Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

F5

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 18+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele m-am aranjat si eu pt nunta si coafeza a folosit o tona de fixativ, e afectat bebe?

16+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Am fost azi la BE, m-am intalnit si cu Dankutza .... am luat carucior, perna de alaptat si am dat comanda pentru mobilier in camera copilului (pat transformabil cu leganare, comoda de infasat, lenjerie de patut, salteluta de pat si de infasat, baldachin)...le-am spus sa le trimita in noiembrie ca pana atunci sa amenajez camera la bebelina (perete de rigips, usa, lavabil, etc).

Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele m-am aranjat si eu pt nunta si coafeza a folosit o tona de fixativ, e afectat bebe?

16+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Am fost azi la BE, m-am intalnit si cu Dankutza .... am luat carucior, perna de alaptat si am dat comanda pentru mobilier in camera copilului (pat transformabil cu leganare, comoda de infasat, lenjerie de patut, salteluta de pat si de infasat, baldachin)...le-am spus sa le trimita in noiembrie ca pana atunci sa amenajez camera la bebelina (perete de rigips, usa, lavabil, etc).

Katy 82, petrecere frumoasa la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

http://www.baby2see.com/Rumaisa_Rahman_LBW.html

Of Doamne!!! Trebuie sa recunosc ca am plans! Ma gandesc la puiu meu mic si imi doresc sa mai stea acolo in burtica macar o luna

Imi pare rau! Nu am vrut sa te supar. Am citit despre asta si mi s-a parut ceva extraordinar. Eu sunt convinsa ca puiul tau va sta bine la caldurica pana la termen, mai ales ca stai cumintica in pat.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetelor, sunt si eu veselita, ieri am fugit din noianul de flori si alte preparatii si am zis ... gata, ma duc la BE, nu mai stau ca nu moare nimeni fara mine 2 ore...am ajuns aproape de inchidere dar am facut ce mi-am propus ... tinta la RM - bifat nastere la 'mnealor, cu mediciul meu preferat PARVU IOAN , extra charge pentru asta dar stiu eu ca face toti banii, si un mic moft pentru mine, rezerva single ... sunt usor deranjabila si atunci am zis sa nu merg la risc (la prima sarcina am avut noroc, am luat la Medlife salon dublu, dar am stat singurica si a fost foarte bine) ... da, stiu, ar fi trebuit sa aleg salon VIP , asta pentru ca sunt o vedeta ... doar eu insa, bugetul nu e tocmai in plina ascensiune ... cred ca mi-am permis cam multe glume pentru nivelul nostru de prietenie, dar pana cand trecem toate linia de sosire a partiei noastre cu bulgarasi, ne imprietenim noi mai mult ... am luat si stem, ne-a vrajit o dr. frumos si am zis da ca primarul ... lasa sa fie asta o investitie al naibii de proasta ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 17+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mys
Danku - cand te duci la Haiduc?? Si eu tre sa merg la el, la spital astepti mult sa-l vezi?

Trebuie sa ma duc cat de curand. Luni am ultima consultatie la Cezara si apoi o parasesc. Dupa aia ma duc la Haiduc. Vreau sa ma duc la cabinetul particular, desi 265 lei consulatia mi se pare mult. Eu am dat pe eco la 19 saptamani, 250 lei (am avut si un cupon si am platit doar 212 lei, de fapt). Ecografista mi-a facut o morfofetla cu masurat bebe si pe toate dungile. Cum eram intre morfologii, nu ma incadram nici pt triplutest, dar nici pt morfofetla de trim 2, a bifat ea, eco sapt 18-20, adica am platit ca am facut o simpla ecografie.
La spital e o nebunie curata. Il alergi, efectiv. E peste tot. Ba in sala la cezariene, ba la vreo nastere naturala, ba in camera de garda. La prima intalnire trebuie sa avem timp de vorba si sa nu ma intrerupa nimeni. Vreau sa se uite bine pe tot dosarelul, sa vorbim pe indelete. Prima data m-a luat la 32 de saptamani, asa ca sper sa nu ma alerge acum ca vin la 20 de saptamani. Sper sa-si aduca aminte de mine, mai ales ca am un nume mai incalcit si paote isi aduce aminte de retardul de crestre si prin ce am trecut din cauza lui Herghe.
Oricum, banii incep sa vina in ultimele sapatamani cand trebuie sa ne ducem saptamanal, plus ce ii dam la nastere.
Vreau sa te intreb, cand ai fost ce eco ti-a facut? A masurat bebelusa bine? Cezara ma enerveaza. Ma craceste (bleah) numai ca sa masoare colul. In rest, nu vrea sa-mi arate copilul, ca acum e mare si ca oricum am facut morfo si bla bla. Eu o suspectez ca nu stie sa faca ecografii ca sa vada bebeii ci le are numai cu infertilitatea.
eu nu am fost niciodata la cabinetul particular si nu stiu cum face el eco acolo. O singura data mi=a facut la camera de garda.

Mergi la inceput

AM ajuns azi la BE si m-am vazut cu Carmen. Am vazut caruciorul despre care vorbeste. E super fain.

Denisa am intrebat la CBC ce oferta au pt cei care vor sa apeleze a doua oara la serviciile lor. Mi-au zis ca au 10% reducere pt fidelitate si daca semnez pana pe 16 octombrie, mai beneficiez de 10% reducere. A facut ea un calcul si a spus ca 2000 lei recolatre +transport si 190 lei pe an. M-a intrebat cand nasc si i-am spus ca 10 febriarie, A zis ca mi se vor scadea niste bani din prima transa pt ca voi incepe sa platsc din aprilie pana la sf anului. Ma gandeam ca poate ai vrea sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Denisa am intrebat la CBC ce oferta au pt cei care vor sa apeleze a doua oara la serviciile lor. Mi-au zis ca au 10% reducere pt fidelitate si daca semnez pana pe 16 octombrie, mai beneficiez de 10% reducere. A facut ea un calcul si a spus ca 2000 lei recolatre +transport si 190 lei pe an. M-a intrebat cand nasc si i-am spus ca 10 febriarie, A zis ca mi se vor scadea niste bani din prima transa pt ca voi incepe sa platsc din aprilie pana la sf anului. Ma gandeam ca poate ai vrea sa stii.

Merci de info.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 18+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:

http://www.baby2see.com/Rumaisa_Rahman_LBW.html

Of Doamne!!! Trebuie sa recunosc ca am plans! Ma gandesc la puiu meu mic si imi doresc sa mai stea acolo in burtica macar o luna

Imi pare rau! Nu am vrut sa te supar. Am citit despre asta si mi s-a parut ceva extraordinar. Eu sunt convinsa ca puiul tau va sta bine la caldurica pana la termen, mai ales ca stai cumintica in pat.

Danku, nu ai nicio vina si nu ai de ce sa te scuzi...asta e situatia. Imi doresc doar sa fie bine,atat. Si asemenea povesti imi dau speranta.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Fetelor, sunt si eu veselita, ieri am fugit din noianul de flori si alte preparatii si am zis ... gata, ma duc la BE, nu mai stau ca nu moare nimeni fara mine 2 ore...am ajuns aproape de inchidere dar am facut ce mi-am propus ... tinta la RM - bifat nastere la 'mnealor, cu mediciul meu preferat PARVU IOAN , extra charge pentru asta dar stiu eu ca face toti banii, si un mic moft pentru mine, rezerva single ... sunt usor deranjabila si atunci am zis sa nu merg la risc (la prima sarcina am avut noroc, am luat la Medlife salon dublu, dar am stat singurica si a fost foarte bine) ... da, stiu, ar fi trebuit sa aleg salon VIP , asta pentru ca sunt o vedeta ... doar eu insa, bugetul nu e tocmai in plina ascensiune ... cred ca mi-am permis cam multe glume pentru nivelul nostru de prietenie, dar pana cand trecem toate linia de sosire a partiei noastre cu bulgarasi, ne imprietenim noi mai mult ... am luat si stem, ne-a vrajit o dr. frumos si am zis da ca primarul ... lasa sa fie asta o investitie al naibii de proasta ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 17+ cu Placintzica

Felicitari pentru contracte! Ma bucur pt voi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput