Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
paulinio spune:
Mony, nu lua si tu litera de lege masuratorile astea... ecograful se baseaza pe lungimea sunetului si mai intervin si erori de masurare. In plus bebeii au fiecare ritmul lor (si in burtica si in afara lui), nu trebuie sa ne stresam pentru fiecare diferenta de masurare. Totul e bine... rabdare, trec toate... cel mai bine e sa te concentrezi sa traiesti fiecare moment si sa te bucuri de fiecare etapa: de 1 cm... de 10... de nastere si ce urmeaza
Sa aveti o saptamana cat mai usoara!
Mie mi-e asa de sooooooooomn... (si putina greata dar suportabila)
CE bine a fost in weekend cat am stat acasa: mai faceam treaba, mai pauza jumate de ora... apoi iar ceva... La serviciu trebuie sa fiu in priza.
Vorba unul coleg... e luni, mai e putin pana la weekend.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna Deny ! Bine ai venit la noi ,si poate ramai aici cu noi sa ne incurajam una pe alta pana la nastere . Transmite-le salutari fetelor de la aspirante si spune-le ca le asteptam in numar cat mai mare la odisee. Multumim ca te oferi sa ne ajuti! |
Cu placere va ajut.
Stau acasa si am mai mult timp liber de acum, ce bine e sa stai acasa sa te odihnesti.
Si... poate-poate voi sta aici la odisee si cu voi pana la nastere nu doar ca sa va ajut .
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
duduta190578 spune:
Mai fetelor,eu zi de zi tot sangerez putin spre maroniu,si dimineata parca mi s-a parut mai rosu.Nici nu stiu ce sa zic,abia pe joi trebuie sa sun doctorita sa vad cand ma vede iar.
Voi cum suntet?Eu am uneori senzatie de greata,de fapt de greu la stomac dar fara sa vomit,ma mai doare si burta dar iau no-spa si sanii la atingere ma dor.Cam asta e tot e simt acum.Azi ar trebui sa am 6 saptamani.
paulinio spune:
Cam ca tine, mai putin sangerarea...
Ar fi trebuit sa se opreasca intradevar... dar mai sunt si exceptii; daca doctorul ti-a spus ca e ok, incearca sa ramai pozitiva: trebuie sa fie bine.
mony_omv spune:
Draga Duduta,
dupa parerea mea simptomele tale arata ca sarcina evolueaza (greata, sanii).Ma simt si eu acum ca naiba. Nu vomit dar nici bine nu mi-e!
7+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui duduta190578 Mai fetelor,eu zi de zi tot sangerez putin spre maroniu,si dimineata parca mi s-a parut mai rosu.Nici nu stiu ce sa zic,abia pe joi trebuie sa sun doctorita sa vad cand ma vede iar. Voi cum suntet?Eu am uneori senzatie de greata,de fapt de greu la stomac dar fara sa vomit,ma mai doare si burta dar iau no-spa si sanii la atingere ma dor.Cam asta e tot e simt acum.Azi ar trebui sa am 6 saptamani. |
Buna ziua!
Gandeste pozitiv!Daca zici ca ai senzatie de greata inseamna ca e bine.In curand sangerarea se va opri.Incearca sa stai cat se poate de linistita.
Eu nici n-am mai avut timp sa ma gandesc la mine.
Greturi suportabile mai am si eu din cand in cand si dureri de sfarcuri.
Baiatul mi-e bolnav ,asta dupa ce s-a dus o saptamana la gradi.Facem antibiotic injectabil si aerosoli la greu.Mi-e groaza de ce ma asteapta in iarna asta.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum7+
VIOIKA76 spune:
Fetele simt ca ma ia si pe mine raceala ,cred ca am luat de la baiat.
Mi-am cumparat paracetamol sa-l am in casa in caz de febra.Sper sa nu fie cazul.Se pare ca mi-a scazut imunitatea acum in sarcina ,ca alfel eu racesc foarte rar.
Ce alte remedii de raceala mai recomandati?
si acum7+
corinutza_7 spune:
Buna Mamici! Ma alatur si eu grupului vostru. Ultima menstruatie am avut-o pe data de 4 august deci acum am 7 saptamani si 3 zile. Acum ma pregatesc sa merg la a doua ecografie.. Sper sa vin cu vesti bune!
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui corinutza_7 Buna Mamici! Ma alatur si eu grupului vostru. Ultima menstruatie am avut-o pe data de 4 august deci acum am 7 saptamani si 3 zile. Acum ma pregatesc sa merg la a doua ecografie.. Sper sa vin cu vesti bune! |
Bine ai venit !
Sarcina usoara si copilas sanatos!
Sa dea Domnu sa primesti numai vesti bune.Cred ca ai sa reusesti sa auzi si inimioara.La mine UM tot 4 august este ,suntem de-o seama cu sarcina.
si acum7+