Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
MaryM85 spune:
Sa ma laud si eu, ma minunez in fiecare zi de progreseale chiscoasei, ma intelege in tot ce ii spun si mai repeta uneori dupa mine, de imitat ma imita in tot ce fac, ieri a luat deodorantul sotului si dadea cu el pe fata credea ca e aftar seve si il imita pe tati! desi mai face si prostioare,are un obicei mai nou sa ma palmuiasca si eu ii spun sa faca mai, mai ca ma doare, sa nu mai dea palme, iar ea ma mangaie si ma imbratiseaza.Aseara spunea kk kk si eu am spus ca spune asa ca a invatat sa spuna, dar ea a si facut! Duminica merg sa ii cumpar reductor poate o sa faca pe w direct!
cami_antonia spune:
fetelor eu chiar nu-mi imaginam ca va fi asa de chinuitor
ma gandesc ca daca era nasol nu mi-ar fi recomandat medicul asa ceva
as renunta citindu-va pe voi
dar ma tot gandesc la cheagul ala de sange
care era chiar nasol
si mare si imi trece imediat
simonacip spune:
va pup dragelor
V-am citit rapid, acum am net dar timp tot n-am...nu mi-a cumparat barbate-miu si d-asta...deh
Madutza, si lui arsi si lui mati le-a iesit acest stafilococ auriu, am sunat drita si mi-a spus sa-i pun 10 zile niste pic in nas (cu antib)foltex parca se numesc..mi-am notat pe ceva, dar nu mai cobor acum in bucatarie dupa foita..Mi-a spus ca-i pot duce fara probleme ca nu e ca si cum ar lua antib oral si ca e ok...Sper sa si fie pentru ca miine vreau sa-l duc deja pe Arsi...Pt putza inflamata sa tii minte rivanol, dc poti sa-i si picuri citiva stropi inauntru, sa decalotezi putin de tot sa picuri si sa pui pielicica la loc..dc intelegi ce spun si putulica infasurata intr-un tifon cu rivanol (eventual tinut putin la rece inainte)(mai bun decat vata)
Delia, esti tare haioasa, desi te cred cat ai suferit cu degetul...uoof dragutza mea. te pup, mi-era dor de tine cu glumitele tale.
irinuca, si mie-mi pare a urzicata Dariuca...acum nu stiu insa ce sa spun..bubitele de la alergie trec mai greu intr-adevar, cam in 2 sapt...
Cami, pup ANtonia scumpa, cat despre dorinta ta de a face investigatia, o inteleg perfect..parca simti ca n-ai cum sa-ti alungi temerile altfel...Sper sa nu fie f dificil/traumatizant.
Spiri, imi plac foarte rochitele, sa le porti sanatoasa!
Yvy, vai, bine c-ai prins-o pe Larisa la timp..
Roxy, sa va fie de bine petrecerea si putina libertate. Eeh, si eu simt nevoia, sincer de tot! sper sa ma mai relaxez un pic cind ne-om intra in ritm cu cresa/gradi...Desi ii tin doar pana la pranz tot am un ragaz, putin timp sa mai rezolv una alta..
Andreea puuuup
Lavi, Strumpfico, Catank, Miki, Mary va pup fetelor, ma grabesc sa ma culc , dar am sa revin cu impresii din prima zi de cresa. Of!
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Imi este atat de somn. Am statbeu toata ziua cu Dari ca mamaia a avut treaba cu bulionul si castravetii. Le-a facut azi pe toate ca maine face bunatati :) salata boeuf, vinete, icre, praji cu caise si tort de cioco. Vineri da o masa mare la serv "de adio"
Deci maine iar alerg singura dupa Dari.
Voiam sa va spub ca nu e urzicata. Nu are de unde, ca a stat toata ziua cu pantaloni. Partea ciudata e ca bubitele astea dispar cam in 30 min si apar in alta parte. Uneori doar cate una. Nu stiu ce o fi :(
Noapte buna
bb_yasmi spune:
buna dimi
eu iarasi am chiulit, iarasi am ramas in urma...
dar azi sper sa am timp de recuperat/raspuns!
pana atunci merg sa iau micul dejun cu juniorul....
strumphitza spune:
Buna dimineata !
va las multa cafeluta!!! mie imi trebuie o galeata s-a trezit la 5 jumate si nu a mai vrut sa doarma deci suntem jos in living si ne bem cafeluta si pana pleaca tati la munca acusi se joaca cu ea si eu pe net
ieri a fost o zi cum de mult nu am avut a dormit numai juma de ora afara si in rest mofturele, tipaturi, urlaturi, prostioare si restul am tras un bocet bun pe seara ca nu mai puteam, pur si simplu sunt obosita rau de trezirile ei din fiecare noapte, fara numar si pe zi in loc sa fiu bine dispusa si zambareata , imi ies din pepeni prea rapid pentru ca sunt obosita si imi pare rau am ridicat vocea la ea ieri si ea radea , deci ..tre` sa trag aer in piept, sa bocesc intr-un colt si sa iau tot ce vine asa cum vine nu ?
hai ca mi-am varsat si eu oful, azi sper sa fie mai bine, ca m-am culcat aseara exact dupa ea, odata cu gainile, la 8 jumate eram cu pernuta in brate si am dormit ceva mai mult si mai bine , ca nu s-a trezit decat la 5 jumate, m-am mai trezit eu de vreo 2 ori pe la 3 si 5 si ma miram ca nu a urlat pana atunci deloc, dar ea a dormit de la 7 jumate aseara ca deh ieri pe zi abia a inchis ochii cam 20-30 min afara in carut...atat asta o fi reteta de dormit toata noaptea, somn deloc pe zi ? pai somn deloc pe zi si imi scoate peri albi ca de aia am bocit ieri si am spus ca clachez ca era obosita si facea de toate cat sa imi ies eu din minti si oricum cand esti obosit fiecare chestie cat de mica se amplifica...
de ce nu am si eu pe cineva sa imi dea o pauza o zi sau 2 pe sapt, zau ca m-as multumi si cu cateva ore?! vrabia malai viseaza ... si mai vin si 2 sapt in ro, la fel de obositoare, sper macar sa fim sanatoase si sa ne distram cat mai bine cu toate matusicile, verisoarele si bunicii
am trancanit destul, mi s-a uscat gura, inapoi la cafeluta mea
o zi frumoasa , mai trec eu mai traziu pe aici daca ma lasa maimutel
roxy_s spune:
neata fetelor
haideti la cafea aromata si fierbinte
irinuca nu stiu ce sa zic cu bubitele, cel mai bine te va lamuri dr luni, speram... ca stii cum sunt si dr astia, unii... eu nu am putut deschide sa vad poza ca nu-mi merge picasa, tot nu si-a revenit.
simona abia astept sa ne povestesti cum a fost prima zi de cresa, parca eu am emotii....un lui Arsenie, sa fie curajos fara mami.
mary pe voi am uitat sa va ieri, in graba mare in care am citit si scris. un de la noi pentru mica buburuza care face si spune din ce in ce mai multe cred ca este asa scumpa
irinuca cate face soacra-ta.... dar de ce mai face bulion daca are si de 3 ani? ce face cu atata? eu fac in fiecare an si-mi ajunge de pe un an pe altul, nici n-as vrea mai mult, sa-mi ramana. mmmm..o salata boeuf as manca si eu, chiar mi-e pofta
cami poate la Antonia n-o fi chiar asa rau cum a zis miki dar nici prea simplu pentru ea nu va fi. o s-o chinuie, iti dai seama. ea micuta...
bb_yasmi ce papati bun la micul dejun, poate mai imi dai idei si mie
alehiam si voi ati ramas fara cercei? nici nu ma gandeam la treaba asta cu scosul cerceilor, sper sa nu faca si buburuza asa
toate mamicile.
bb_yasmi spune:
astazi nimic pretentios roxy, lapte cu paine cu unt si gem....
iar pt pranz ii fac lui L reteta de papica de cand era bebe mic : ficatei de curcan cu usturoi, ardei gras si cartof fierti in lapte si unt
nu i am mai dat ficatel de cateva luni
ailed_dota spune:
azi cred ca am timp de stat cu voi ca ploua incontinuu de aseara si sunt 13 grade afara.L-am rugat pe sot sa o ia el pe Maria ca ploua rau...
Strumph, pai eu zic ca bb tb sa doarma mai mult de atat si tb sa doarma ziua... ei mai au si ei zile...La faza cu pauza ma inscriu si eu, stii ce fac eu azi de papa: cartofi taranesti, stii cine e de vina, nu?
Simo, pupici, barbata-miu aseara dupa ce mi-a schimbat pansamentul mi-a zis casunt x-men ca se pare ca mi-a revenit mai repede decat se astepta el, deja se reface amprenta, s-a oprit sangerarea
yasmy, neatza si pofta buna , ce papi?
irinuk, chestia cu aparitia si disparitia petelor nu stiu cesa zic, ce bunatati face socrela... vin si eu sa ling castroanele
bb_yasmi spune:
pana reusescsa citesc va mai scriu cate una alta cat mananc
stiti ca L mergea la gradi (ocazional) cu I cu placere ...eii sa il vedeti acum, de fiecare data cand mergem dupa I se prinde de picioarele mele sa nu cumva sa ramana si el
de vb ma socheaza!!!!! cred ca as putea sa il invat poezii scurte si le ar spune ajutat!!