Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
yvy, si andra e fara cercei..cred ca stii de ce
madutza, iti da fara probleme avizul pt gradi, poti sa ignori stafilococul..e ca si cum nu l-ar avea..cica mai toti il avem in nas..
cu puta, nu stiu ..poate crema de galbenele..oricum, ceva cicatrizant ma gandesc ..daca ar mai avea si ceva analgezic local, ar fi super bine..pupici dar cum s-a intamplat ? ai tras tu sau el ?
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 yvy, si andra e fara cercei..cred ca stii de ce madutza, iti da fara probleme avizul pt gradi, poti sa ignori stafilococul..e ca si cum nu l-ar avea..cica mai toti il avem in nas.. cu puta, nu stiu ..poate crema de galbenele..oricum, ceva cicatrizant ma gandesc ..daca ar mai avea si ceva analgezic local, ar fi super bine..pupici dar cum s-a intamplat ? ai tras tu sau el ? mami de 2 prichindei |
Dar ma intrebam daca nu cumva se astupa gaurile din urechi; trebuie sa gasesc unii mai rezistenti ca in timp se astupa si am chinuit-o degeaba sa-i fac gauri in urechi!
ailed_dota spune:
irinuk, , pai daca noua nu ne spui, atunci cui?mie imi place cand povestiti,
strumph, bruneta nu ma mai fac
mada, si eu sunt purtataoare de stafilococ si mi-a dat pic cu ciprofloxacin ( pt ochi)ca la asta a iesit sensibil stafilococul meu, cu partea a doua nu stiu
yvy, sunt un pic cam gigi rapidu' si ma tot ard , tai.... ca sa zic asa am o chestie karmica cu taiatul si arsul...
cami, spor la treaba!, macar asa nu te gandesti la analize
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
Dar ma intrebam daca nu cumva se astupa gaurile din urechi; trebuie sa gasesc unii mai rezistenti ca in timp se astupa si am chinuit-o degeaba sa-i fac gauri in urechi! |
ba se cam astupa
madutza_bra spune:
miki, delia
miki, stransese ceva albicios acolo, si acum cateva sapt s-a desfacut putin, a iesit o parte din chestia aia, si acum se desfacuse in dreptul alteia, si cand a tras sotul s-a desfacut mult, dar fara sa traga mai tare ca de obicei.
Fetele cu fetite, scuze de detalii
delia, zici ca si tu esti purtatoare? hmm, dar el se scarpina in continuu in nas, deic il il deranjeaza ceva acolo. Chiar nu se poate scapa de asta?
lparpala spune:
Hello!
Se pare ca este o moda printre fluturasi sa nu doarma noaptea. Mai nou Diana se lasa greu si la pranz. Ieri a avut niste nervi toata ziua...Cu nimic nu ii eram pe plac. Poate doar cu ostropelul cu piure pe care i l-am servit la pranz.
Azinoapte a fost extrem de dulce pitica mea. La una din treziri (am renuntat sa le mai numar) mi-a spus "suzica". Pe un ton asa de simpatic ca m-am topit toata. Z-ul este la ea usor sasait. Am zis ca o sa o inregistrez odata cand zice "suzi" ca este tare dulce.
Madutza, Diana a avut balaurul asta de stafilococ la un ochi si ne-a dat si noua tot ciprofloxacin cum zicea si Delia. Acum sincera sa fiu nu stiu daca il mai are s-au nu, dar s-au rezolvat problemele vizibile (ii curgea rau ochiul respectiv).
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 33+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
pauza la calcat
miki, pupici, si pe Andra mea am intepat-o de 2 ori in urechi, ca a doua zi dupa radiografie se astupasera..
mada si eu am tendintza sa ma curat pt ca se usuca pe acolo si se fac coji si mi se mai umple nasul de mucozitati te miri cand....
lidia, cred ca e mortala, apropo aseara Andra a fost cumintica , m-am perpelit eu ca ma durea degetul si la un moment dat dupa ce a papat la 2, se aude ca un chicotit prelung si-l intreb pe sot "rade sau plange?" si el zice "rade, rade", drept care nu m-am dat jos din pat..., dar a ras o gramada
spiridusha spune:
Buna,
Mesaj-semn de viata!
Suntem bine, aproximativ bine! Nu mai stiu, cred ca joi sau vineri v-am zis ca eu plangeam intr-un dormitor si Cristi in alt dormitor...vineri a facut niste muci oribili care erau in gat si vomita f des ce manca...a fost un weekend greu, tare greu. Am ajuns cu el si la urgenta, ca sincer nu mai stiam ce sa fac, dar cica tratamentul pe care i-l dadusem era ok, si nici nu a ajuns la antibio. Sambata l-a apucat si diareea, simteam ca innebunesc. Dupa ce ne-am hotarat sa nu mai mearga la cresa...hai sa chemam bona...marti a venit bona prima zi...nu a stat neam cu ea..la fel..intreba de mine tot timpul, nu a reusit sa-l culce..a incercat de 2 ori..si acum, noua hotarare e ca bona va veni strict cat trebuie sa fiu eu plecata, o ora doua. Momentan copilul e bine daca este cu mine si cu tati...dar daca dispare mami din peisaj, e tragic.
Vroiam sa va spun ca ma simt cam vinovata ca nu am cum sa va raspund la toate, va citesc, formulez raspunsuri in minte, imi vin idei, cuvinte de sustinere cand sunteti la greu, dar nu apuc sa scriu, sunt ametita, uit, etc.
Ce am foarte proaspat in minte e situatia Madutzei, exact asa a patit si Cristi anul trecut cand am fost cu el la tzara, avea o biluta alba sub preputul lipit, de la baie, caldura si umiditate biluta a iesit, pielea s-a desfacut si rezultatul a fost o putza mai decalotata, umflata vreo 2 zile, si dureroasa cred. Medicul meu mi-a recomandat ceva naturist, adica ulei de arnica...si mi-a zis sa dau din plin pe zona afectata, imi zisese ceva gen sa bag putza in ulei, dar n-aveam cum, si am dat cu vata imbibata bine bine...apoi poti da cu galbenele, care e f bun...sau cu baneocin unguent. Asta am folosit noi. E greu cateva zile, la noi era si rosie zona aia desprinsa proaspat...dar dupa aia si-a revenit si nu am mai patit asa
Stiu ca am auzit in treacat ca saptamana trecuta nepoata mea de 3 ani a avut un stafilococ in nas, dar nu stiu detalii...stiu doar ca avea o rana mica la nas, ca se scarpinase...dar acum ma ingrijorez..se ia? Offf sper sa nu mai patim si d-astea ca deja e prea mult.
Eu, printre altele ma pregatesc pentru cele 2 nunti de anul asta (putine si bune :)) ), una pe 23 septembrie si una pe 13 octombrie cand cununam...astept sa vina rochiile, le-am comandat de la Cristalinni. Va pui imediat si linkuri: aici si aici
Prima rochie va fi scurtata si ii voi face bretelute...iar a doua e pentru cand vom cununa. Sper sa nu creasca burta mult sa nu incap in ele...
Trimit ce-am scris pana acum, ca s-a trezit printisorul. Va puuup
Mami de Cristi (09.03.2011) si cu 17+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?
Deea99 spune:
helou helou sau mai bine
-uff nici nu stiu cum sa incep...nu e prima oara cand intampin acesta problema..adica va citesc si apoi cand deschid sa scriu ma trezesc ca nu pot lega 2 cuvinte...am mintea asa imprastiata..acum ar trebui sa-mi fac si eu o unghie ,un ciuf in cap ca peste 2h plec la un party si eu stau pe net...dar recunosc ca am venit sa va citesc in speranta ca ma mai relaxez un pic
-sa va zic de noi..anna e ok ..tantumul vrede e ok ff bun..inca ii mai dau ca e un pic anestezic si e bun la dintuci....
chiar de duminica a inceput sa manance incet -incet luni era la nebunii fresh si cu papa asa si asa ...iar ieri a fost normala...azi nu mai zic..insa nu prea a mancat bine la pranz ca e manca bine ciorbe cu bors iar eu am evitat sa-i dau acru. sa nu o doara..maine gata facem ciorbica
Yasmi ,ma bucur ca iti place mult numele nostru....cand l-am scris cu 2n am vrut sa fie deosebit.desi nu se vede decat la scris ,ma enerveaza tare ca numele ana in general e asociat cu maria. adica ana-maria sau chiasr anamaria..si prin parc ne mai zice cate cineva anamaria
ziceai de muschil rupt de la burta..off decand am vazuto emisiune pe discovery cu o tipa care era ff slaba la mani si picioare si cu kg putine dar cu o burta de gravida-n 6 luni, nu mi mai iese din cap ca si eu am muschiul rupt. ea ,dupa lungi investigatii si mers pe la sali de sport nu reusea sa scape de acesta burta si venise la chirurgul estetician sa-i scoada grasimea..dar surpriza a fost mare cand acesta a descoperit ca ea nu avea asa multa grasime ci rupt muschiul pe interior si toate organele ii ieseu in fata..cred ca intelegi ce vreau sa zic....acesta explica ca ,cu toata dieta ei si tot sportul nu avea cum sa isi mai faca abdomenul plat....zicea ca muschiul nu era rupt complet..era ca si cum ar fi fost crestat cu un bisturiu ici colo si singur nu avea cum sa se mai sudeze....interventia a fost forte grea . trebuia cusut numai pe interior.....dupa operatie au aratat-o pe tia la cateva lui.scapase complet de burta aceea mare si lasata.....
eu ma tot gandesc ca daca am fost dispusa la vergeturi deci am avut pielea neelastica si muschiul in loc sa se intinda s-a rupa....cu burta floscaita am probleme de la stefy..nu mai zic cum arata acum dupa anna..si cand am mers la sala daca am dat ceva cm tin talie asta nu a insemnat ca am intarit burta
Cami eu nu as face acesta analiza fetii....incearca si tu cu siropele ceva...si stefy facea tare si gros .cu timpul s-a reglat singura....mai da-i biscuiti din aceea belvita....poate 2-3 picaturi de ului de ricin zic si eu..sau siropelul de care zic fetele..dar nu azi da si ii mai dai peste 10 zile..fa-i ca o cura...eu nu vreu sa imi imaginezi cat o s-o chinui
Mada la pute nu ma pricep..dar urmeaza sfatul Spiridusei ca mi se pare cel mai bun tratamentul....stafilococul auriu..ha ha..stafilococul spitalelor din romnania..pai cristi l-a luat cand a fost operat....dar se mai zice ca toti il avem..insa se declanseaza pe o imunitate mai scazuta....eu zic ca nu-i problema cu niste picatiuri de oki se rezolva..nu ti-a scris la ce e rezistent..adica antibiograma nu i-a facut???/
mmmm must....daca statem mai aproape de dine iti ziceam sa imi aduci si mie juma de litru...am o pofta....
Somleac sunti o familie model...vezi cand vine sotul lui miki o sa mai vina cu cineva..cu sotul meu...uneori ma simt asa de singura ca umblu numai eu cu fetele...domnul nu pofteste-n parcuri sau la vreo activitate....
Irina ,hai nu iti mai face o mie de ganduri cu alergiile astea..ce stefy nu e alergica si uite ca supravietuieste ff bine...cel putin de pe la 7 ani nici nu le mai bagam in seama....si cu plecatul in concediu si instructiuni soacra eu zic sa scrii o lista si sa o lipesti pe frigider...mai ales ca majoritatea medicamentelor le tinem la frigider....si daca noi ti-am fost de mare ajutor da-i nr noastre de tel soacrei sa ne sunt in caz de S.O.S....ca o costa mai putin decat sa sune in bali
Catank multa sanatate la sora si voi sredere placuta..ma si
mir cum de ti-ai lasat tu capritele singure atata timp
Alie ailed....of mai mai..iar ai comiso...eu ar trebui sa stau departe zilele astea de ustensilele si aparatele din bucatarie...data trecuta eu mi-am taiat degetul prima....
de-ale Larisei....cum ai reusit mai piticut sa iti scoti cercelul?..doamne ,o clipa de neatentie si fac cate-o boacana..bine ca nu l-a inghitit ...singura problema era acea incuietore ca altfel el se elima usor..dar sa nu se fi infip pe undeva..anna nu se trage de ureghi .stie ca are cercei ca se controleaza cand imi pun eu si vede la mine..dar in rest nu are treaba cu ei...
vezi ca sunt unii cu surub speciali de bb..poate nu ii mai scoate...
Aly ce mare e edy...am vazut si pozicile si din poze mi-am dat seama ca-i mai mare..pare mai copil si la fata..nu mai are mutra aceea de bb
bafta la angajare
Andreea am vazut pozici si cu voi..ati fost toti niste frumosi...de finuta ce sa mai zic...o dulce si cum sa nu fie frumoasa cu mama,matusa/nasa si buni asa frumoase
rares e schimbat si el...eu il aveam in cap tot un bebe grasiuunel, dar vad ca nu mai e asa..si parca seamana acum cu tine
spiridusa ma bucur ca sunteti bine acum..e tare greu cu el ..ati facut si multe schimbari..cu cresa zic sa insisti..daca tu esti tare si el se va obisnui..acasa mai cheama si tu bunicii sa vada ca vin si in noua voasta casa si nu l-au parasit
gata mi-a expirat timpul..s-a trezit nazdravana....pup toate fetele dar mai ales pe cele cu care nu am apucat sa vb..miki,mary, lidia..fara suparare...roxy....chiar daca ea parca nu ascris..sau am uitat eu..dar sigur nu am citit-o
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
ce buna a fost pauza asta la butoane am stat mai mult pe afara, ne-am plimbarit, shopping, parc....foarte bine a fost...
ailed ce cochete sunteti voi cu ceaiul, iti face Andra ceai, deja
vai ce faza cu accidentul...bine ca ai ocolit...cand vezi asa ceva, ramai socat este bine fetita?
ce-ti mai tai destele'... ai grija
simona daca acum ai laptop inseamna ca o sa ne scrii mai des? da, grea o sa fie despartirea de Arsenie cand o sa-l duci la cresa, mai ales ca si el este asa atasat de tine. si mie mi-e groaza cand o sa incep serviciul...
madutza fa-ti antrenamentul la machiaj ca atunci cand vei incepe serviciul sa ti-l faci repede sa nu trebuiasca sa te trezesti de la 5
eu am o dexteritate...ma machez zi de zi dar subtil si mai natural asa, si fara fond de ten ca nu-l suport.
deea oo saracuta Anna...ati ajuns si la spital, ce oameni si pe acolo sa va lase asa sa asteptati...iti vine sa-i strangi de gat cand ii vezi asa indiferenti.
un mare de la noi si pser ca acum este bine, inca n-am apucat sa citesc tot.
somleac ce tari sunteti, ce imi place cum va distrati...pungi cu apa, stropit cu dusul...baie cu puiutii.. super. mai ai timp si de masa, casa si citit pe deasupra esti chiar tare.
idee de cadou, mai traznita asa..... noi cand vrem un cadou traznit si comic mergem la un sex shop, gasesti acolo multe chestii comice si de efect. ultima oara i-am luat unui prieten o scruniera in forma de ...ceva, am ras de n-am mai putut, numai in aia scruma bine, poate voi nu sunteti asa sariti de pe fix, cadouri din astea se fac doar daca sunteti foarte apropiati si va permiteti.
strumphitza, bb_yasmi am o groaza de poze de la nunta dar cu altii cu noi am doar vreo 4 dar nu-mi place deloc cum am iesit. intr-o poza zici ca am doua bete-nfipte-n dos desi nu am asa ceva si in celelalte am iesit ba stramb ba aiurea... poate va pun unele asa luate mai de-aproape
bb_yasmi la nunta fost super, ca de obicei. ne-am distrat, am dansat, am mancat si am baut tot felul de cockteil-uri si 4 martini chiar a fost binevenita distractia asta
miki ma bucur asa mult ca nepotica ta este bine si face progrese pe zi ce trece, cred ca este asa scumpa
ce dulce cred ca a fost Vlad cu cantecelul
cami felicitari pentru inscrisul la gradi ma bucur mult ca ti-ai facut curaj nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce trebuie sa treaca Antonia, saracuta. cand am citit ce-a povestit si
miki...
lparpala ce nasol cu trezitul asta noptile. cred ca deja ti-au zis fetele...da, poti sa-i pui cereale in laptic. ii faci lapticul normal si la urma pui 2-3 cupe de cereale. ai dreptate, cand o veni si bebe mic...sa vezi atunci treziri, cred ca nici nu te mai culci
toate mamicile si fluturasii.