facut febra(normal ca nu dai poze cu el si nici nu-l intrebi daca poti sa scrii pe forum despre el), hai sa nu intram in altele acuma, ca nu despre asta era vorba.
michelle-usa spune:
eu am fost crescuta de fratele meu(cu 11 ani ami mare) si mereu imi scoate ochii ca i-am mancat copilaria....desi, nu mai eu stiu de cate ori ma lasa singura si plangeam singura in casa.
mai imi amintesc cum stateam la casa si vecinul avea un ciine mare si negru care mai mereu statea la poarta si eu treb sa trec prin fatza lui. imi era frica, ca de multe ori ma alergase gata sa ma muste.
asteptam mereu pe cineva, vreun adult sa treaca pe strada si sa pot merge cu el/ea pana la poarta.
uneori asteptam minute in sir si chiar o ora... imi amintesc ca ma uitam sa-l vad daca doarme sa ma strecor sa nu ma simta...dar cum ma apropiam cu ridica capul si iar ma trageam inapoi...
michelle