Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea ce ma bucur ca Anna este bine si a inceput sa pape, draguta de ea hai du-te si fa-te gata de party, distractie placuta

catank vacanta placuta in continuare si sanatate surorii tale.
ce tare a fost deea cu capritele

irinuca asteapta sa vezi ce zice pediatrul, nu te mai gandi atata la toate. poate fi o alergie la ceva, vei vedea clar la ce ca sigur iti da sa-i faci analize, draguta.
cu spalatul pe dinti stam bine. spalam dintisorii in fiecare dimineatsa si seara. intai ii spal eu bine apoi o las si pe ea, asa ne-am invatat
si cu soacra... excat cum zice si delia, las-o pe soacra cu buburuza si tu fa altceva, ocupa-te de tine, de casa... nu trebuie sa te simti in plus, oricum tu esti centrul universului Dariei

Mergi la inceput

yvy ce nazdravanie pe Larisa, sa molfaie cercelul cum l-o fi dat jos....

spiridusha cred ca au fost prrea multe evenimente pentru Cristi, dragutul. si mutatul, si cresa...acum ai chemat iar bona...eu zic sa petreceti voi 3 cat mai mult timp, sa vada ca nu plecati nicaieri si il lasati. cred ca s-a simtit abandonat si de aia te vrea mai ales pe tine mereu langa el. am mai auzit cazuri asa cand sunt dusi copiii la cresa sau intervin schimbari majore in viata lor. sunt mici si debusolati dragutii de ei, ce sa le ceri. sunt foarte faine rochiile

deea ce mai povestesti si tu acolo de muschi rupt totusi, un abdomen plat se obtine cu multe abdomene pe termen lung si mai conteaza si felul tau de-a fi si constitutia. daca ai burta nu inseamna ca ai muschii rupti, nu cred ca trebuie sa te gandesti asa departe.

ally ma bucur ca sunteti bine. ce barbatel mare ai bafta la interviu

Mergi la inceput

madutza saracutul Cristi. ce ai facut cu putica? eu chiar nu stiu cum sa te ajut. sper ca este mai bine acum. numai cand ma gandesc.... dar uleiul de arnica si crema de galbenele sunt foarte bune, atat stiu si eu.

strumphitza mai ai putin si vii in tara cred ca abia astepti. sunt curioasa cum va dormi piscoata aici mai ales ca in Moldova, este aerul ala tare de tara

mandreeac ati fost foarte frumosi la botezul buburuzei Rares si buburuza au fost superbi. mi-au placut toate hainutele si lucrusoarele ce i le-ai luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Intru scurt ca nu am apucat sa citesc tot
IRINUCA nu s- a urzicat ceva? Mie asa imi pare sau adu- ti aminte ce a papat
Delia off mami,pup sa treaca degetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

MADUTa eu ii dau cu Triderm unguent,e mai bun decat crema ai are si antibiotic sa nu se infecteze.Pe noi ne- a tinut3 zile cu urlete mari.Repeta exudatul nazal,parerea mea.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

yvy, si andra e fara cercei..cred ca stii de ce
madutza, iti da fara probleme avizul pt gradi, poti sa ignori stafilococul..e ca si cum nu l-ar avea..cica mai toti il avem in nas..
cu puta, nu stiu ..poate crema de galbenele..oricum, ceva cicatrizant ma gandesc ..daca ar mai avea si ceva analgezic local, ar fi super bine..pupici dar cum s-a intamplat ? ai tras tu sau el ?

mami de 2 prichindei

Dar ma intrebam daca nu cumva se astupa gaurile din urechi; trebuie sa gasesc unii mai rezistenti ca in timp se astupa si am chinuit-o degeaba sa-i fac gauri in urechi!

Si noi suntem cam de vreo cateva luni bune, fara cercei . Insa la inceput 1 data pe saptamana ii mai bagam in gaura cercei si ii tineam 1 zi sau pana si-l scotea ea pe primul, apoi mai faceam asta cam la la 2 saptamani si acum cam la 3 saptamani, sau cand imi aduc aminte. Asta ca sa nu i se astupa gauricile. Sper sa ii gasesc si eu niste cercei pe care sa nu poata sa-i scoata usor, ca la noi am avut o peioada in care tot cautam cercelusi prin casa.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

spiridusha arata super rochiile, cu cristi o rezolvi tu
roxy
deea, distractie placuta! bine e ca e Anna bine
alehiam , andreea pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

v-am zis, imi mai iau un nume.....Degetica
yasmyyyyyy!unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA!DELIA ce tare e numele!

IRINUCA la noi e mai tragic cu dintisori, ca sunt cariati la baza si am insistat cu spalatul, cu urlete, dar vad ca de cateva zile sta ca un mielusea la spalat!
SPIRIDUSA sunt mortale rochiile, te-au costat mult? sanatate micului print!
DEEA stiu si eu faza cu muschiul rupt, dar trag nadejde ca nu e cazul meu desi fac abdomene si nica rezultat, si in cazul muschiului rupt poti sa faci abdomene pana nu mai pori ca nu se reface!, dar este un exercitiu pt cele cu muschiu rupt: te pui in genunchi cu mainile pe sol(gen catel) si sugi burta si inspiri tii asa cate 4 secunde apoi expiri si relaxezi si tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

IPARPALA asa eram si noi cu somnul la pranz, o leganam de imi venea rau si ea nu vrea sa adoarma dar de 2 sapt o pun in patut si o las asa cu o sticla de laptic si adoarme singura! nu credeam ca o sa scap prea de curand de leganat!

Mergi la inceput