Burtici de mai-iunie 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, ma bucur pt vestile bune!

Eu sunt super busy cu plecarea asta in vacanta. Greturi, somn si din astea, din inaintez ca melcu.

Eu o sa anunt la lucru inainte de morfo, ca sa nu imi mai iau o jumatate de zi pentru asta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Pai cred ca poti notifica de acum, am vazut ca sunt persoane care anunta si mai din timp.
Vio- numai numele doamnei mi-a activat traumele... eu nu o recomand :(

7+

Te rog da detalii ,daca nu poti aici da-mi PM.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Sarcina intrauterina,uter cu sac gestational de 1,22cm(5,2 sapt),vezicula vitelina prezenta.Mica zona de decolare la polul superior.
Fetelor......deocamdata e bine!Nu s-a auzit inmioara ca totusi e prea devreme,si nici embrionul nu se vede,dar totusi mai sper.
Peste vreo 10 zile vedem daca evolueaza sarcina sau e oprita,eu sper sa evolueze.
Sunt asa de fericita,sper sa fie bine in continuare.
Iau in continuare utrogestan,no spa si acid folic.
Pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

Duduta, ma super bucur!!! Se vede tot ce trebuie sa se vada la 5s. Tu dupa ultimul ciclu cat ai avea?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Pai exact asa calculasem si eu,ca si doctorita,5,2 saptamani.
Inca nu se vede embrionul,doar sacul,si o mica zona de decolare.

Mergi la inceput

Duduta, sarcina ta merge bine, f bine :). Eco a confirmat UM, deci totul e ok. Ai fi putut avea un dubiu, daca era mai mica ..., dar asa :). De la decalotarea aia ai avut sangerarile. stai cuminte sa creasca puiu :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Sarcina intrauterina,uter cu sac gestational de 1,22cm(5,2 sapt),vezicula vitelina prezenta.Mica zona de decolare la polul superior.
Fetelor......deocamdata e bine!Nu s-a auzit inmioara ca totusi e prea devreme,si nici embrionul nu se vede,dar totusi mai sper.
Peste vreo 10 zile vedem daca evolueaza sarcina sau e oprita,eu sper sa evolueze.
Sunt asa de fericita,sper sa fie bine in continuare.
Iau in continuare utrogestan,no spa si acid folic.
Pup pe toata lumea!

Ai vazut duduta ca a fost asa cum am zis.Deci deacum incolo sa fi o mamica linistita si sa ai grija de bebic.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,Dumnezeu e mare!
Daca ii mai aud si inimioara,chiar stau linistita,dar oricum doctorita mi-a explicat ca e limitele normalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

M-am intors si eu de la consultatie: "Sac gestational intrauterin fara zone de decolare; CRL coresp la 6 SA+4 zile (coresp amenoreei); ACE+ cu 121 bpm; vezicula vitelina cu diametru de 0.39 mm; corp galben gestational la nivelul ovarului stang."

Fetelor, e super ecograful lui nenea doctorul meu! Am vazut embrionul, am vazut inimioara, si am auzit-o! Sunt incantata, acuma trebuie sa fac analizele de sange si urina!
Va pup

6+

Mergi la inceput

Moni, felicitari pentru inimioara :).

Fetelor, eu sapt viit sunt in vacanta. CIne vrea sa se ocupe de deschis capitol nou (daca e cazu, dar dupa cum merg lucrurile nu cred ca va fi)?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput