Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Dankutza vai de saraca femeie care o fi maritata cu porcusorul ala. Ti-e clar ca nu o crede cand ii e rau. Si mie mi s-a facut astazi putin rau cand am urcat in tramvai. Cred ca e si aerul cam inchis. Eu durerile de cap le am de la tensiunea mica. E testat. daca beau putin ness imi trece. Astazi n-am baut decat putina ciocolata calda si probabil nu prea a avut efect asa ca m-a durut capul.
Elena m-ai lasat cu gura cascata "Dar ce, te-am lasat io gravida?!" , vai incredibil.
Kasha uarata experienta. Eu stau in Rahova dar sincer n-am patit-o pana acum. Eu ajung mai repede la serviciu cu RATB-ul decat cu masina sotului pt ca e f. aglomerat drumul. Asa tramvaiul are linia lui. 5 statii nu mor, sper. Astazi se uita un nene la mine- oi fi gravida, oi fi balonata. Sa-mi dea locul, sa nu mi-l dea. E, tot in picioare am mers. Si mi se facuse si putin rau dar slava Domnului am ajuns repede la munca.

15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osuparata spune:

Katy82, probabil cea mai buna solutie ca un gibon sa se sesizeze si sa ofere locul intr-un mijloc de transport este sa te mangai pe burtica(mangai bebelul!),poate asa realizeaza persoana in cauza ca e o stare de necesitate sa stai pe scaun! In felul acesta nu mai exista scuza pentru cel de pe scaun ca (vorba ta)poate-i balonata sau are putintica grasimuta pe burtica.

Mergi la inceput

Viki merci. am incredere in dr. oricum pt linistea mea am facut bine ca l-am vizitat urgent. Ca altfel mi-as fi facut ganduri negre.
Eu am poze cu burtica dar sincer nu am de gand sa le impart cu "prietenii". le-am facut pt mine si pt voi, sa le pun pe Picassa.
Ayla felicitari pt baietel.
La Baby Expo nu vin. Nu iau nimic lui bebe pana nu se naste cu bine. oricum avem mari sanse sa primim aproape tot pt ca avem prieteni cu copilasi de 1-2-3 anisori care vor sa scape de lucrusoare.
Tweety si eu am probleme cu dantura. ma ia cate o durere asa din senin
Simina ce tare pustoaica, merita sa ai copil chiar daca mai trecem si prin greutati in sarcina.
Dankutza dragalase fetitele!

15+ cu

Mergi la inceput

Blue cum te mai simti? Eu sunt panicata nr. 1 asa ca te sfatuiesc sa-l intrebi pe dr. sa vezi ce zice si el.
pe toate!

15+ cu

Mergi la inceput

Lidia ce burtica frumoasa ai! Frumoasa si tinuta, cred ca o sa-mi iau si eu colanti de graviduta.

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

blue stai linistita la pat, sigur sunt contractii din alea nepericuloase care apar la orice gravida, am inteles ca pregatesc uterul pt momentul travaliului

si la mine aseara bebe s-a pus pe partea dreapta ca era burtica mult mai bombata pe o parte si lovea, asa comic a fost

eu sunt rupta de oboseara, dorm doar cateva ore ziua iar noaptea nu cine stie ce, nu am chef de nimic si de cateva zile respir din ce in ce mai greu, aseara aveam impresia ca raman fara aer...

voi cum stati la capitolul asta?

va pup

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

kasha_ro sa stii ca ma gandeam sa ma duc sa le fac putin scandal, da m-am razgandit, ca nu vreau sa-i fac rau bb, + ca n-am dovezi ca ei (adica Romar) sunt de vina

Multumim tuturor pt complimente

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

pai dovezile sr fi prin comparatie rezultatul primei analize si celei de a doua...insa poate da e mai bine sa nu iti faci nervi pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui kasha_ro

Citat:

kasha_ro sa stii ca ma gandeam sa ma duc sa le fac putin scandal, da m-am razgandit, ca nu vreau sa-i fac rau bb, + ca n-am dovezi ca ei (adica Romar) sunt de vina

Multumim tuturor pt complimente

pai dovezile sr fi prin comparatie rezultatul primei analize si celei de a doua...insa poate da e mai bine sa nu iti faci nervi pt bebe.

Nici asta nu ar fi tocmai o dovada, ca nu poti dovedi momentul in care s-a facut contaminarea: laborator sau recoltare.

Simina, ceea ce ma nelamureste un pic este ca din cate am inteles tu in momentul asta esti simptomatica. Sau nu am inteles bine?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 17+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am avut niste usturimi din cand in cand , da nu cred ca astea ar fi simptome de asa ceva, ca eu am usturimi din copilarie.......niciodata n-am fost "perfecta jos"

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:

Am avut niste usturimi din cand in cand , da nu cred ca astea ar fi simptome de asa ceva, ca eu am usturimi din copilarie.......niciodata n-am fost "perfecta jos"

simina la cate zile ai facut a doua analiza?daca ai facut-o rapid ai putea sa mergi sa le dai peste ochi alora.cum se declamseaza simptomele la tine.cumva pe frig,umezeala etc? bea multa apa oricum si incearca cate putin albastru de metilen.este ok in sarcina.unele femei sunt au simptome de inf urinara chiar si cu urini sterile.trebuie schimbat modul de viata complet si te reglezi.ceaiuri,tincturi etc.antibioticul iti face rau pe termen lung.si retine....muuuulta apa.am testat si functioneaza....oricum nu are ce face rau apa nu?dupa sarcina poti lua ienupar e cel mai bun pe inf urinare.testat pe mine.

Mergi la inceput