Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
irinuca05 spune:
In sfarsit am terminat si eu de citit.
Delia, acum merg pozele? Le-am facut publice :)
Eu refuz sa cred ca daria e alergica la ceva. Nu mi-a facut niciodata nico bubita, nicio iritatti. Muci, foarte rar. Sunt asa ... rascolita :(
Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la tragediile de care am vorbit noi pe aici luna trecuta. Toate au inceput de la un lucru la fel de neinsemnat, ca o bubita :((
Abia astept vizita la pediatru de luni, desi stiu ca va fi inceputul unor noi analize, investigatii etc.
Lavi, nici nu-mi vine sa ma gandesc la Bali. Eu de obicei sunt "ghidul" grupului cand mergem in calatorii, iar acum nu m-am documentat mai deloc. Nu am nici timp. nici dispozitie.
Sigur lipsa mea de entuziasm si gandurile negative sunt influentate si de faptul ca a iesit soacra-mea la pensie. De ieri suntem toate 3 toata ziua impreuna. ceea ce inseamna ca una dintre noi e in plus: eu. Pensionarea socra-mii inseamna reintoarcerea mea la serviciu si Doamne ce greu imi vine...
Va pup
Noapte buna
ailed_dota spune:
Irinuk, ar putea fi o alergie la ceva, la cum arata, dar eu nu sunt dr....dar sa stii ca tratamentul alergiilor e de durata 10-20 zile , asteapta sa te duci la dr si ii dai de cap.Daca tot e disponibila soacra fa si tu altceva(pt casa sau pt tine), las-o sa-si intre in paine cu fata
Mie mi-a schimbat barbatul pansamentul si era sa lesin, ma durea rau, sangele curgea, am simtit intai greata si apoi ca vedeam in ceata si i-am zis sa se grabeasca ca dau cu capul de cadasi am fugit in pat...mi-a zis ca eram alba-pamantie si buzele erau la fel...
ina.click spune:
Irinuca - cu spalatul pe dinti stam asa si asa. Sta sa il spal pe dinti, daca il las sa incerce sa ma muste de deget. Se distreaza de minune, rade cu sughituri. Eu nu prea. Are dinti ascutiti si reflexe cam rapide.
Just derpin' around
irinuca05 spune:
Multumim de cafea Delia!
Ce mai face degetul? Cred ca o sa te mai doara cateva zile. Inseamna ca afost taietura serioasa daca mai curgea sange si la schimbarea pansamentului :(
Soacra-mea a intrat in paine cu treburile gospodaresti. Azi face 15kg de castraveti murati. Maine vrea sa faca bulion pt a 3-a oara vara asta. Mai avem bulion si de acum 3 ani!
Mai are 3 zile sa profite de mine, ca sapt viitoare stau mai mult prin Buc.
Cam am emotii, ca soacra-mea nici nu stie unde e panadolul,dar sa il administreze...
Sa dea Doamne Doamne sa fie pitica sanatoasa cat sunt plecata, ca nu stiu cum o sa-i dau indicatii prin tel.
Si ma gandesc cate am invatat din experienta voastra, lucruri care mi s-au intiparit in minte, dar ea nu stie ce sa faca nici in caz de febra.
Greseala este a mea ca nu am implicat-o mai mult. Totusi incerc sa nu ma stresez prea mult. Vecina noastra e asistent medical la o casa de copii, iar finuta noastra de 4 ani sta la 3 case distanta (e crescuta de bunica care e invatatoare. parintii sunt in bucuresti).
Ps: am inceput sa scriu romane cu atatea amanunte nesemnificative? Sorry! Ignorati-le si voi :)
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeeeeeee
azi avem multa treaba
fac multa mancare ca maine am multi oameni la munca
imi fac curatenie in cealalta camera
si daram un perete etc
deci stam toata ziua in curte
irinuca nu mai refuza sa crezi de alergii ca se poate intampla
antonia nu e alergica la nimic
si cu toate astea cand am bagat-o pe lapte de vaca de la socrela a facut o a;lergie
de i-a trecut fffffffffffffff greu
desi din acelasi lapte
bea iaurt facut in casa de la varsta de 1 an
si nu a patit nicipdata nimic
asa ca exista si exceptii sa stii
mai e alergica si la intepaturile de insecte: tantari sau paianjeni
cami_antonia spune:
irinuca cu m adica romane nesemnificative?
sunt f importante ca e viata ta
si pt noi inseamna mult ca o imparti cu noi
yasmi
s-au indesit f tare episoadele de kk cu sange
si antonia nu va manca la gradi
in acest considerent oinca nu am dat-o la program prelungit
ci la cel scurt
da mie desi ziceam ca nu va face niciodata acest program
acu merge
strumphitza spune:
Buna dimineata!
apar si eu la orizont desi nu mi s-a simtit lipsa desi ieri am stat toata ziua in casa asteptand un curier pana la 5 seara nu am avut nici un chef de forum, desi toata ziua misun pe FB ..si alte situri dar nu am avut nimic de spus, sau mai bine spus, as scrie romane cu chestii nesemnificative, cum bine a spus Irinuka ...hai mai Irinuko, daca aici nu putem trancani si noi in voie , atunci unde? ti-am spus cred deja, ca imi place numele tau, am si eu o sora ce poarta acelasi nume, si ne e si nasa de cununie si de botez piscoatei bafta bunicii cu acomodarea si tie multa rabdare, sa vezi ce bine o sa fie, nu te stresa, da?...nici la noi nu prea merge operatiunea spalat pe dinti, desi i-am luat pasta de dinti numa buna pentru ea, de la weleda, are si gust yummy, dar rade cand ma spal eu pe dinti de se prapadeste si se spala si ea cu periuta ei dar ala nu se poate numi spalat
ailed sper ca e mai bine degetelul, off si ca sa fac o glumita, nu spun si eu ca sotul tau sa te faci blonda blonda, eu zic sa te faci bruneta ca poate nu mai faci degetele pane la cina
Yasmi, da abia astept sa ajung in ro, nu mai e mult, o sapt ... miercurea viitoare la ora asta o sa fiu in drum spre aeroport
Cami off...ce rau imi pare ca trebuie sa treaca Antonia prin experienta asta, curaj, o sa fie bine si poate aflati ce este si o sa fie bine cu tratament ceva, nu stiu, zic si eu...
Lidia, degeaba m-am laudat eu luni parca de piscoata mea numai cu o trezire ca exact dupa ce am parat-o, si-a revenit la bunul obicei de trezire de cel putin 3-4-5 ori pe noapte mi-s chiauna, dar na...ce sa fac, asta e... o sa treaca perioada asta sper, cat de curand
Miki felicitari nepotelei pentru mers ce a trecut timpul, parca mai ieri ne ziceai ca s-a nascut si acum gata deja merge
Ma duc sa imi mai fac o cafeluta si apoi iesim afara, avem de recuperat de ieri cand am asteptat in casa o zi intreaga dupa un pachet de la un curier ...desi dupa ce a trecut curierul si a lasat pachetul am iesit in parcul de la capatul strazii, e la 200m de casa noastra, am stat o ora si am venit inapoi in casa ca batea un avnt destul de rece, desi din casa imi parea cald...gata toamna e aici, frunzele sunt rosii galbene, soarele e inselator... vantul bate si nu mai stii cum sa imbraci copchilu`
Va pup, o zi frumoasa va doresc
yvyana spune:
'Neata, mamici!
Si noi sintem cu treziri multe si dese si sint chiauna (deci nu esti singura Strumphy), cred ca apar caninii si se trezeste in miez de noapte, se pune in fund si urlaaaa , iar eu abia reusesc sa o adorm inapoi (azi-noapte m-am chinuit de la 4:30 la 5:30 si abia a adormit ); in plus e supernervoasa si face scandal si un mare circ din orice nimic, daca ceva nu-i vine pe plac incepe o criza (nu vrea sa manance din castron, ci direct de pe masuta scaunelului de masa, vrea apa cu cana normala nu din canita ei cu pai, etc...).
Mai este si tati bolnav, cu otita medie acuta si a facut acum si conjunctivita si rinita alergica la ibuprofen, desi el nu se stia alergic la nimic; bine ca am depistat la ce era alergia in gramada aia mare de pastile si picaturi pe care trebuie sa le ia.
Iar mami (adica eu ) este foarte obosita...asa ca azi am trimis-o pe L cu "maia" in parc la "ata-ata"=utza-utza
In legatura cu spalatul pe dinti, eu sint chiar stresata pe tema asta, pentru ca L deja are o pigmentatie inchisa la baza dintilor si daca nu o spal o zi-doua imediat se accentueaza, nu stiu de ce , n-am ajuns la un stomatolog pediatru, iar pediatra mi-a zis ca poate fi din cauza faptului ca mananca multe lactate ; eu o spal de 2 ori pe zi, cu scandal de multe ori, adica ea urla si eu periez de zor ii mai dau si ei periuta cu pasta pe ea, dar mai mult o roade
Strumphy am vazut intr-un final pozele, ai slabit extrem de mult, te-ai ascuns tu de noi si nu ne-ai mai aratat poze un timp ca sa apari acum cu silueta asta
Cami sper sa nu fie nicio problema importanta cu irigografia si sa aflati cauza; intr-adevar mi se pare extrem de greu sa tii un copil mic nemancat o perioada mai lunga de timp, ti se face si mila de el, mai ales ca nu intelege el prea bine de ce nu are voie sa manance; putere multa si rabdare iti urez!
Ailed offf, mami, parca e un facut sa te tot tai la deget, daca nu te-as cunoaste as zice ca nu esti o gospodina prea priceputa Glumeam, bineinteles!
Si daca tot intreba Yasmi() ce mai face L sa va spun ce facea de dimineata: tot mesteca ceva in gurita si eu stiind ca nu i-am dat nimic de papa i-am zis sa-mi dea mie ce are in gura, crezand ca a gasit ceva resturi pe jos (desi fac curat frecvent); cand a auzit a luat-o la fuga, eu repede dupa ea si cand am prins-o i-am scos din gura cu mare scandal CERCELUL EI DIN URECHEA DREAPTA Am incremenit cand am vazut, era tot turtit de cat il mestecase, dar nu cazusera inca pietricelele si nu se rupsese nicio bucata din el, bine ca nu l-a inghitit ca era deschis si cu tortita aia cu care se inchide destul de subtire si ascutita Nu stiu cum a reusit sa il desfaca; acum e fara cercei
toate mamicile!
madutza_bra spune:
Hello!
ziceam ca nu mai apar o perioada dar am dat de probleme, si la cine sa apelez daca nu la prietenele mele?
I-am luat rezultatele la analizele lui cristi si are stafilococ auriu in nas , in gat nu. Am tot cautat de azi dimineata pe net si....chiar nu exista tratament pentru el? Vineri auntem programati la dr pentru avizul epidemiologic. Am inteles ca sunt ff multi purtatori sanatosi de stafilococ..si nu se face nimic deosebit. Oare imi da avizul pt gradi? Il mai primesc acolo?
Eu il suspectam pe el de viermisori, de la operati de polipi se tot scarpina in nas si spune ca are cojite, asta e singurul simptom.
Voi ce stiti despre acest stafilococ?
Si mai am inca o pb, tot cu Cristi. Aseara la baita i s-a desfacut o bucata de pielicica de la putza, adica e decalotat pe jumatate acum. L-a durut putin, i-a trecut, azi-noapte l-am trezit la pipi si a facut fara pb, in schimb dimineata l-a usturat ffffffff tare cand a facut pipi, a inceput sa planga, ii e frica sa faca pipi de durere , cu ce sa-i dau pe putza? Ati trecut prin asta?
Cata e bine merci, voioasa, vorbareata, frumoasa ...ca de obicei
Multumesc, sunt cam debusolata azi, ieri a venit si CM-ul ..cu vre-o 5 zile mai devreme
Scuze ca nu adresez cateva cuvinte fiecareia