Burtici de mai-iunie 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinutza_7 spune:

Buna dimineata! Dragi mamici aseara am fost la ecografie, s-a intarziat fff mult din cauza ca au fost ff multe programari si am ajuns fff tarziu acasa.. Asa ca va impartasesc acum frumoasa experienta de ieri Aseara l-am vazut pe bebe mic a crescut, are 1,5 cm .. i-am vazut inimioara cum bate, din pacate am inteles ca inca nu se poate auzi inimioara ca e prea mic.. la urmatoarea ecografie cu siguranta.. am facut deja programari pentru bitest, ecografie TN si morfologia fetala de 22 saptamani. ce dragut ii batea inimioara lui bebe.. conform ecografului am 7w6d iar conform calendarului am 7w3d. si voua v-a iesit diferenta intre saptamanile conform calendarului si conform ecografului?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Felicitari, Corinutza, si bine ai venit!
Eu am avut la eco cu o zi mai putin decat dupa calendar, insa nu cred ca este relevant.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata mamici si burtici
mai aveti loc in casuta si pt noi?
sunt mamica unei fetite cu fundite de 2 anisori si graviduta de 7 satamani si 2 zile , conform UM 6 august.
testul de sarcina l-am facut pe 7 august si sa vazut destul de clar ca vom deveni pt a doua oara parinti
la medic inca nu am ajuns, pe 2 octombrie am programare, am preferat sa astept sa ii pot vedea si asculta inimioara
dupa 3 zile de la aflarea vestii m-am pus pe urmarit burtica si mare mirare a fost sa vad in partea dreapta un ghiont
stand intinsa in pat sa vazut f bine si de sot si de sora mea si am apucat sa fac si o pozica

de greturi ce sa zic...sunt pe acolo dar suportabile, apar mai ales cand imi e foame si se pare ca mai mereu se intampla asta
la prima sarcina nu am putut manca mai nimic pana la 14 saptamani iar dupa cele 14 saptamani si pana la 20 numai cartofi copti si lapte cu cereale, dar nu a fost nici o problema caci am recuperat in celelalate 20 de saptamani tot

am dat Edit ca mi-a apasat fata pe enter si am trimis mai devreme msg

va doresc o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

corinutza_7, Mycya bine ati venit, sarcina usoara, sa fiti sanatosi :)
Vio ce face baiatul?
Azi de dimi am fost sa repet analizele la sange pt anemie sa vedem daca s-a mai imbunatatit situatia. Si am facut programarea pt dublu test.
Ma bucur ca voi va simtiti bine :)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mycya Bine ai venit !
Sarcina usoara si bebelas sanatos!
Cred ca ai vrut sa zici ca testul de sarcina l-ai facut pe 7 septembrie nu 7 august .
Oau , la tine deja se vede umflatura din burtica?La mine nu se cunoaste nimic desi ma pipai toata ziua .
flafi multumesc de intrebare ,el e mai bine doar ca-l doare funduletul saracul ,are 5 zile de antibiotic injetabil ,si e deabia a 2 a zi azi..
Voi dragutelor ce mai faceti?
Sper ca v-au mai lasat greturile ,sau macar ca nu sunt asa de intense.
Mi-e ca ma apuca si pe mine raceala ,astazi toata ziua am avut urechile infundate ,o fi de la raceala sau de la tensiune scazuta?
Voi v-ati facut analizele de primul trimestru?
Eu nici acum n-am apucat sa le fac.Tot zic sa ma duc dar mi-e greu cu plecatul ca trebuie sa le fac la Bucuresti.
O zi buna va doresc!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Salutare,
Bun venit noilor burticute!
Eu azi sunt mai bine: mai putina somnolenta, greata aproape deloc... doar sanii stau sa bubuie. Poate e si autosugestia caci am ff mult de lucru.
Eu n-am facut inca analizele, nici la doctor n-am ajuns inca... deci nu sunt un exemplu de urmat :) Mi-e foarte greu sa ma urnesc si stiu ca odata ajunsa acolo nu voi scapa.
Acum sunt inca eu cu bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Mycya Bine ai venit !
Sarcina usoara si bebelas sanatos!
Cred ca ai vrut sa zici ca testul de sarcina l-ai facut pe 7 septembrie nu 7 august .
Oau , la tine deja se vede umflatura din burtica?La mine nu se cunoaste nimic desi ma pipai toata ziua .

da ,7 sept vroiam sa scriu .
da se vede din ce am mai citit e normal la a doua sarcina.
la prima sarcina nu am vazut modificari mult timp dar aveam si putina burtica de dinainte, pe cand acum nu aveam deloc si vad imediat diferenta.

analizele aici se fac la ginecolog asa ca din fericire nu trebuie sa ma pun pe drumuri deloc , si nici nu stiu exact ce si cum se fac. lunar stiu ca mi se va lua probe de sange, urina, masurat tensiunea, greutate si la sfarsit de sarcina, monitorizarea tot acolo se va face.
sa aveti o seara fara greturi si cu mult chef de viata!
eu o sa mi-l fac la zumba

Mergi la inceput

Eu mi-am ridicat aseara analizele si sunt ok.
Va recomand sa va mobilizati si voi, ca sa mai bifam ceva ca e in regula.

7+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Toata lumea e bine?
Va doresc tuturor o zi cat mai linistita!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi27 spune:

buna fetelor , sunt si eu o viitoare mamica de bebe foarte fericita ..in urma unui fiv am ramas insarcinata ..dupa calculele mele maine fac 5 saptamani. luni am programare al doctor si o sa aflu exact in cate saptamani sunt. bine v-am gasit si sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput