Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Neatza! Acum avem confirmarea este unul singur, i-am auzit inimioara :) Arata bine, arata de 7 saptamani. 7+ |
Felicitari pentru ''bum-bum''!
Sa fie sanatos chiar daca e numai unul ,poate Dumnezeu vrea sa ai doi pe rand ,si nu doi deodata.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui duduta190578 Eu nu mai zic nimic pana diseara cand merg la control,dar sincer nu prea cred ca e bine! |
De ce esti asa de pesimista ,a inceput sangerarea?
Daca nu ,inseamna ca mai ai o speranta.
Ne rugam sa fie bine diseara si sa auzi o inimioara.
si acum6+
VIOIKA76 spune:
paulinio si daca te duci la control la spital tot trebuie sa dai ceva ,ca asa e 'obiceiul' pe la noi ,din pacate.
Bafta la gasirea medicului pe care ti-l doresti.
Si eu am emotii ,maine ma duc la o d-na gineco recomandata ,sa vedem ce impresie imi face,ca pe net nu prea am gasit de bine de ea.Binenteles ca la cabinet particular.
si acum6+
flafi spune:
transvaginala a fost eco.
Acum trebuie sa ma programez pe 23 la eco din nou si sa fac in saptamana 10 dublul test.
Acum planul este sa adun bani pt nastere la regina maria. Sa repet o parte din analize cele de anemie si inca ceva, mi-a scris pe lista.
Ar trebui sa ma mobilizez azi sa merg la medicul de familie sa ma ia in evidenta, dar trag de mine, pur si simplu nu ma simt in stare...La servi am zi lunga, pana diseara la 8.30
Si sper in acest weekend sa ajung la BabyExpo :P
Voi ce mai faceti cu greturile, cu starile? V-au mai trecut?
7+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui paulinio Si cum o cheama pe dna dr? Poate mai stim si noi cate ceva despre ea... |
Borza Ela sau Elena ,activeaza la spitalul Bucur ,si are cabinet care se cheama Gibel.
si acum6+
mony_omv spune:
pe mine m-au trezit greturile din somn la ora 3 dimineata, asa ca acuma sunt cam zombi. Am inteles ca pana in saptamana 8 e cel mai nasol dar ca persista pana in saptamana 12. Dar ce mai conteaza? Sanatosi sa fie!
6+
paulinio spune:
N-am auzit de ea... Asteptam impresiile dupa control.
Eu de maternitatea Bucur ma feresc... nu ma intreba de ce, pur si simplu nu vreau acolo.
flafi spune:
Pai cred ca poti notifica de acum, am vazut ca sunt persoane care anunta si mai din timp.
Vio- numai numele doamnei mi-a activat traumele... eu nu o recomand :(
7+