Burtici de mai-iunie 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Felicitari, Mcoca.
Nu ai primit o poza,ceva sa vedem si noi? Nu mai am rabdare pana vineri!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mony, am primit poza, dar chiar nu se vede mare lucru :). Eu m-am concentrat la maxim sa vad inima, nu o vedeam, m-am panicat :), in sfarsit a aparut. Mi-a facut numai eco abdominala.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele am reusit si eu sa fac o programare ,asa ca vineri la ora 15 sunt la Bucuresti sa auzim inimioara ,poate ma linistesc un pic.
Vicky felicitari pentru inimioara!
mony vineri o sa fie o zi cu emotii mari si pentru tine.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

merci fetelor!

Vio, ma bucur ca ti-ai facut programare, sa iti iei o piatra de pe inima!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

yey!! super :)
Se vede si la abdominala deja?
Noi mergem maine la ora 10 sa ascultam inimioara. Sper sa fie ok. Ori cat as zice ca sunt linistita si stiu ca e bine, nu ma pot abtine sa nu imi fac grji.

Poti sa ma pui si pe mine pe lista CM 30.07.2012, DPN 6.05.2012 (daca e calculat de la acea zi) Mersi

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mony, am primit poza, dar chiar nu se vede mare lucru :). Eu m-am concentrat la maxim sa vad inima, nu o vedeam, m-am panicat :), in sfarsit a aparut. Mi-a facut numai eco abdominala.

Vicky si Printzesone

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua!
Fetele nu mai ziceti nimic?
Presupun ca totul e in regula.
flafi sa ne zici si noua vesti de la inimioare.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Eu nu mai zic nimic pana diseara cand merg la control,dar sincer nu prea cred ca e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neatza!
Acum avem confirmarea este unul singur, i-am auzit inimioara :) Arata bine, arata de 7 saptamani.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu nu mai zic nimic... nu mai am energie; sunt ok, nimic deosebit dar ma termina somnul. Dimineata ma trezesc ok (azi chiar inainte de a suna ceasul) dar raman repede fara baterii. Incerc sa ma concentrez la serviciu ca sa nu fiu acuzata de productivitate slaba...
In rest... nu m-am hotarat la ce medic sa merg (primul m-a cam indoit de bani la privat... merg tot la privat acum dar vreau unul mai ieftin) si probabil cam peste 2 saptamani merg si eu ca sa-i asculte inima, sa vada cati sunt (si eu am emotii caci avem gemeni in familie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Neatza!
Acum avem confirmarea este unul singur, i-am auzit inimioara :) Arata bine, arata de 7 saptamani.

7+

Bravo, Flafi! Ma bucur ca e ok.
Abdominala ti-a facut? Poze nu ai?

6+

Mergi la inceput