Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Aha , deci ai facut analizele pt gradi.
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Blue_sea spune:
Simina, mortala pustoaica ta!
Fetele, eu am un mare chef de a nu face nimic. Am energie 0. As dormi cu nasul pe tastatura
Fetele care vin joi la Baby expo, ce ziceceti de ora 16?
21+
Bubblegum spune:
Simina,ce dulce bebelusa ta:)))!!
Eu am cateva ore libere si sunt in plin proces de demolare, am golit dulapurile din living (de care de mult vroiam sa scap), am pus mana pe telefon , i-am chemat pe aia de la acte caritabile si vin si imi iau mosntruozitatile astea de dulapuri MAINE!!!Avem de 2 luni dulapuri noi de sufragerie care stau in cutii in pod ii dau lu barbate-miu pana luni sa le monteze!Gata e oficial, am inceput sa imi fac cuib, si daca tot in fac, sa-l facem ca lumea zic:)))
21+ cu
kasha_ro spune:
simina eram sigura ca asa o sa fie legat de proteus.eu am patit la fel acu vreo 3 ani pt ca am fost comoda si am facut analizele la un cabInet de cartier.cand a iesit rezultatul,asitenta s-a uitat lung la mine si mi-a zis ceva de genu " aoleu fetitzo nuas vrea sa fiu in locul tau" . cand am sunat-o pr mama si mi- a explicat ca e destuld e grav plangeam pe strada de teama.mi-am repetat analiza si bineinteles ca nu aveam asa ceva.proteus se ia in anumite conditii nu e asa usor de contactat.am vrut sa ii dau pe aia de la primul cabinet in judecata insa tot ce am facut a fost sa ma duc la ei si sa ma racoresc printr-un monolog gen ferentari.
blue -eu pot la 16 de fspt la orice ora.hotarati voi ora si eu ma conformez.doar sa va ganditi sa nu fie asa aglomerat.cred ca 16 e ok.ca mai sunt mamicile pe la servici. :)))
tweetisor spune:
pisigri : da ...nu gandesc asha negativ :) orice infectze poate fi groaznica pt bebe ... problema e ca nu itzi face nimik acum ... pt ca nu itzi poate face anestezie ..deci ,... ma va trimite acasa ... o sa fiu atenta shi o sa mananc mai multe alimente antiinflamatoare gen lamai ..shi optimista ... dupa ce nasc .. incep iar cu stomato .. dupa ce alaptez mai exact :) .... inainte 1 an de zile m-am dus shi tot nu am termiant ...
oricum pe perioada sarcinii gingiile sunt muult mai sensibile
simina_kin spune:
kasha_ro sa stii ca ma gandeam sa ma duc sa le fac putin scandal, da m-am razgandit, ca nu vreau sa-i fac rau bb, + ca n-am dovezi ca ei (adica Romar) sunt de vina
Multumim tuturor pt complimente
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dankutza spune:
Va las fotografii de la evenimentul Danone organizat de
Acolo m-am intalnit cu Simina (care arata super bine si ii sta f bine graviduta) si fetita ei Maya.
Fi-mea are bluza alba cu Minnie Mouse pe ea si Maya are bluza rosie
https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/DanoneFactory?authkey=Gv1sRgCO3F7eaB2qWbNw#
... si am inceput saptamana 18
majia spune:
Ayla, felicitari pentru baietel !
Mys, ai grija cu caratul ! Ce ai luat frumos pentru bebelina ?
Dankutza, si eu tot luni am eco. Nerabdatoare si pe de alta parte sper sa nu venim cu vesti proaste!
Viki, eu nu am multe poze cu burti de la prima sarcina si imi pare rau, ca as vrea sa mai vad cum eram la diverse stadii. Dar nici de data asta n-am facut mai multe. Poate ma apouc de acum
Pisigri, bafta cu gradi luni. Si noi suntem la inceput si e foarte greu. Se lasa cu plans, azi a facut pipi pe el … ceea ce acasa nu mai face demult. Of of .
Tweety, ce nasol ca ai probleme cu dintii. Stiu ca iti poate lucra, dar nu poate face radiografie si nu stiu pentru anestezie locala… Eu slava domnului nu am avut probleme nici in sarcina nici in rest… doar mici carii care se rezolva repede.
Simina, la voi mami e cuminte, la noi mami e mica .
Bubble, te-a apucat si pe tine cuibareala ? E bine, e perioada buna da facut schimbari in casa cat se mai poate. Cand o sa fim si mai rotunde, in trimestrul trei, o sa ne fie mai greu…
lui Tudor si 21+ cu
Blue_sea spune:
Fetele, de vreo 15-20 m-i se intareste burta (nu f tare), ma doare nitel, iar bebe este extrem de agitat (mi-a tras cateva zdravan).
Am luat no-spa.
21+
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Fetele, de vreo 15-20 m-i se intareste burta (nu f tare), ma doare nitel, iar bebe este extrem de agitat (mi-a tras cateva zdravan). Am luat no-spa. 21+ |
Daca ai luat no-spa ar trebui sa se relaxeze uterul si sa nu te mai doara, e normal sa se intareasca burtica din cand in cand, bebicii au diferite activitati prin burta, se intorc, se intind.. mai lovesc ici-colo. Daca te doare mai tare si nu are efect no-spa SUNA-TI DR!
Fetele care mai aveti copchii si nu numai, ce saltele folositi /veti folosi la bb?
lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com