De la ce varsta fara un adult in preajma?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
plus ca nu cred ca e o problema daca are 8 ani in cl 1 ,mai bine mai mare decat mai mic

Sunt sigura ca iti va fi recunoscator la 20 de ani cand va fi inca la liceu .

Cred ca multi tineri vor renunta la scoala din cauza varstei. E una sa astepti pana la 18 ani ca sa incepi sa lucrezi si alta e sa astepti pana la 20 de ani. Multi tineri vor fi tentati sa renunte la scoala si sa inceapa sa munceasca.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Multa sanatate familiei tale.
Eu m-am cam lamurit, cred. Daca tu zici cateva minute , eu te cred, pentru ca nu am motive sa NU te cred. Nu ne cunoastem intre noi, pana la urma oricine de pe acest forum ar putea sa afirme si lucruri reale si false despre propria existenta, ar fi inutil sa ma apuc sa le banui pe toate. Cum zici tu, asa e. Si daca zici cateva minute...ok.

Nu ma bag la faza cu 8 ani la scoala, am un mare muscoi pe caciula. Pe mine m-au dat la 6 ani jumate, am urlat atat incat m-au dat abia anul urmator. Sunt salariata, etc...

Insa si eu il voi da la pregatitoare pe cel mic, tocmai pentru a evita diferente prea mari intre el si ceilalti copii.

De-acuma nu poti da timpul inapoi, mult succes la anul.

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
plus ca nu cred ca e o problema daca are 8 ani in cl 1 ,mai bine mai mare decat mai mic

Sunt sigura ca iti va fi recunoscator la 20 de ani cand va fi inca la liceu .

Cred ca multi tineri vor renunta la scoala din cauza varstei. E una sa astepti pana la 18 ani ca sa incepi sa lucrezi si alta e sa astepti pana la 20 de ani. Multi tineri vor fi tentati sa renunte la scoala si sa inceapa sa munceasca.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

bird eu am inceput scoala la 8 ani ,am facut 5 ani de liceu(profesionala +liceu)si am terminat la 20 ,in acest timp am si lucrat incepana de la ~17 ani
am facut si scoala si munca,as fi vrut sa dau si mai departe chiar de mai faceam inca 5 ani,important e sa-ti doresti
daca am sa-l sustin va face si liceu si facultate si va si lucra daca va dori..acum depinde cum va vrea,sa dea D-zeu sa aiba copiii nostri locuri de munca si unde invata, ca nu conteaza ca termina cu un an mai tarziu

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Eu chiar am o curiozitate, si sper sa nu te superi.
Pe la 10.30 ai scris primul mesaj la subiectul asta, de atunci nu te-ai mai oprit este 14.40 , ai raspuns aproape la toate mesajele.....cum reusesti sa iti gestionezi timpul? Chiar sint curioasa, ca eu nu cred ca asi reusi.
Cine ii supravegheaza in timpul asta?
Cred ca ai pe cineva care te ajuta, ca altfel nu imi explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am si eu o curiozitate?Ab tu chiar te plictisesti si urmaresti userii?E treaba ei ce si cat posteaza si nu cred ca e treaba ta cum isi gestioneaza ea timpul....
Ma rog,unii chiar se plictisesc rau si daca nu au cu cine se certa se iau virtual de altii......

Foarte urat din partea ta...am remarcat asta si la alte subiecte,ai avut inclusiv grija mea...
Eu iti recomand sa te concentrezi mai mult la munca ta si daca nu-ti face placere,evita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Eu chiar am o curiozitate, si sper sa nu te superi.
Pe la 10.30 ai scris primul mesaj la subiectul asta, de atunci nu te-ai mai oprit este 14.40 , ai raspuns aproape la toate mesajele.....cum reusesti sa iti gestionezi timpul? Chiar sint curioasa, ca eu nu cred ca asi reusi.
Cine ii supravegheaza in timpul asta?
Cred ca ai pe cineva care te ajuta, ca altfel nu imi explic.

in timpul asta am adormit fetita o data ,le-am dat sa manance -eu,am pregatit ce fac de mancare ptr diseara si acum iar o adorm ca e obosita ca noaptea trecuta nu a dormit din cauza nasului infundat
si nu,nu am nici un ajutor
copiii pana acum s-au jucat in camera lor,adica unde stau eu acum ..ca la ei in camera e calc.)iar acum deseneaza in cealalta cat adorm eu fetita..
multumita?(vad ca imi tii evidenta )
acum te rog sa-mi raspunzi si tu la intrebarea mea ..te-am intrebat cati copii ai?daca ai ca nu stiu...

Mergi la inceput

Citat:
acum te rog sa-mi raspunzi si tu la intrebarea mea ..te-am intrebat cati copii ai?daca ai ca nu stiu...

Copiii mei sint mari deja, nici nu mai locuiesc cu noi.

@Eumada, la munca chiar nu am cum sa ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
...as fi vrut sa dau si mai departe ...

De ce nu ai facut-o?
Eu la 20 de ani eram in anul 3 de facultate, maritata si cu copil de un an .

Citat:
daca am sa-l sustin va face si liceu si facultate

Tocmai asta e problema, DACA il sustii. Si daca nu ai sa-ti permiti? Daca nu va vrea sa fie sustinut la varsta aia? Daca nu va vrea sa fie dependent de parinti? Nu ar fi mai corect sa termine liceul la 18 ani si sa fie in pozitie sa aleaga daca doreste sa munceasca sau sa lucreze si sa studieze?

Citat:
..acum depinde cum va vrea,

Ce vor toti tinerii de 18 ani? sa fie independenti. Asta e cel mai mare cadou pe care poti sa il oferi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
...as fi vrut sa dau si mai departe ...

De ce nu ai facut-o?
Eu la 20 de ani eram in anul 3 de facultate, maritata si cu copil de un an .

Citat:
daca am sa-l sustin va face si liceu si facultate

Tocmai asta e problema, DACA il sustii. Si daca nu ai sa-ti permiti? Daca nu va vrea sa fie sustinut la varsta aia? Daca nu va vrea sa fie dependent de parinti? Nu ar fi mai corect sa termine liceul la 18 ani si sa fie in pozitie sa aleaga daca doreste sa munceasca sau sa lucreze si sa studieze?

Citat:
..acum depinde cum va vrea,

Ce vor toti tinerii de 18 ani? sa fie independenti. Asta e cel mai mare cadou pe care poti sa il oferi.

bird motivul ptr care nu am dat mai departe am spus la sb."cand parintii dezamagesc"...
"daca nu va vrea sa fie sustinut,daca etcetc":) nu stiu ce voi face,nu stiu cum voi reactiona,ma intrebi niste lusruri la care nu stiu ce sa-ti raspund..eu nu stiu ce voi face maine sau ce va fi,dar peste nu stiu cati ani..nu stiu,sa fim sanatosi pana atunci

ab.. sanatate copiilor tai

Mergi la inceput

Citat:

ab.. sanatate copiilor tai

Multumesc la fel.
Au inceput cred sa imbatrineasca , anul asta au venit cu noi in concediu.

Mergi la inceput