Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lparpala ma gandeam si eu...este la farmacie un ceai special de tei pt nopti linistite. ai incercat??

Mergi la inceput

delia..cu mancatul sanatos...am progresat cu vreo 20%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hai ca am reusit sa gasesc si eu cateva minute libere...

strumph, hai ca ai fost f tare, te doare gura de atata vorbit . Mai las-o sa se odihneasca sa aiba viteza cand ne vedem cu toate.

Pana la urma cine mai vine la intalnirea cu strumph? si ce facem pana la urma? Ramane pe vineri?

yasmi, eu am tras de putza zilnic pana la 1 an si nu s-a miscat nimic pe acolo, asa ca am renuntat. Vara asta probabil s-a deslipit intr-un loc si a inceput sa stranga "branzica" o chestie alba si destul de tare. De 3 ori am vazut pielea putin dezlipita chiar in dreptul petei albe si am scos pe acolo chestia aia, dar acum 2 zile cand a tras sotul sa scoata s-a dezlipit muuult, cum am mai spus pe jumatate (partea din stanga ), deci toata treaba a decurs de la sine, noi nu am intervenit sa fortam nimic. Dupa ce se va vindeca complet vom vedea cum o desfacem si in partea dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu nu mai ajung daca e pe 19 sept :/ azi am primit agenda updated, avem "all hands call" , sedinta cu noua mng a organizatiei din care fac parte. Nici o sansa sa lipsesc. Ma intreb cum reusesc sa il iau pe cel mic de la cresa.

Just derpin' around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Ziua buna!
Acum a adormit papushica in bratele mele si am timp sa vorbim un pic.
V-as invita pe toate la masa, dar nu a mai facut soacra toate bunatatile :( Nu mai face maine petrecerea de adio ci sapt viitoare. Ca de azi e balci in oras si toti colegii vor sa mearga acolo.
Astzi ne duce si pe noi tati la balci. Nu am mai fost de ani de zile, dar acum vrem sa o ducem pe printesa :)
Stiti ce am facut astazi? Rezervare la cel mai renumit salon de masaj si wellness din Bali :) Vrem sa ne rasfatam acolo

Strumphy, tocmai din cauza trezirilor repetate a aterizat Daria in patul nostru. Eu am cedat si am luat-o cu mine ca nu mai suportam ridicarile din pat in miez de noapte. Daria se trezeste si acum, dupa 1 an de co-sleeping. Dareu adorm mult mai repede la loc. Am ajuns la performanta de a adormi in cateva secunde. Sotul mi-a spus ca-i fac laptele sau ii dau apa/suzi teleghidata. Crede ca nici nu deschid ochii :))
El si soacra-mea stau mai prost la capitolul asta. Ei adorm mult mai greu.
Poate pishcoata trece doar printr-o faza si ii trece repede.

Conteaza enorm de mult o pauza pt mamici. Nu zic de pauza cum imi iau eu de 12 zile, dar macar cateva orein care sa aiba altcineva grija de copil.

Strumph, eu cred ca va fi relaxant in Ro. Bunicii, mattusele vor sta cu Sophia si tu vei avea incredere in ele. Macar vei putea savura o cafea in gradina fara sa fii nevoita sa ai si ochii de la spate in functiune :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am ce faceti dragelor ?

mandreac, ma bucur ca va linistit dl. dr jianu..si eu imi pun mari sperante in ce mi-a spus el
strumph, si eu zic sa-ti iei un time-off cand vii in romania..asa un weekend in doi sau macar o seara cred ca ar fi indicat
bbyassmi nici vlad nu e decalotat..am mai incercat eu cand era mititel si permitea cat de cat retractarea, insa de pe la 1 an jumate-doi nici nu mai merge deloc nici nu ma mai lasa..asta e, vom vedea cum decurg lucrurile, eu nu mai insist..oricum poate va reusi singur ca tot are o treaba cu ea in ultimul timp
cami ati facut interventia ? sau cand e ?

eu in seara asta plec cu soata la istanbul, cu serviciul lui..un fel de teambuilding, pana duminica..
e prima mea plecare fara pui dupa 4 ani aproape ma simt debusolata, aseara aproape ca-mi venea sa bocesc ca a adormit vlad inainte sa apuc sa stau si eu langa el in pat, ii strangeam pe amandoi in brate strans strans si nu ma mai saturam de mai ca ziceau ce-o avea mama asta, a luat-o razna..dupa care am inceput sa visez tot felul de aberatii, rapiri, crime, accidente stiu, sunt bolnava cu capul dar sunt pe cale de a ma vindeca, iar asta e primul pas cel mai greu, nu ? pe urma va fi mai usor..

va pup si va urez de pe acum weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, te felicit! eu nu reusesc , incerc , mai imi dau peste mana..
Strumphstii ce am mancat eu azi? cartofi taranesti cu branza de oi( mai aveam ca mi-a adus soacra cand a venit) si ma intrebam cum nu m-am gandit la combinatia asta pana acum... si ma gandeam la ce zicea soacra-ta , chiar ca-ti vine sa fugi cu castronul
miki, enjoy! o sa fie minunat, o sa te simti bine si copii or sa fie linistiti si cuminti ca tu o sa fii relaxata( am eu chestia asta zen , cu starea mamei si copilului)
ina, naspa cu sedinta
mada, te pup!
irinuk , de acord cu orele libere, cat am fost in ro am facut dusuri singura, am umblat dupa acte prin oras, mi-a prins bine la creieras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

eu fac curatenie, spal pe jos, am pus si la spalat a doua masina si am facut si mancare. buburuza a iesit cu tati afara. am luat o pauza mica sa vad ce faceti
vroiam sa pun si de-un pandispan mic de data asta cu banane, oare cum o fi?

madutza mai vrei reteta de pandispan? ca mi-am adus aminte ca m-ai intrebat
ce nasol cu decalotarea asta...lparpala ia notite de la fete ce si cum

mandreeac si cum ii dai carnea daca el nu prea o vrea? in ce i-o bagi?
Anastasia mai face fite cateodata la cate ceva, cu toate ca ii place orice. dar cateodata cred ca se satura ea si nu mai vrea. de exemplu, acum este la faza cu mamaliga cu branza...manca oricand, oricat...acum gusta si gata, nu mai vrea deci, cred ca este o perioada de mofturi...

irinuca o sa-ti prinda tare bine 12 zile de relaxare, o sa vezi. abia astept sa vii sa ne povestesti. sunt sigura ca o sa vii zburand inapoi
ce dulce ca a adormit la tine in brate, de mult n-am mai adormit-o in brate si mi-e un dor....dar nu mai vrea ea.

miki o sa-ti prinda si tie tare bine plecarea asta fara copilasi, desi tie ti se pare ciudat sa pleci fara ei. cred ca si lor le va prinde bine

merg sa termin treaba repede ca maine este sarbatoare mare, vrem sa mergem la biserica apoi dupa masa vine buni sa stea cu Anastasia si eu ies cu fetel in oras la bere si mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA SEARA!IRINUCA despre bubite asa era baietelul vecinei ieri aceleas bubite si erau piscaturi de purice de la o pisica, doar alea se trec asa repede, daca era alergie nu treceau asa usor. poate s-a jucat Daria cu un catel pisica ceva!

MANDREEAC puiuti nostri pot sa se ia de mana, nici a mea nu vrea carne dar o pacalesc ca stiu ca ii plac carnatii si ii fac piftelute de vita la cuptor au gust apropiat de carnati sunt succes total la ea si e singura carne care o mananca!

Mergi la inceput

miki profita mami sa te relaxezi!! meriti din plin!

mada, miki,andreea si eu la fel cu L. am mai incercat cand era micut dar uneori iar acum nici vb sa ma mai lase. eu am zis calas natura sa isi urmeze cursul

delia ce papa bun ai mancat tu asta era mancarea mea zilnica (pe langa alte nspe feluri ) in sarcina cu I.....hai sa iti pove ce am mancat eu azi sa imi spui cum ti se pare: dimi paine cu unt , gem si o cana uriasa de lapte (grasut de casa ). apoi un corn cu cascaval si smantana decasa si cioco la pranz am mancat si eu ficatei de curcan+cartofi+usturoi+unt+gogosar fiert in lapte si struguri si putina cioco. dupa masa salata de rosii, ceapa si ardei cu paine uscata si cas. apoi un mar iar acum seara 2 pulpite la gratar si as manca ceva dulce de morrrrr,,,,,,,,,AAAAA si vreun pahar jumate de cola...

irinuca si la noi a fost un fel de balci (ruga se numeste) duminica.....ne-am gratarit, am avut invitati.....aici unde stau acum sunt fuduli banatenii astia tre sa ai cat mai multi invitati/masini la poarta la astfel de evenimente :))))

mary .....am ras cu pofta!!! ce comica ai fost cu carnatii.....

Mergi la inceput