Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
duduta190578 spune:
Fetelor,nu e de bine la mine,azi am sangerat tare de tot maroniu!
Sunt speriata,dar sigur nu mai sunt insarcinata.
paulinio spune:
Carina, imi pare rau de vestile rele... mai ales cand citisem cat de mult iti doresti acest bebe. Viata nu e dreapta... uite asa. Si se intampla mai des decat credem noi. Acorda-ti o perioada de repaus (mental) fara sa te gandesti la asta si apoi vezi incotro. Oricum, rezultatul merita tot efortul si sunt convinsa ca data viitoare va fi altfel.
Ca sa te incurajez stiu mai persoane care au pierdut sarcini chiar mai avansate (7 si respectiv 10 saptamani) si urmatoarea data (chiar urmatoarele!) a fost fara probleme si acum au bebei veseli si sanatosi. Trebuie sa crezi ca sa se intample.
Eu sunt mai prudenta din fire... astept sa fac 10 saptamani si apoi anunt lumea (desi de data asta s-ar putea sa anunt mai devreme pentru ca sunt ff balonata -- eram mai plinunta inca dinainte de a ramane... asa ca nu prea am unde sa ascund).
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui duduta190578 Fetelor,nu e de bine la mine,azi am sangerat tare de tot maroniu! Sunt speriata,dar sigur nu mai sunt insarcinata. |
Imi pare rau ca treci prin astfel de momente ,dar daca nu a curs rosu ,cred ca mai ai sanse.
Ne rugam sa vi cu vesti bune de la medic
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
mony_omv spune:
Fetelor, v-ati uitat la filmuletele ce vi le-am trimis aseara?
Mai am o intrebare: v-am mai spus ca eu dimineata am greturi si vomit.
Azi dimineata dupa ce am varsat fierea am vrsat si sange. Ati patit careva asa ceva? Ma gandesc ca de la efort s-a spart un vas de sange, ceva.
Va pup
6+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui paulinio Eu sunt mai prudenta din fire... astept sa fac 10 saptamani si apoi anunt lumea (desi de data asta s-ar putea sa anunt mai devreme pentru ca sunt ff balonata -- eram mai plinunta inca dinainte de a ramane... asa ca nu prea am unde sa ascund). |
Nu cred ca o sa-si dea cineva seama de sarcina mai ales ca zici ca esti mai plinuta.Plinuta sunt si eu si cred ca pot sa stau pana la 3 luni fara sa se vada ceva ,insa mi-e ca ma dau singura de gol ,daca cumva mi se face rau ,ca in sarcina se poate sa ti se faca rau si fara sa vomiti ,de exemplu sa-ti scada glicemia sau mai stiu eu ce.
Asa zic si eu ,ca macar dupa eco de 10 saptamani sa dam si noi sfoara in tara.
si acum6+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui mony_omv Fetelor, v-ati uitat la filmuletele ce vi le-am trimis aseara? Mai am o intrebare: v-am mai spus ca eu dimineata am greturi si vomit. Azi dimineata dupa ce am varsat fierea am vrsat si sange. Ati patit careva asa ceva? Ma gandesc ca de la efort s-a spart un vas de sange, ceva. Va pup 6+ |
mony n-am apucat sa ma uit ,acum o sa vad despre ce e vorba.
Am ajuns tarziu acasa si m-am pus la masa sa mananc si am deschis laptopul ,am zis sa raspund si eu ceva intai.
Cu varsatul nu stiu ce sa-ti zic ca eu n-am varsat niciodata asa rau.Urmareste si tu sa nu se mai repete ,cred ca s-a iritat vreun vas de sange de pe esofag ,zic si eu ca si tine.
Eu iti tin pumnii sa nu mai vomiti.
si acum6+
VIOIKA76 spune:
mony am vazut .Fascinante filmuletele.
si acum6+
mcoca spune:
Carina, Duduta, imi pare f rau. Si eu am trecut prin asta, inainte de a avea fetita si stiu cat de greu e si ce tare doare. O mica consolare ar fi ca nu a era ok embrionul, si natura si-a facut treaba.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Eu am fost la control azi si am auzit inima :). Totul e ok, am primit cateva analise de facut, programare la morfologica si un teanc de hartii de completat pentru securitatea sociala.
Urmatoarea intalnire cu bb este pe 22 octombrie.
Ieri am scris un mesaj de pe contul comun sa o felicit pe Paulinio. Bine-nteles ca nu a aparut!!!! Asa ma seaca de nu va zic.
Vicky si Printzesone