Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
neata burtici!
noi suntem bine, astepam sa treaca weekendul si sa ajungem si noi la doctor.
greturile sunt pe cale de disparitie, cheful de dormit mult l fel numai foamea e mai mare.
ieri gaza mea mi-a zis ca plange bebe din burtica asa ca mi-a luat burta intre mainile ei si a inceput s-o pupe sa ii treaca supararea bebelului m-am topit toata
voi cum va mai simtiti?
Giorgi 27 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si voios!
te asteptam cu vesti bune de la doctor
duduta190578 spune:
Fetelorrrrrr,azi am auzit inimioara!
Sunt tot cu amenintare de avort,ca tot am scurgeri maronii dar sarcina a evoluat bine pana acum.Merg in conitnuare cu tratamnet si vedem ce-o fi.
CRL 0,59,BCF ritmice!
Mycya spune:
Duduta sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
ma bucur ca ai auzit si inimioara abia astept sa ma duc si eu
flafi spune:
Felicitari! Sai sarcina usoara si sa fiti sanatosi :)
duduta cu gand bun si incredere o sa fie bine
Citat: |
citat din mesajul lui georgi27 buna fetelor , sunt si eu o viitoare mamica de bebe foarte fericita ..in urma unui fiv am ramas insarcinata ..dupa calculele mele maine fac 5 saptamani. luni am programare al doctor si o sa aflu exact in cate saptamani sunt. bine v-am gasit si sarcina usoara tuturor! |
7+
corinutza_7 spune:
Bine ai venit Georgi.. inca o mamica cu care sa ne conversam.. :)
fetelor voi la ce dr mergeti???
VIOIKA76 spune:
georgi bine ai venit!
Felicitari!
Sarcina usoara!
duduta ce bucurie..!
Felicitari pentru inimioara!Ai mare grija de tine in continuare.
Ma bucur ca va simtiti mai bine.
Salutari!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum7+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinutza_7 Bine ai venit Georgi.. inca o mamica cu care sa ne conversam.. :) fetelor voi la ce dr mergeti??? |
corinutza eu am zis ca ma duc la dr.Borza Elena de la Bucur.Deocamdata am fost doar la o prima vizita ,trebuie sa termin de facut analizele si dupa aceea sa le trimit pe mail ,si vedem cum hotaraste sa ma cheme la cabinet.
Nu stiu in ce masura voi putea sa nasc la Bucuresti asa cum imi doresc ,tinand cont ca sunt la a 3 a nastere pe care as vrea-o tot vaginala ,binenteles daca e totul in regula cu bebe.Asta ramane sa discut cu medicul sa vedem si parerea dinsei.Asa ca sunt nevoita sa merg in paralel cu inca un medic de la noi din oras ,in caz de urgenta.
Fetele va doresc o zi buna!
si acum7+
VIOIKA76 spune:
Aseara am discutat cu sotul inclusiv despre nasterea la maternitate privata si a spus ca e de acord sa facem efortul asta banesc.
Nu stiu daca eu sunt dispusa sa dau atatia bani.
Dar nici la stat nu prea sunt incantata sa nasc ,am 2 nasteri la stat ,si deja stiu cum sunt conditiile acolo.
Sunt in cautari deocamdata.
Astazi profitam de vremea frumoasa si mergem la plimbare cu bicicletele.
Va pup si va doresc si vou sa faceti la fel!
si acum8+
Mycya spune:
hello!
la noi e frig si urat asa ca stam in casa.
am reusit totusi sa merg o ora la sala si de acu ma pun la nani cu gagicuta mea.
am iesit putin si ieri, am fost la Oktoberfest dar cred ca am si racit putin toti 3 ca a fost cam rece si un vanttt , dar o dam pe ceaiuri si multa lamaie si gata, speram sa treaca repede
sa aveti o zi frumoasa!!