Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, neatza!
mary, pupam andutza si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza si noi mai patitm asa cateodata, nu doarme ziua decat in carut si acasa nu mai doarme. si spre dupa-masa/ seara devine asa maraita si nervoasa si nu-i convine nimic. dar si doamre ca valiza pana dimineata.
este greu sa-ti pastrezi calmul cand esti obosita, nu trebuie sa te simti vinovata ca ai ridicat vocea. toate mamicile cred ca fac asta eu, cel putin, o mai ridic, pentru ca altfel nu ma asculta, crede ca glumesc. trebuie sa stie si sa invete ce trebuie sa faca si ce are voie. asa daca mereu glumesc cu ea de unde sa invete.
cand schimb tonul deja gata, a plecat din locul ala cu mutrita de vinovata si nu mai face. bine, ca peste juma' de ora o gasesc tot acolo este alta poveste...dar macar pe moment stie.
in tara te vei odihni pentru ca vor fi atatia care vor sta de piscoata, tu vei fi putin mai libera, o sa vezi.
va trece si perioada asta, totul este sa rezisti pana atunci
un de la noi pentru voi.

yvy am vazut pozele de la mare... cat de scumpa si grasulina este Larisa ce dulce este cum sta ea pe sezlong, pe cearceaf...ca un om mare si ea si are o mutrita de cumintica....nu arata a nazdravana sunteti 2 frumoase, tu arati tare bine

Mergi la inceput

bb_yasmi buna papa
si eu ii mai fac asa, dar pun si 2 rosii, apoi le decojesc si le pisez sa se faca asa ca un sos. este cam ca reteta lui scrish

ieri i-am facu exact asa numai ca am pus pulpa de curcan. mai am si pentru azi. si langa ii fac orez cu legume sau piure de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy eu foarte, foarte, foarte rar ii fac asa separat. nici nu imi mai aduc aminte de cand nu i am mai facut doar lui. dar azi fac iahnie de fasole cu ciolan afumat. cu siguranta o sa guste si el cateva boabe dar nu ca si masa principala.
pai cum fierbi ficateii in lapte si pui si rosii????

Mergi la inceput

inca nu am reusit sa citesc din urma...juniorul meu numai de boacane se tine si uneori ma provoaca, parca vrea sa imi faca in ciuda si rade cu o pofta ca de abia ma abtin sa nu incep sa rad si eu si sa fiu suparata pt ce a facut

mai sunt baietei care nu au fost decalotati??????

Mergi la inceput

bb_yasmi dar nu-i fierb in lapte, doar o data i-am fiert si n-am vazut nici o diferenta, asa ca nu i-am mai fiert.
ii fierb in apa, intre timp pe foc este sosul de rosii cu usturoi, ceapa si putin suc de rosii, gogosar, apoi ficateii aproape fierti ii pun in sosul ala, adaug o canita micuta de apa si las sa fiarba pana scade apa. si gata, se serveste langa o garnitura.

nici eu nu i-am mai facut separat asa des. dar acum avem sos picant(cu un condiment adus de dincolo de nasii nostrii, nu stiu cum se numeste, dar este foarte fain) cu curcan si multe legume, la fel servit cu garnitura. ei nu i-am dat din asta. in rest, ii dau ce mancam noi. ciorbita de la noi...

mergem sa papam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

deea, pe rezultatul analizei scria ca nu se administreaza antibiotic pt stafilococ

mandreeac, uitasem de triderm, cu asta i-am dat si cand era bebelus si avea niste bubite. Tb sa trag o fuga la farmacie, ca a expirat de atunci

delia, tu esti ca in bancul cu Alinutza: Alinutza nu te mai juca cu foarfeca, ca faci numai degetele pe jos! a se iinlocui numele alinutza cu degetica, si foarfeca, cu ustensile ascutite de bucatarie

simo, rivanol deci ati folosit voi, hai ca notez toate remediile, ca e desfacuta doar jumatate acum si mai urmeaza o etapa dureroasa cu cealalt jumatate
Aseara l-am pus sa faca pipi sub jet de apa, il doare putin cand decalotez dar il ustura tare atunci cand ajunge pipi acolo. Cred ca tb sa-l invat sa faca pipi tragandu-si de putza

am fugit la treburi, va pup dulce, dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Strumph, te inteleg perfect cu pauza pe care ai vrea sa o iei. Stiice este culmea? Ca eu nu sunt plecata peste mari si tari. Incep sa ma cam sperii de ce se va intampla cand va veni si bebe.

Madutza, ce mai face Cristi? E mai bine?

Diana s-a trezit astazi la 6 si de atunci ne tot jucam. Mai stau putin si iesim si pe afara sa oboseasca bine. sper sa doarma si ea mai bine la pranz poate prind si eu un pic de somn langa ea dupa ce ii fac papa.

Off, greu cu memoria asta a mea. Un neuron aveam si eu si acum este si ala ocupat cu sarcina . Nu mai stiu cine ce a scris si cui mai vroiam sa raspund.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 33+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

aha roxy am inteles. nah mie imi plac tare mult fierti in lapte (ii face mult mai fragezi) si cu unt . ii poti tine si inainte de ai fierbe 30 de min in lapte rece. apoi ii scoti si ii faci cum preferati voi.

Mergi la inceput

roxy, hai daca tot am inceput sa iti scriu cum fac eu ficateii cand am cantitate pt toata familia. calesc foarte putin in ulei +apa ceapa taiata marunt+ morcovi cubulete taiate mici-mici+pastarnac cubulete mici-mici (il face asa dulce) +rosii+usturoi apoi adaug ficateii si eventual putin sos de rosii. cred ca este tot ceva de genul ce spuneai tu ...si cu mamaliguta
ieri am avut tocanita de pui cu ciuperci si mamaliguta....

merg sa imi termin vasele de spalat si sa vad ce a patit cristi de mada...

Mergi la inceput