Manifestari astmatice la copii (6)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaa28 spune:
[/quote]
Ioana, asta nu e tratament homeopat, nu are nici o legatura cu homeopatia, asta e tratament alopat si chiar unul puternic. Pe asa ceva nici nu ar trebui sa mai ajungi la spital. Cum spuneam, Diana a primit prednison doar in insuficiente respiratorii grave, de fap daca stau sa ma gandesc nu a luat de 3 ori prednison. I-a recomandat odata, i-am dat,l-a vomat cand l-a simtit in gat...am fugit cu ea la spital sa-i faca o dexa sau hemosuccinat (m-am speriat ca nu lua prednisonul) si la spital doctorita mi-a zis ca nu mai e nici un semn de insuficienta si m-a trimis acasa. Deci, i-a trecut si fara prednison.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
[/quote]
tratamentul se suprapune peste schema homeopata. am scris in mesajele anterioare
adisirazvan spune:
Buna dimineata!
Am stat putin in expectativa, ca sa fiu sigura ca nu visez.
Chiar au functionat homeopatele in viroza! e o mare usurare sa vad ca se poate si fara ventolin + flixotide, nelipsite in tratamentul alopat al bronsitelor/wheezing-ului.
Pentru imunitate ne-a dat ulei de peste.
Softurela, si noi vom lua PULSATILLA CH 30, o data pe luna, deocamdata suntem inca o saptamana pe ch15 - la 2 zile.
Multa sanatate si cat mai putine viroze
ioanaa28 spune:
de azi noapte tusea e espectoranta. dar nu se desprinde !!!! tuseste pana la voma.
STODAL e bun pt puse productiva ??
noi facem aerosoli cu VENTOLIN si FLIXO ? practic, ce efect au astea?
Nasul e infundat si respira greu. nu pot sa-l aspir pt ca ii curge imediat sange. cred ca si polipii sunt super inflamati.
Dr. homeopat nu-mi raspune .Aici daca-l ducb imi dau imediat antibiotic...si nu stiu daca unul eficient ca doar nu ar fi prima data cant am pati asa.
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 de azi noapte tusea e espectoranta. dar nu se desprinde !!!! tuseste pana la voma. STODAL e bun pt puse productiva ?? noi facem aerosoli cu VENTOLIN si FLIXO ? practic, ce efect au astea? Nasul e infundat si respira greu. nu pot sa-l aspir pt ca ii curge imediat sange. cred ca si polipii sunt super inflamati. Dr. homeopat nu-mi raspune .Aici daca-l ducb imi dau imediat antibiotic...si nu stiu daca unul eficient ca doar nu ar fi prima data cant am pati asa. Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
Off Ioana, in ce punct ati ajuns! De cand are probleme cu hiper-reactivitatea bronsica? Cati ani are ?
Ventolinul e bronho-dilatator, adica dilata bronhiile lasand aerul sa treaca iar flixotide-ul e cortizon si are rol anti-inflamator. Se merge in paralele, intotdeauna ventolinul sa fie primul.
Stodal nu am folosit niciodata si cred ca ar fi prea slab in situatia de fatza. Noi mergem pe remediu unic prescris doar de homeopat si alea au efecte reale.
Ioana, ia legatura cu Oana si roag-o sa-ti recomande homeopatul la care merg ei. E in Tg Mures la o aruncatura de bat de tine. Nu trebuie sa mergi la homeopat decat rar, mai mult discuti la telefon. Nu sunt multi homeopati unicisti si bine pregatiti, eu zic ca merita sa incerci. Oana a
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
szivarvany spune:
Ioana, ce expectorant ti-a recomandat medicul, pe ala sa-l folosesti sau ceva ce a fost bun si in trecut.
(ca efecte reale (prea tare exprimarea), la fi`mea merge Eurespal-sirop, ea doar cu siropurile se impaca, pastile nu stiu cand va putea inghiti ca la 8 ani nu poate dom`le si la mine pastilele de Erdonem mereu m-au scapat)
Multa, multa sanatate tuturor
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
irinabobe spune:
ioana intradevar cand noi am avut tuse dasta pediatrul ne-a dat 3 zile azitromicina, iar pneumologul ventolin si flixo...eu nici nu stiu cum ar fi sa scap de astea...cred ca dau petrecere
ioanaa28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Off Ioana, in ce punct ati ajuns! De cand are probleme cu hiper-reactivitatea bronsica? Cati ani are ? Ventolinul e bronho-dilatator, adica dilata bronhiile lasand aerul sa treaca iar flixotide-ul e cortizon si are rol anti-inflamator. Se merge in paralele, intotdeauna ventolinul sa fie primul. Stodal nu am folosit niciodata si cred ca ar fi prea slab in situatia de fatza. Noi mergem pe remediu unic prescris doar de homeopat si alea au efecte reale. Ioana, ia legatura cu Oana si roag-o sa-ti recomande homeopatul la care merg ei. E in Tg Mures la o aruncatura de bat de tine. Nu trebuie sa mergi la homeopat decat rar, mai mult discuti la telefon. Nu sunt multi homeopati unicisti si bine pregatiti, eu zic ca merita sa incerci. Oana a Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
multumesc pt informatii.am citit si prospectele dar nu am inteles de ce d-na doctor mi-a dat pt tuse doar aerosoli cu ventolin si flixo , atat !! bine, acum 2 zile era altfel de tuse...acum nu mai dau de d-na doctor !!!
Ovi are 2 ani jumate, problemele au inceput acum un an.De cand am inceput scheme alopat + homeopat, acum 4 luni, a fost bine.de aceea ziceam ca e un test, prima viroza.
ioanaa28 spune:
citat din mesajul lui szivarvany Ioana, ce expectorant ti-a recomandat medicul, pe ala sa-l folosesti sau ceva ce a fost bun si in trecut. (ca efecte reale (prea tare exprimarea), la fi`mea merge Eurespal-sirop, ea doar cu siropurile se impaca, pastile nu stiu cand va putea inghiti ca la 8 ani nu poate dom`le si la mine pastilele de Erdonem mereu m-au scapat) Multa, multa sanatate tuturor Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
medicul homeopat nu mi-a recomandat decat aerosoli cu ventolin si flixo, dar acum 2 zile tusea era de laringita. acum nu-mi raspunde la telefon. Culmea nici medicul de familie. In casa am EURESPAL si FAVITUSIN. rezultate am avut in trecut cu amandoua, nu stiu pe care sa merg...
ioanaa28 spune:
citat din mesajul lui irinabobe ioana intradevar cand noi am avut tuse dasta pediatrul ne-a dat 3 zile azitromicina, iar pneumologul ventolin si flixo...eu nici nu stiu cum ar fi sa scap de astea...cred ca dau petrecere mamica de Rares 21.02.2010 |
eu inca sper sa evitam antibioticul.desi cand e in stare proasta imi vine sa il dau imediat.Acum si sa vreau nu pot ca n-am in casa. noi suntem prin excelenta bolnavi de weekend.
cum e Rares?
irinabobe spune:
pe antibiotic, flixo, ventolin humex si remediu...ziua tuseste productiv, noaptea are cate o tura 2 tuse uscata insa care nu il chinuie inca...naiba mai stie si eu sunt cu nervii la pamant. avem o luna jumate in care tuseste ba de la viroza, ba de la bronsiolita ba de la laringita...sper ca pe antibiotic fiind sa nu coboare la plamani iar, ca recunosc ca i-am cam injumatatit doza si de ventolin si de flixo...si eu sunt cam in aceeasi ceata cu tine.
legat de tratament laringita, noua pneumologul ne daduse doar flixo, ventolin si aerius...