Manifestari astmatice la copii (6)
Raspunsuri - Pagina 11
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 Tocmai dam si noi un test. DE ieri Ovi tuseste, peste noapte s-a declansat inconfundabila tuse de laringita,cu febra 38.00 dimineata. D-na doctor homeopat mi-a dat asa: ventolin+flixo nurofen,alternat cu paracetamol prednison in dosa descrescatoare si de data asta e viral...sa vedem rezultatele. Eu sper ca in 5 zile sa fie OK |
Ioana, sigur ai scris bine? Medicul homeopat ti-a recomandat flixo, nurofen si prednison ?
Sigur nu e medic homeopat, homeopatia e certata rau cu cortizonul deci mi-e imposibil sa cred ca un medic homeopat recomanda prednison sau flixotide. Nici penumologul nostru alopat nu-i recomanda Dianei prednison decat in insuficienta respiratorie. Cu tot astmul ei, in 3 ani cred ca a inghitit prednison de maxim 3-4 ori.
Multa sanatate!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui irinabobe am dubii legat de antibiotic pentru ca nu mi-a facut febra. el in general la orice rosu in gat primul semn e febra 40 de ma capiaza. i-am facut si exudatul si a iesit ok...asa ca ce sa mai zic...am apucat sa-l dau acum nu il mai intrerup dar musai trebuie sa vad ce naiba fac mai departe. imi pun atatea sperante in remediul asta homeopat...ca alta cale de iesire nu prea mai vad, m-am saturat de flixo, ventoli, antibiotic si copilul tot tuseste de o luna jumate... mamica de Rares 21.02.2010 |
Problema e ca efectele remediului vor fi diminuate de antibiotic si cortizon deci dnei doctor ii va fi greu sa faca urmatoarea reevaluare. Mai ales ca acum sunteti pe dilutie joasa cand efectele oricum sunt mici. In eventualitatea in care sa zicem nu se vad schimbari prea mari in bine dupa o saptamana de administrare, dnei doctor ii va fi greu sa aprecieze daca asta s-a intamplat pentru ca remediu a fost ales gresit sau pentru ca s-a suprapus cu cortizonul si antibioticul. Si e pacat, posibil sa fie remediu corect si sa-l ratati, adica sa va treaca pe altul.
Pe viitor incearca sa nu-i mai dai antibiotic fara analize, eu una prefer o intepatura de ac decat 7 zile antibiotic degeaba. Si le spun medicilor in fatza ce am de spus, nu pe ocolite. La ultima internare a Biancai i-au bagat fara acordul meu algolcalmin, am cerut sa-mi zica ce e in seringa si taceau ca mutele (de parca eu nu aveam dreptul sa stiu) , cand sa bage a doua seringa, am inceput sa tip la ele sa o aduca pe dna doctor sa-mi explice ce fac si ce contine fiecare seringa. S-au oprit din administrat si au aruncat antibioticul. Sa nu crezi ca asta a declansat vre-un soi de antipatie din contra, au apreciat atitudinea.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
irinabobe spune:
softurela spuneai ca nu intotdeauna actioneaza remediul si ca trebuie schimbat sau luat ventolin. cum iti poti da seama daca e de bine sau de rau?la mine asta e marea teama ca stau linistita ca e pe remediu homeopat si de fapt lucrurile se agraveaza fara sa realizez.
noua remediul ni l-a dat sa i-l dam pe termen mai lung a zis ca il putem da o luna. eu oricum de marti termin antibioticul si voi incerca sa elimin si flixo cu ventolinul sa ramana doar pe remediu. deabia de atunci voi urmari daca se intrevad ceva schimbari...insa asa cum am spus teama mea e sa nu care cumva sa se agraveze vreo problema si eu sa nu imi dau seama ce trebuie sa fac.
szivarvany spune:
Irina, nu ai cum sa nu ti dai seama daca el e mai bine sau rau, zic si eu, sa nu ti faci griji din cauza asta Sper din suflet sa nu mai aveti probleme deloc-deloc
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
ioanaa28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Ioana, sigur ai scris bine? Medicul homeopat ti-a recomandat flixo, nurofen si prednison ? Sigur nu e medic homeopat, homeopatia e certata rau cu cortizonul deci mi-e imposibil sa cred ca un medic homeopat recomanda prednison sau flixotide. Nici penumologul nostru alopat nu-i recomanda Dianei prednison decat in insuficienta respiratorie. Cu tot astmul ei, in 3 ani cred ca a inghitit prednison de maxim 3-4 ori. Multa sanatate! Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
da.am scris bine.e medic pediatru pneumolog homeopat.
intelegi de ce eu am multe dileme si o permanenta stare de neliniste? practic nu inteleg ce fac cu copilul, cum il tratez...nu stiu daca e bine ce-i dau
Iar consultatia a fost la telefon, d-na doctor e in strainatate, si oricum e din Cluj, nu pot la fiecare problema sa iau copilul sa-l duc sa-l vada.
problema e ca tusea s-a agravat.nu trec 5 min de liniste. si suna tot mai urat. din latratoare vad ca devina uscata, iritanta.
daca il duc aici la spital i se pune imediat branula. oricum mi-e teama ca ajungem la antibiotic.
OF !!!! o iau razna !!!
softurela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaa28
da.am scris bine.e medic pediatru pneumolog homeopat. intelegi de ce eu am multe dileme si o permanenta stare de neliniste? practic nu inteleg ce fac cu copilul, cum il tratez...nu stiu daca e bine ce-i dau Iar consultatia a fost la telefon, d-na doctor e in strainatate, si oricum e din Cluj, nu pot la fiecare problema sa iau copilul sa-l duc sa-l vada. |
Ioana, asta nu e tratament homeopat, nu are nici o legatura cu homeopatia, asta e tratament alopat si chiar unul puternic. Pe asa ceva nici nu ar trebui sa mai ajungi la spital. Cum spuneam, Diana a primit prednison doar in insuficiente respiratorii grave, de fap daca stau sa ma gandesc nu a luat de 3 ori prednison. I-a recomandat odata, i-am dat,l-a vomat cand l-a simtit in gat...am fugit cu ea la spital sa-i faca o dexa sau hemosuccinat (m-am speriat ca nu lua prednisonul) si la spital doctorita mi-a zis ca nu mai e nici un semn de insuficienta si m-a trimis acasa. Deci, i-a trecut si fara prednison.
softurela spune:
citat din mesajul lui irinabobe softurela spuneai ca nu intotdeauna actioneaza remediul si ca trebuie schimbat sau luat ventolin. cum iti poti da seama daca e de bine sau de rau?la mine asta e marea teama ca stau linistita ca e pe remediu homeopat si de fapt lucrurile se agraveaza fara sa realizez. noua remediul ni l-a dat sa i-l dam pe termen mai lung a zis ca il putem da o luna. eu oricum de marti termin antibioticul si voi incerca sa elimin si flixo cu ventolinul sa ramana doar pe remediu. deabia de atunci voi urmari daca se intrevad ceva schimbari...insa asa cum am spus teama mea e sa nu care cumva sa se agraveze vreo problema si eu sa nu imi dau seama ce trebuie sa fac. mamica de Rares 21.02.2010 |
Daca e remediu corect iti dai seama, crede-ma. Cat timp ti-a zis sa-l administrezi ?
karmenutza spune:
Azi dimineata au aparut mucii. Muuuuuulti! Are nasul infundat tare si in seara asta a facut si putina febra, 37,1. Cred ca urmeaza si tusea, ca de fiecare data. E reactie la vaccin, nu? Dar de la prima doza? La celelalte, unde se mareste doza, ce mai face? Eu ma asteptam cel mult la o rectie locala. Inrosire, mancarimi etc.
Daca e racita, a doua doza, miercuri, nu i-o mai face. Apoi o luam iar de la capat cu prima!? Aveti vreo idee? Nu cunoasteti pe nimeni care a facut vaccinuri?
irinabobe spune:
softurela mi-a zis cat e pe antibiotic de 3 ori pe zi, si apoi sa scad .opresc remediul cand vad ca se simte bine. mi-a zis ca il pot da toata luna. oriccum peste o luna mergem la control sa ii spun ce diferente am vazut. eu de marti voi incerca sa scot si flixo cu ventolinul. ea mi-a zis ca prefera ventolinul sa il dau decat flixo.
softurela spune:
citat din mesajul lui karmenutza Azi dimineata au aparut mucii. Muuuuuulti! Are nasul infundat tare si in seara asta a facut si putina febra, 37,1. Cred ca urmeaza si tusea, ca de fiecare data. E reactie la vaccin, nu? Dar de la prima doza? La celelalte, unde se mareste doza, ce mai face? Eu ma asteptam cel mult la o rectie locala. Inrosire, mancarimi etc. Daca e racita, a doua doza, miercuri, nu i-o mai face. Apoi o luam iar de la capat cu prima!? Aveti vreo idee? Nu cunoasteti pe nimeni care a facut vaccinuri? Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005) |
Imi pare rau, chiar nu te pot ajuta. Nu am nici o idee despre vaccinuri. Nu stiu ce sa zic, aici pe topic cred ca doar o mamica vorbea de vaccin dar nu mai stiu cine e, s-au scris multe pagini.
Intreaba medicul cel mai bine.
Sanatate multa copilasului!