Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irinuca...cum mami sa nu te gandesti la bali???? wowwwww ce as mai visa eu....
lasa ca e bine ca sunteti 3...iti este mai usor cu daria, sau nu?
cu spalatul pe dinti...cere singur ca vede la I si la noi....

mada, si I are stafilococul auriu. si am convenit cu dr sa nu ii dea tratament pt el decat in momentul in care o sa avem si de tratat ceva cu antib. asta era acum 1-2 ani. inca nu am avut de nevoie de antib .....si eu stiam ca apare la o imunitate scazuta.
cu putzica habar nu am....tu il decalotai?

deea cuma fost la party?? pupam anna nazdravana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia poop degetica ca ai intrebat de noi!!!

alehiam asa scurt mami??? hai mai spune ne ceva de voi!!!

mary,felicitari pt ca ai reusit sa culci printesa singurica!! felicitari si ei pt reazlizare!

simo, mami frumoasa!!! offff oare o sa mai reusesti sa fi asa prezenta cum erai in sarcina??? chiar imi lipsesc postarile tale....

strumf las ca in ro o sa ai ajutoare!!!

cam atat!! merg sa vad ce ravagii face fiu'miu in curte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi! Intru scurt ca Rares protesteaza
Deea si Roxy multumim din toata inima!
Simo ma bucur sa te citesc
Lavi noi nu suntem decalotati! Am incercat acum 2 luni,l- a durut si am lasat- o balta ca il chinuiam
Irinuca parerea mea ca bubutele ar fi d la cioco daca a papat sau de la oua,.aveam o prietena care asa patea
fug si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

daca va spun ce am papat eu de dimi radeti de mine, ceva lacare am poftit toata sarcina dar nu aveam voie, biscuiti pettite beure inmuiati in lapte cald.... yasmy, cum merge cu papatul sanatos?, roxy sa stii ca sunt mai fragezi in lapte ficateii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea, pupammmm!

Mergi la inceput

Maduta sa nu ii pui comprese cu rivanol.Eu am citit ca nu sun bune,iar eu puneam rivanol intr- o seringa si la baie dupa ce o spalam dadeam asa cu rivanol ca o ultima clatire.
Yvy ce patanie cu Larisa.Bine ca ai descoperit.Doamne au o imaginatie copiii si fac niste nazdravanii de ramai masca.Si la noi ca si la voi show la spalatul dintikor pt ca si el are niste pete maronii.Nici eu nu am ajuns la un stomatolog.Daca ajungi sa imi dai de stire te rog din toata inima.Imi stau pe creier dintisorii lui patati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy, hai daca tot am inceput sa iti scriu cum fac eu ficateii cand am cantitate pt toata familia. calesc foarte putin in ulei +apa ceapa taiata marunt+ morcovi cubulete taiate mici-mici+pastarnac cubulete mici-mici (il face asa dulce) +rosii+usturoi apoi adaug ficateii si eventual putin sos de rosii. cred ca este tot ceva de genul ce spuneai tu ...si cu mamaliguta
ieri am avut tocanita de pui cu ciuperci si mamaliguta....

merg sa imi termin vasele de spalat si sa vad ce a patit cristi de mada...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

foarte bine suna...da, este asemanator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed ce nume de scena ti-ai tras
nu mi s-au parut ficateii mai fragezi, si fierti ies tot fragezi si mai ales amestecati cu altceva chiar nu se simtea diferenta deloc.
sa-ti fie de bine biscuitii cu lapte, si mie imi plac. fa-ti mai des pofte din astea ca multe ai mai rabdat in sarcina chiar, cate restrictii aveai...

lparpala vrei sa zici ca s-a trezit la 6 si fara o alta trezire azi noapte?

noi iesim afara ca este asa frumos. dam o fuga si pe la mall ca am cate ceva de luat apoi mergem pe la buni...plimbareala pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

lparpala vrei sa zici ca s-a trezit la 6 si fara o alta trezire azi noapte?

Din pacate, nu fara treziri. S-a trezit insa mai putin ca in ultimul timp(de 2-3 ori).

Madutza, hai ca am reusit si eu sa trimit mesajul dupa ce tu deja scrisesei cum mai este Cristi . Vad ca este foarte complicata chestia asta cu decalotarea
Se pare ca la bebe 2 va trebui sa ma ocup si eu de problema asta

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 33+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Delia zisa si Degetica sau x men ;)) f haios sotul tau,nu am apucat sa o felicit pe Maria pt cate limbi straine stie.Bv ei,are mama 2 fete cucuiete si destepte.
Deea ce imi place sa te citesc,mi- a fost dor de tine.
Fug sa ii dau supica si apoi nani
Roxy si mie mi se par mult mai fragezi fierti in lapte,doar ca printul meu nu papa;nu pres ii place carnea de niciun fel.Pupam 2 blonde frumoase.
Spiridusha de dim ma gandeam la voi.Nu mai stiu daca ati fost la ortoped si ce v- a zis.
Miki am fost si noi cu printesa la Jianu,un om extraordinar.I- a dat surorii mele si cartea lui ,d fapt Nataliei ca a zis ca e prea frumoasa.E sanatoasa slava Domnului

Mergi la inceput