Manifestari astmatice la copii (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ieri am fost si noi la dr. avand in vedere ca e si pe antibiotic si flixotide, mi-a zis ca va trebui sa mai discutam pe parcurs asupra remediului, pt ca simptomele sunt influentate de medicatia alopata. mi-a dat un remediu, cred ca mercurialis 30 ch sa ii dau 3 lingurite pe zi si vedem mai departe ce si cum. sper ca am retinut corect denumirea ca am tot cautat sa vad la ce se recomanda si nu am gasit mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

ieri am fost si noi la dr. avand in vedere ca e si pe antibiotic si flixotide, mi-a zis ca va trebui sa mai discutam pe parcurs asupra remediului, pt ca simptomele sunt influentate de medicatia alopata. mi-a dat un remediu, cred ca mercurialis 30 ch sa ii dau 3 lingurite pe zi si vedem mai departe ce si cum. sper ca am retinut corect denumirea ca am tot cautat sa vad la ce se recomanda si nu am gasit mare lucru.

mamica de Rares 21.02.2010

Asta ? http://abchomeopathy.com/r.php/Merl
Remediu nu trateaza boala, trateaza pacientul. Degeaba cauti sa vezi ce trateaza, nu gasesti, in homeopatie nu e ca in alopatie. :)
Administreaza-l cum ti-a zis dna doctor, banuiesc ca ti-a dat si granulele.

Succes si sanatate !
Dar cum de ati ajuns iar la antibiotic ? Era deja pe flixotide, nu ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

era deja pe flixo, scosesem ventolinul, dar dupa bronsiolita a facut laringita... am facut pauza de antibiotic doar 3 sapt , imi vine sa ma impusc. mi-a dat dansa 3 granule, mi-a zis sa ii dau 3 lingurite pe zi cat e pe antibiotic si apoi sa reduc la 2, 1 si dc dispar toate problemele sa nu ii mai dau. a ramas sa ne vedem cam la o luna...vom vedea pe parcurs ce si cum...
antibioticul ce sa zic nu stiu dc era chiar necesar...dar am fost la orl , pediatru iar pediatru toti mi-au recomandat antibiotic, pentru ca deja ragusise si mi-au spus ca e foarte rosu in gat . acu ce sa zic...
banuiesc ca asta e remediul pe care il am, asta am gasit si eu, ma speriasem ca citisem ceva despre remediul mercurius si la tiparul copilului reiese ca e genul de persoana care omoara, are probleme cu legea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lari_ruseti spune:

Buna, dragi mamici,

Nu stiu daca va mai amintiti de noi. Sunt la curent cu subiectul, numai ca imi cam lipseste timpul pentru scris.
Noi suntem bine (acum), in ceea ce priveste afectiunile respiratorii. Vara asta Anya a facut meningita (de fapt a luat microbul cand am fost in concediu in Bucovina, unde era epidemie) si am tras-o rau de tot.
Acum a inceput gradinita si e ok.
Nu stiu daca va mai amintiti sau daca am povestit, anul acesta a fost usor pt noi, referitor la bronsitele/astmul Anyei. A racit de 2 ori, iar la ultima raceala, homeopata a incercat timp de 3 zile sa ii gasesca remediul, schimbandu-i in acest timp cred 6-7 remedii. Cert este ca, pana la urma, nu i-a gasit remediul si m-a sfatuit sa trec pe tratament alopat.
Aceasta experienta m-a facut sa renunt la serviciile ei si sa incerc sa gasesc un homeopat care merge pe remediu unic, avand in vedere ca urmeaza perioada virozelor, colectivitatea si imunitatea scazuta in urma meningitei.
Ca urmare, Softurela, te rog, recomanda-mi si mie medicul tau (daca stiu bine e in Bucuresti) si date de contact, pentru a apela la serviciile dansei.
Cel mai important lucru este ca de anul trecut nu a mai avut crize deloc, nu s-a mai auzit wheezing iar racelile au fost "usoare" si in numar de doua pe toata durata sezonului rece. Nici vorba de ventolin, flixotide si altele asemenea.
Iti multumesc anticipat Softurela si va doresc sa aveti copii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui AlinaEmi

AnaIB, da, am mers la acea d-na homeopat, iti multumesc mult.

Cred ca trebuie sa facem un fun-club "Dna doctor Diana" . Adevarul e ca e o femeie deosebita, iti dai seama de la prima vedere ca are ceva special.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

subscriu.

in alta ordine de idei suntem in plina viroza, urata rau. weezing, muci putini, tuse putina. dar si eu ma incapatanez sa nu scot aparatul de aerosoli. trebuie sa functioneze remediul.

Softurela de cate ori te duci la dna dr.? o data la cate luni? sau doar cand sunt racite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Irina nu stiu daca te ajuta ce spun dar, intradevar, s-ar putea ca antibioticul sa fie degeaba. Noi am patit asa de trei ori in primavara....laringita tratata cu antibiotic, dar de fapt laringita era de natura alergica, declansata de o viroza evident. Asta mi-a spus si homeopata, iar eu banuiam, numai ca na, i-am dat antibioticul ca doar asa a zis pediatrul

Sa va faceti bine repede si sa gasiti diagnostic si tratament corect !! si mai ales doctorul potrivit. (nu ca eu l-as fi gasit, inca am mari semne de intrebare)
Tocmai dam si noi un test. DE ieri Ovi tuseste, peste noapte s-a declansat inconfundabila tuse de laringita,cu febra 38.00 dimineata. D-na doctor homeopat mi-a dat asa:
ventolin+flixo
nurofen,alternat cu paracetamol
prednison in dosa descrescatoare

si de data asta e viral...sa vedem rezultatele. Eu sper ca in 5 zile sa fie OK

Mergi la inceput

am dubii legat de antibiotic pentru ca nu mi-a facut febra. el in general la orice rosu in gat primul semn e febra 40 de ma capiaza. i-am facut si exudatul si a iesit ok...asa ca ce sa mai zic...am apucat sa-l dau acum nu il mai intrerup dar musai trebuie sa vad ce naiba fac mai departe. imi pun atatea sperante in remediul asta homeopat...ca alta cale de iesire nu prea mai vad, m-am saturat de flixo, ventoli, antibiotic si copilul tot tuseste de o luna jumate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

revin cu niste intrebari:

1.mai face cineva tratament homeopat cu schema, pe termen lung (adica homeopatia pluralista)(noi facem de 4 luni si e preconizat a dura 2 poate trei ani)?

2. face cineva acest tratament homeopat asociat cu alopat? (singulaire, aerius, ketof, asta avem noi...cu precizarea ca se vor scoate pe parcurs, in functie de rezultate si evolutie)

Mergi la inceput

ioana eu merg la homeopatul de aici din bucuresti, unicist, mie mi-a spus ca vom scoate alopatul treptat...de altfel recunosc ca nu stiu daca as fi avut curaj sa elimin alopatul dintr-o data. eu incerc ca dupa ce termin si tura asta de antibiotic sa elimin ventolinul, sa reduc pufurile de flixo...si vedem ce se intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Softurela de cate ori te duci la dna dr.? o data la cate luni? sau doar cand sunt racite?

Aka cum sunteti? Ai te rog grija, nu intotdeauna ne putem baza pe remediu. Sunt situatii cand intervine necesitatea schimbarii lui atunci cand tabloul simptomelor se schimba, ma refer la cel constitutional. Si marea belea e ca nu stim si se intampla(ce-i drept rar) sa ne prinda o viroza chiar la granita dintre doua remedii. Deci, aveti grija daca nu se intrevad semne bune, ia ventolinul.

La dna doctor mergem o data la 2 luni iar in viroze doar la telefon.
Luna asta am mers de 2 ori pentru ca nu nimerise remediu la Bianca si m-am dus sa-l schimbam dupa o saptamana(asa ramasese stabilit).

Multa sanatate!

Mergi la inceput