Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

buna fetele , eu am lipsit motivat : am fost in week.-end la iasi la o cununie ..am stat mai mult pe drumuri ... l-am agitat shi pe bb putzin dar ..tot cumintzel e

eu Vineri am fost la BE si am semnat cu RM : am luat pachetul basic unde am avut 800 ron reducere - deci naturala 1440 (nu am mai vrut sa iau extra care - pt ca era diferentza doar de rezerva single : reducerea derecoltare din cordon ombilical nu-mi mai folosea , si consultattziile : oricum o sa-i fac abonament ) deci m-a ajuns Nastere Narturala : 4100

Stem : am ales varianta cu plata integrala in 30 zile de la nastere care era 6100 (dar am avut shi aici reducere ) si a ramas : 5760 (stocare pe 20 de ani ) si cei 1440 au fost gratis pe perioada targului

In rest am stat f putzin printe standuri dar nu mi s-a parut a fi niico reducere : sunt pretzurile de pe net sau din magazin ... era ok ca erau toate adunate : am luat doar un body ca sa nu plec asha cu mana goala

Mami_Papatot : shi eu ador vremea asta :) ...eu am balansoar de ala : cum ii zic eu : scaunul bunicii - debia ashtept sa stau cu bebe in el

Legat de camera : noi nu luam nimik ca inca nu ne-am mutat deci vom alerga atunci dupa patutz shi de toate

Carutz : inca nu m-am decis ..mie mi s-a recomandat un MacLaren care sa mearga de la 0 luni ... shi daca o sa am nevoie de landou o sa-l imprumut eu de la cineva : dar ne mai gadim

Maine am programare la Dr ..sa vedem ce -mi zice cu streptocucul ala ... dar oricum ar fi ma duc sa repet shi la un alt laborator sa vedem daca tot pozitiv iese

Mergi la inceput

iar m-am grabit shi am scris cum am scris

4100 (nu 1440 - la nastere )

streptococ B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

la graco am vazut un carucior de 7,5 gk.cica il poti lua cu o singura mana.deci merita.costa 2800ron
in leg cu streptococul b eu l-am avut in trim 1de sarcina iar acum nu mai e,fars sa il tratez pt ca doc mi-a spus ca il tratam la nastere.la fel e posibil sa il tratezi si sa apara din nou pana in sapt 35-37.deci no strss

Mergi la inceput

Kasha : da shtiu ca e pacatos : eu am din februarie 6 ori pozitiv de doua ori negativ , am urmat tratament cu augmentin shi dupa imi ieshi pozitiv shi dupa 2 luni imi disparuse de la sine deci ..nu prea ma stresez dar e f periculos pt bebe daca intra uin contact cu el ..eu sincer cred ca depinde shi de laboratorul unde faci : eu o sa mai repet pt linishtea mea ..chiar si atunci in saptamana 35-37

carutz da : cat mai usor imi zic shi mie toate prietenele cu bebei ..ca astea 3 in 1 gen brevi care mi se par superbe sunt f grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Dankutza, bebe se prezinta foarte bine deci nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji…

Mena, o sa stea bebe acolo pana la termen, o sa vezi .

Carmen, felicitari penru domnisoara

Mys, daca aveti timp ne putem vedea. Vremea e urata azi, vant si ploaie si vreo 18 grade. Acum nu e perioada de reduceri, dar poate prinz cate ceva pe ici pe colo.

Mami papatot, noi aici suntem TOATE vedete.

Fetele care au ajuns la BE si au cumparat diverse, sa le folositi sanatoase alaturi de bebelusii vostri.

Tweety, MacLaren sunt cele mai bune, mai ales de la cateva luni incolo !

lui Tudor si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!!!

Pt burticile care nu si-au luat inca carucior , le arat ce imi place si parca nici preturile nu sunt exagerate

http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/324--carucioare-copii-3-in-1/

Eu le-am vazut la fff multe mamici pe afara!!!( deobicei , can imi place un carucior caut marca cu privirea)

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Azi la 4 am control la medic si deja sunt imbracata, imbaiata, aranjata. Am emotii de parca m-as duce la intalnire. Ufi!!!!!!!!!! Tineti-mi pumnii!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Minune! Am reusit sa intru de la biro'!

Noi am luat carucior Tako. Am dat 2200 (pe net vad ca e 3000). Mi-a placut ca pare f rezistent si noi vom avea multe plimbari off-road
http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/324-carucioare-copii-3-in-1/3850-carucioare-3-in-1-tako-laret.html

In rest, am mai luat niste salopete de bumbacel de dormi/stat prin casa

Patut am gasit pe net si vreau sa dau comanda luna viitoare, sa ne mai refacem bugetul pana atunci. In rest camera e pregatita

Mena, tinem pumnii sa fie bine!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Patut am gasit pe net si vreau sa dau comanda luna viitoare, sa ne mai refacem bugetul pana atunci. In rest camera e pregatita

23+

Ce patut ati gasit mai frumusel?

lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Azi la 4 am control la medic si deja sunt imbracata, imbaiata, aranjata. Am emotii de parca m-as duce la intalnire. Ufi!!!!!!!!!! Tineti-mi pumnii!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Succes Mena

Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput