Burtici de mai-iunie 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Felicitari mony,ce frumos e sa auzi inimioara puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
Felicitari mony pentru inimioara!
Ieri pentru mine a fost o zi frumoasa ,desi afara era ploaie si mohorat.Am auzit si vazut si eu o inimioara grabita.
Totul e bine ,la masuratori corespunde cu UM ,iar joi am avut si niste greturi ,mama-mama,asta asa ca sa-mi zica bebe sa nu ma mai ingrijorez.
Gata ,am trecut de alt stres!
Fetele mergem inainte ,cu curaj ,acum.
Vicky vacanta placuta!
Cred ca nu e nevoie de capitol nou pana te intorci ,daca o fi nevoie om striga dupa ajutor ,poate ne ajuta cineva ,pana te intorci tu.Cat stai in vacanta?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+

Mergi la inceput

Acum despre d-na doctor:mi-a facut o impresie buna ,de profesionist.
Acum mi-a dat sa fac analize de sarcina.
Deocamdata raman la ea pentu ca mi s-a parut ca stie meserie.

si acum6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Felicitari, Vioika! Spune-mi te rog cate saptamani+zile ti-a calculat? Si cate BPM are inima?Dimensiunea embrionului?
Te pup

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Felicitari, Vioika! Spune-mi te rog cate saptamani+zile ti-a calculat? Si cate BPM are inima?Dimensiunea embrionului?
Te pup

6+

Mony scuze ca raspund asa de tarziu!
Uite ce mi-a scris mie pe poza de la eco:
Sarcina unica,intrauterina,corporeala,trofoablast omogen,dispus fundic si anterior ,embrion viu cu buton cardiac activ,vezicula vitelina excentrica ,col lung inchis.
Dupa aceea zice asa :ca am 6 saptamani si 6 zile (ceea ce e corect ,ca sambata am implinit 7 sapt.) ,11.05.2013 este DPN
Acum la bebe mi-a zis ca masoara 0.99 cm (aproape 1 cm)
mai scrie ceva de genul GS(nu stiu ce inseamna)2.90cm care zice ca corespunde 8w3d.
Apoi YS=0.37cm(iar nu stiu ce inseamna)
Bataile inimii sunt 154 bpm si a zis ca e ff bine.
Ti-am scris aproape tot ce mi-a dat.
Te pup!

si acum6+

Mergi la inceput

Felicitari, Vioika! Al tau e marisor! YS= sacul York, si prin analogie cred ca GS =sacul gestational.
te pup

6+

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari, Vioika! Al tau e marisor! YS= sacul York, si prin analogie cred ca GS =sacul gestational.
te pup

6+

Al tau Mony cat are ?De ce zici ca e mare al meu?
Sa stii ca asa mi s-a spus la ambii copii de cate ori ma duceam la eco ,ca sunt mai mari decat ar trebui sa fie.Eu fac copii mari.Fata s-a nascut cu 4.200 iar baiatul 3.500 dar a iesit cu 20 zile inainte de DPN.La ultimul eco ,de la 8 luni mi-a zis gineco ca ar avea 3.900 si m-am speriat ca iar o sa ajung la 4 kg.Dar n-a fost asa pana la urma.
Important e sa fie sanatosi.
si acum7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hello burtici
Ma bag si eu pe aicilea , imi cer scuze daca e cu deranj.
Sunt noua pt voi, la odiseea mai-iunie2013, dar pe forum activez de multi ani(pe la aspirante, pe la alte odisei).

Pot sa fac eu capitol nou pana vine Vicky din vacanta. Imi lasa-ti parola prin PM.

Felicitari pt vestile bune de la eco si pt sarcini. Sa fie la toate pana la termen cu bebei sanatosi, mancaciosi si voiosi

Imi pare rau pt fetele care au plecat

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Hello burtici
Ma bag si eu pe aicilea , imi cer scuze daca e cu deranj.
Sunt noua pt voi, la odiseea mai-iunie2013, dar pe forum activez de multi ani(pe la aspirante, pe la alte odisei).

Pot sa fac eu capitol nou pana vine Vicky din vacanta. Imi lasa-ti parola prin PM.

Felicitari pt vestile bune de la eco si pt sarcini. Sa fie la toate pana la termen cu bebei sanatosi, mancaciosi si voiosi

Imi pare rau pt fetele care au plecat

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Buna Deny !
Bine ai venit la noi ,si poate ramai aici cu noi sa ne incurajam una pe alta pana la nastere .
Transmite-le salutari fetelor de la aspirante si spune-le ca le asteptam in numar cat mai mare la odisee.
Multumim ca te oferi sa ne ajuti!

si acum7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Citat:

te pup

6+

Al tau Mony cat are ?De ce zici ca e mare al meu?
Sa stii ca asa mi s-a spus la ambii copii de cate ori ma duceam la eco ,ca sunt mai mari decat ar trebui sa fie.Eu fac copii mari.Fata s-a nascut cu 4.200 iar baiatul 3.500 dar a iesit cu 20 zile inainte de DPN.La ultimul eco ,de la 8 luni mi-a zis gineco ca ar avea 3.900 si m-am speriat ca iar o sa ajung la 4 kg.Dar n-a fost asa pana la urma.
Important e sa fie sanatosi.
si acum7+

Al meu are 0,72 cm. . M-am simtit complexata cand ai scris ca al tau are 0.99 cm. Dar daca spui ca faci copii mari mi-a mai revenit inima la loc.
Sa fie sanatosi si sa ne traiasca!

7+

Mergi la inceput