Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
ailed_dota spune:
pai Yasmy, daca iti e dor de un bb mic, mic si iti place mult numele Anna ce mai astepti, mai fa o fata
ailed_dota spune:
yasmy, tot vine ziua lui ziceai...daca esti in pana de idei pt cadou
eu de abia astept sa vina barabatul acasa sa-mi schimbe pansamentul..ma doare degetul rau
MaryM85 spune:
BUNA! SOMLEAC sunt din plastic mami!
madutza_bra spune:
hello!
am tot citit dar nu am avut timp sa scriu
yasmi, suntem ok, multumesc.
Nu am poze de la nunta...ca nu ne pozam la toate evenimentele..nu stiu de ce.... Poate cand vor scoate si mirii pozele vom aparea si noi in cateva, oricum la alea "clasice" nu am fost, am mers direct la restaurant. Zic eu ca am aratat bine
Azi m-am trezit de dimineat si am fost cu cristi la dr, ca in fiecare marti, maine tb sa merg din nou dimineata sa iau o scrisoare medicala pt med pediatru plus rezultate la analizele pt gradi, joi vin toti finii la noi la un gratar, vineri la dr pediatru pentru aviz pt gradi apoi plecam la mama sa culegem via si ne intoarcem abia duminica....deci timp de net pauza.
Sa-mi fie scuzata absenta
irinuca05 spune:
Hello!
Off fetelor ce m-ati intristat! Sunt la inceputul capitolului cu cititul si cand vad cati puiuti sunt bolnaviori sau foarte suparat... :(
Cami, cum a fost investigatia astazi? Sper ca sunteti bine.
Abia astept sa termin de citit sa vad noutati despre starea Annei!Sanatate multa!
Ina, imi place stilul tau de a scrie. Esti foarte practica. Eu zic sa nu te stresezi, Alex nu cred ca va fi vreun bataus si nici nupare genul care sa o incaseze. Sigur se va descurca el!
Delia si eu m-am pricopsit cu o candi. Dar eu stiu de la ce mi se trage. Am incercat o crema de epilat exact prin zona aceea. Dupa jumatate de zi au inceput mancarimile. Nu am avut rabdare sa vad daca trece doar din alimentatie si mi-am luat Cnesten 3 zile. Si a trecut. In schimb au venit "musafirii nepoftiti". Vorba sotului: mai facem si noi "ceva" anul asta? :)
Eu sunt suparata ca va spuneam ca Dariei i-a iesit o valoare mult peste limita la o analiza de alergologie. Duminica seara si in seara asta am vazut niste bubite pe piciorusele si mainile ei: pe genunchi, la glezna, pe interiorul bratului si pe burtica. Arata ca o urzicare sau ca multe intepaturi de tantari. Nu pare sa o manance. Bine, ea nu se scarpina nici la piscaturile de tantari. Duminica i-am dat 5 pic de Xyzal (ni le recomandase pediatrul pt piscaturi de albine sau orice fel de alergii puternice). Si i-au disparut in 10 min. Astazi nu am dat-o cu nimic si tot asa au disparut repede. Ce poate fi?
Uitati poza: (partea albicioasa e de la mixtura mentolata)
https://picasaweb.google.com/104364727262961725536/MobileUpload#5787006063157931186
irinuca05 spune:
Ina eu pun cereale in laptele de noapte si nu vad nicio diferenta. Tot se trezeste o data intre 4:30-6:00 sa mai pape un bibe de 240 ml.
Ii pun doar in serile cand stiu ca nu a mancat prea bine pe timpul zilei.
Cum stati cu spalatul pe dinti? Noi foarte prost. Il cam sarm. Dariei nu-i place deloc. Vrea doar sa suga pasta sau sa perieze limba. Daca reusesc eu, mai mult mangai dintisorii de 2-3 ori, nici vorba de periat.
ailed_dota spune:
irinuk nu merg pozele..., si eu am luat fluconazol 150mg tablete si mi-am pus un Lomexim 600 e mai rapid tratamentul asta...a cum mi-am luat un sapun intim cu ulei de galbenele si acid lactic... eu am facut-o pe imunitate scazuta si lipsa de odihna + alimentatie plina de carbohidrati..
ar tb sa vezi ce -i provoaca bubitele.. e posibil ca si mucii de asta vara ai dariei sa fi fost o alergie la ceva polen....mada, spor!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85 BUNA! SOMLEAC sunt din plastic mami! YASMI MIKI DELIA ce ai patit mami, of tot tu erai aia nu demult cu degetul taiat nu?Lasa ca acum mananci briose si stai cu degetul in sus! asa pofta mi-ai facut! glumesc un calmant ceva ai luat? mami de Alexandra Mirela |
da eu eram, dar la degetul aratator de la stanga am patit-o cu blenderul vertical si acum la mijlociul de la dreapta cu robotul, e chiar funny degetul cu pansament, poti sa faci briosele se fac repede si sunt ff bune, eu le-am pus in tava si le-am taiat ca o praji, si da am luat seara 400mg nurofen ca-mi venea sa plang de durere
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Ina eu pun cereale in laptele de noapte si nu vad nicio diferenta. Tot se trezeste o data intre 4:30-6:00 sa mai pape un bibe de 240 ml. Ii pun doar in serile cand stiu ca nu a mancat prea bine pe timpul zilei. Cum stati cu spalatul pe dinti? Noi foarte prost. Il cam sarm. Dariei nu-i place deloc. Vrea doar sa suga pasta sau sa perieze limba. Daca reusesc eu, mai mult mangai dintisorii de 2-3 ori, nici vorba de periat. Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
eu ma spal pe dinti cu ea de fata si se spala/joaca si ea cu periuta uda ca nu vrea pasta.. dar decat deloc