Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Flafi, ma bucur pt vestile bune!
Eu sunt super busy cu plecarea asta in vacanta. Greturi, somn si din astea, din inaintez ca melcu.
Eu o sa anunt la lucru inainte de morfo, ca sa nu imi mai iau o jumatate de zi pentru asta.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Pai cred ca poti notifica de acum, am vazut ca sunt persoane care anunta si mai din timp. Vio- numai numele doamnei mi-a activat traumele... eu nu o recomand :( 7+ |
Te rog da detalii ,daca nu poti aici da-mi PM.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
duduta190578 spune:
Sarcina intrauterina,uter cu sac gestational de 1,22cm(5,2 sapt),vezicula vitelina prezenta.Mica zona de decolare la polul superior.
Fetelor......deocamdata e bine!Nu s-a auzit inmioara ca totusi e prea devreme,si nici embrionul nu se vede,dar totusi mai sper.
Peste vreo 10 zile vedem daca evolueaza sarcina sau e oprita,eu sper sa evolueze.
Sunt asa de fericita,sper sa fie bine in continuare.
Iau in continuare utrogestan,no spa si acid folic.
Pup pe toata lumea!
mcoca spune:
Duduta, ma super bucur!!! Se vede tot ce trebuie sa se vada la 5s. Tu dupa ultimul ciclu cat ai avea?
Vicky si Printzesone
duduta190578 spune:
Pai exact asa calculasem si eu,ca si doctorita,5,2 saptamani.
Inca nu se vede embrionul,doar sacul,si o mica zona de decolare.
mcoca spune:
Duduta, sarcina ta merge bine, f bine :). Eco a confirmat UM, deci totul e ok. Ai fi putut avea un dubiu, daca era mai mica ..., dar asa :). De la decalotarea aia ai avut sangerarile. stai cuminte sa creasca puiu :).
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui duduta190578 Sarcina intrauterina,uter cu sac gestational de 1,22cm(5,2 sapt),vezicula vitelina prezenta.Mica zona de decolare la polul superior. Fetelor......deocamdata e bine!Nu s-a auzit inmioara ca totusi e prea devreme,si nici embrionul nu se vede,dar totusi mai sper. Peste vreo 10 zile vedem daca evolueaza sarcina sau e oprita,eu sper sa evolueze. Sunt asa de fericita,sper sa fie bine in continuare. Iau in continuare utrogestan,no spa si acid folic. Pup pe toata lumea! |
Ai vazut duduta ca a fost asa cum am zis.Deci deacum incolo sa fi o mamica linistita si sa ai grija de bebic.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
duduta190578 spune:
Multumesc fetelor,Dumnezeu e mare!
Daca ii mai aud si inimioara,chiar stau linistita,dar oricum doctorita mi-a explicat ca e limitele normalului.
mony_omv spune:
M-am intors si eu de la consultatie: "Sac gestational intrauterin fara zone de decolare; CRL coresp la 6 SA+4 zile (coresp amenoreei); ACE+ cu 121 bpm; vezicula vitelina cu diametru de 0.39 mm; corp galben gestational la nivelul ovarului stang."
Fetelor, e super ecograful lui nenea doctorul meu! Am vazut embrionul, am vazut inimioara, si am auzit-o! Sunt incantata, acuma trebuie sa fac analizele de sange si urina!
Va pup
6+
mcoca spune:
Moni, felicitari pentru inimioara :).
Fetelor, eu sapt viit sunt in vacanta. CIne vrea sa se ocupe de deschis capitol nou (daca e cazu, dar dupa cum merg lucrurile nu cred ca va fi)?
Vicky si Printzesone