Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mcoca spune:
Moni, daca e adevarat fac chef :), dar nu cred. Intr-adevar eu la prima sarcina am avut tot asa greturi groaznice, dar acum cred ca o sa am baiat, nu stiu de ce (in ciuda greturilor). E un feeling :).
Vicky si Printzesone
paulinio spune:
Confirm.... la prima sarcina am avut ff putine greturi si a fost baiat.
In schimb am avut arsuri foarte puternice si n-a avut par, asa cum se spune.
Se spune ca sarcinile de baieti sunt mai usoare si ca transformarile la mama sunt mai mici... c'o fi adevarat sau nu...
Eu nu stiu ce-mi doresc: am acum baiat... pe de o parte mi-as dori o fetita (sunt asa dragute rochitele si bluzitele... iar fetele sunt mai apropriate de parinti cand cresc fara sa fie acuzate ca nu se desprind de fusta mamei) iar pe de alta parte mi-ar fi mai usor cu doi baieti... s-ar juca impreuna, ar avea activitati impreuna, as avea hainute de la primul, stiu cum e cu "dilemele" baieteilor... Greu de zis...
Voi ce va doriti?
VIOIKA76 spune:
Cred ca sunt in masura sa raspund.Eu am si fata si baiat .Deci la sarcina cu fata am avut greturi la greu ,dar am reusit sa ma stapanesc sa nu vars decat o data ,astea au durat 3 luni ,dupa aceea trai neneaca...La baiat a fost boierie de la inceput ,nici nu zici ca eram insarcinata .Acum s-ar zice ca sunt la fel desi a debutat cu greturi usoare.Ma gandeam ,nu cumva or fii doi ,dar cred ca se vedea la primul eco.
Sa stiti ca la noi baiatul ,e mult mai lipicios ,isi arata cu usurinta dragostea,pe cand fata e serioasa si cu greu ai intra cineva in voie.
Fata a fost de cand a iesit din mine o plangacioasa ,asa e si acum ,baiatul un bebelus exemplar nu plangea decat rar si dormea toata noaptea.Acum tot repede al impaci.
Sa vedem cum o fi al treilea.
Pe toti trei ai iubim de numai putem.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
flafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paulinio Salutare, Revin cu vesti. Testul de ieri a fost clar pozitiv: a aparut instant a doua liniuta. Oricum semnele erau destul de clare. Fiind a doua sarcina eu nu ma grabesc cu controalele, mai astept 2-3 saptamani ca sa-mi spuna ceva concret. Pana atunci ma lupt cu sooooooooomnul ingrozitor (am citit si primul capitor si as fura perna de care se povestea); pur si simplu n-am energie de nimic... iar piticul meu e mamos si vrea ca mami sa le faca pe toate. Treceti-ma si pe mine pe lista: UM 13 august 2012 DPN 20 mai 2012 Eu as spune 5+... adica s-au incheiat cinci saptamani si sunt in a sasea. O fi corect asa? |
Bine ai venit! Sarcina usoara :)
Noi.. am avut 2 zile bune, frumoase, pana aseara cand am ajuns acasa si mi-a venit miros de pin de la odorizantul de toaleta- am vomat instantaneu.
Constat ca sunt mirosuri precum painea calda, covrigi, brazi, gogosari etc la care reactia este brusca. Azi era ok, pana s-a dat o colega cu parfum langa mine...
Astept ziua de joi si eco sa vedem ce ne spune atunci si poate... poate... o sa spun colegilor.. mai mult din necesitate, decat din dorinta.
Am vazut ca spuneti ca ati inceput sa va ingrasati, eu inca sunt pe slabit, desi i-au multe vitamine care imi fac foame, imi este foarte scarba de mancare. Mananc fortat ca trebuie.
Mony si eu am calduri :) Suntem Mamici Fierbinti :D
Pentru noi e important sa fie sanatos si fericit, indiferent daca e fata sau baiat. Visul cel mai frumos ar fi sa fie gemeni fata si baiat :)
6+
VIOIKA76 spune:
flafi sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum6+
carina11 spune:
Buna fetelor,imi cer scuze ca nu am mai scris nimic desi eu am citit in taina si cu lacrimi in ochi mesajele voastre,la eco s-a dovedit ca am pierdut sarcina si m-au trimis de urgenta la spital ca sa-mi faca chiuretaj pentru ca aveam resturi,s-a mirat doctorita pt ca mie mi s-a oprit sangererea,dar totusi atunci cand a fost.. s-a dus,aveam doar 5 saptamani,mi-e foarte greu si sunt foarte dezamagita deja aveam vise si planuri mari de viitor,dar se pare da cineva acolo sus nu a vrut sa fie asa si acum poate...., cine stie cand..., sunt cu nervii la pamant dar incerc sa trec peste,gandul de o alta sarcina este foarte departe pt sa sunt speriata si nelamurita desi mi-a spus ca acum am mai mari sanse sa raman insarcinata....peste trei luni mi-a spus ca pot sa o iau de la capat dar ma intreb oare voi putea?
Nu vreau sa va "infectez"cu cu vestea mea proasta, aici e locul vestilor bune,impartasirile si experientelor pozitive deci in acest ultim mesaj,va doresc din suflet multa sanatate,sa aveti burtici frumoase si sanatoase si toate cele bune,va pup si ve imbratisez pe toate[gravired-tele
duduta190578 spune:
Of Carina,ce rau imi pare,sincer mereu m-am gandit sa vad cu ce raspuns vii.Imi pare tare rau,dar trebuie sa mergi inainte si cu speranta ca intr-un viitor apropiat o sa ramai din nou insarcinta.
Cuvintele sunt de prisos,dar sincer imi pare rau.
Nici eu nu stiu inca nimic de mine,trebuia sa merg azi la control,dar a aparut ceva neprevazut la doctorita si a facut un schimb de tura,si abia joi ma poate vedea.
Alte vesti nu am,azi mi-a fost chiar rau,stare de rau in tot corpul,dureri de cap,ameteala.
Fetelor,sarcini usoare si multa sanatate.