Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

AM ajuns azi la BE si m-am vazut cu Carmen. Am vazut caruciorul despre care vorbeste. E super fain.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Danku, imi pare bine ca ne-am cunoscut; ar fi fost minunat daca eram mai multe si ramaneam si la un cico .... poate cand ne linistim cu sarcina o sa iesim mai des Multumesc pentru aprecierea la carucior ... si mie mi-a placut de cand l-am vazut pe net si sotului i-a placut cand l-a vazut in realitate. Speram sa fie de calitate si mai ales util.

Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Salutare!

Din pacate nu mai am acces la forum de la birou!

Am semnat si noi cu RM, tot rezerva single . Se plateste un avans de 20%, dar nu pe loc.
Am luat si carucior, si alte cateva maruntisuri adica salopetele de bumbac

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor ce carucior ati ales? Eu ma "zbat" intre 2-3 optiuni cazute doar la prieteni si nu m-am hotarat inca.

+24s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

carucioarele de la ingelsina sunt super in scumpe,nu merita ca nu il poti folosi o viata.mai sunt la graco ceva interesante.sunt facute in sua .am vazut unul cu 3piese si maner care schimba pozitia caruciorului asa incat puteti plimba copilul cu fata spre voi sau cu fata spre ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi mamici! Poftiti la cafeluta , faca biscuiti ca s-au terminat !

Denisamada, ma distreaza F5-ul tau, ma regasesc in el cand am si eu utin timp de si nu vad nici o bulgareala pe aici, pe pagina!

dankutza, asa este, e foarte important ca medicul ecografist sa aiba si rabdarea si priceperea de a masura toate cele ... acesta este si motivul entru care prima sarcina a fost urmarita de Dr. Parvu (nu am nascut cu el entru ca opera doar la Elias si CMU - care era tot o combinatie cu Eliasul si nu mi-a suras) si acum megrme tot la el si vom naste impreuna la RM ( ca altfel ramaneam la Medlife). Chiar daca de obicei la control este scurt si la obiect, la morfologii parca nu mai termina, il intoarce pe bb pe toate partile si pe langa ce transmite asistentei in termenii medicali, iti explica si tie ca la copii ...

mena ! Cu Honey am stat pana in ultima clipa ... am vrut ca acum sa aranjez lucrurile din timp ...

carmen, blue_sea, ella, Kasha ...cand va aud vorbind despre carucioare mai ca-mi vine sa-mi iau si eu unul ... noi avem de la Honey un carucior hotoman, dar parca acum am vazut altele si mai si ... deh, s-a schimbat moda ... dar am zis sa stau cuminte, gata, nu mai fac ... sa aveti mare grija, sa nu fie foarte greu ( al meu este) si uneori ma hutupeam cu el ... ca asa aleg eu, dupa decor, fara sa ma gandesc daca pot sa-l si ridic ...

Eu la Honey am cumarat absolut tot, sa mi se asorteze, potriveasca cu tema noastra cu albinutele, etc...acum la Placintzica vom refolosi foarte multe din chestiunile resective, insa va trebui sa amenajam camera ... care de 3 ani sta pe post de camera cu de toate, deschizi usa si pica tot ... ce nu am avut la Honey si-mi doresc ( atunci nu aveam spatiu pentru asa ceva) este un balansoar din acela foarte comod, numai bun de alaptat...sa ma legan cu bebe mic si pufos in brate ... si poate un interfon ( cred ca asa se numeste )...

Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place la nebunie vremea care a inceput sa se raceasca ... mi-a iesti anul asta caldura pe nas ... abia astet sa vina Craciunelul ... mai stau maxim 1 luna si trec pe colinde ...

Va pupacesc total si dezinteresat, fara exceptiune!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 18+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Fetelor ce carucior ati ales? Eu ma "zbat" intre 2-3 optiuni cazute doar la prieteni si nu m-am hotarat inca.

+24s Doamne ajuta!

Buna dimineata, va astept cu cafelutza cu lapte si niste check cu cioco:)
Ella28, eu am luat unul 3 in 1, nu este o firma renumita (Cangaroo Drift; este exact cel din imagine: http://www.mykids.ro/3-c3/carucioare-copii-cu-cos-auto-si-landou-3-in-1-s78/-carucior-copii-3-in-1-cangaroo-drift-verde-d2050.html) dar mie si sotului ne place foarte mult si am considerat ca este util.

Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Uiiii, Mami_papatot!!! Ce frumos zici tu acolo cu tematica. Felicitari pentru idee. Balansoar as vrea si eu dar nu mai avem unde sa il punem. Ma gandesc totusi ca, poate, la urmatorul bebe o sa avem o casuta mai mare si o sa ne permita spatiu de asa ceva. Deocamdata noi locuim intr-o garsoniera. E mare, ce-i drept dar tot garsoniera ramane.

Cu colindele si vremea rece suntem in asentiment. Zilele trecute am ascultat https://www.youtube.com/watch?v=ByMEumZY-Yo. Abia astept sa impodobesc bradul. Daca nu nasc pana la Craciun atunci, in preajma sarbatorilor voi naste sigur, pentru ca dupa 37 de saptamani nu o sa imi mai fie frica sa ma mai ridic din pat si voi pregati casa pentru venirea lui Panda.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !

Ce mi-a placut pupaceala nediscriminatorie si dezinteresata!

O saptamana frumoasa va doresc !

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Mena cu dedicatie "Impodobeste, mama, bradul"

Danku - Haiduc la control imi face ecografie (nu m-a pus deloc pe masa pt controlul colului - pe care il vede oricum la eco!!! ) sta, se uita, masoara, nu prea vorbeste dar daca il intreb imi raspunde.
Eu am fost prima data la el la 15 sapt (dupa 14 sapt nu se mai face control la "pupaza" decat sa fie musai musai!) si am facut doar eco, mi-a dat sa fac analize si cam atat. Saptamana asta o sa ajung iar la el.

In rest, succes la eco fetelor care se pregatesc de controale, felicitari pt achizitii si sa le folositi cu placere celor care au fost la shopping si pupici tuturor, tot dezinteresati ca e la moda vad :D

lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Mena cu dedicatie "Impodobeste, mama, bradul"

lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput