Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna Monica,

Asa este: e o liniste si sefii lipsesc cu desavarsire.Eu iar sunt zombi ca Mihai face de ieri febra.
Noi am petrecut Craciunul numai acasa. In ajun am fost la socrii (ca socrela este Eugenia).Si in timpul cat am fost noi plecati a venit moshul...
Ramona nu prea a fost super incantata, dar a acceptat vointa moshului.Mihai se joaca cu tot ce a primit.

Noi de Revelion vom pleca la o petrecere organizata prin dna de dans a Ramonei. Cu cei mici vor sta socrii. Apoi pe 1 ian vom fi la ai mei sa-l tragem de urechi pe Vasilica( tatal meu)Si cam atat.

Va urez si eu tuturor Sarbatori fericite!si un an 2013 mult mai bun asa cum il doresc si pentru mine.

Mergi la inceput

La multi ani si un an mult mai bun petru dovlecei si parintii lor!
Sunt cam obosita azi, dar revin cu detalii zilele acestea. Sper ca ati petrecut frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
La multi ani, un 2013 plin de realizari!!

Cum ati petrecut?Noi am fost la niste prieteni pana dimineata, L s-a distrat foarte frumos, a dansat pana la 2 dimineata. De azi ne recuperam.

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

La multi ani tuturor! Sa aveti un an mult mult mai bun decat cel trecut. Sanatate multa!
Noi am stat acasa si a fost f frumos. Marco a adormit la 21.45, Mattia si Alessio in schimb au rezistat pana la 1.00 . Bravo Giani ca a#539;i dansat, distrat. Prieteni de acolo din orasel la tine?

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna si La multi ani din nou!

Noi am fost la o petrecere alaturi de niste prieteni(fara copii) si a fost frumos: am dansat, am ras a fost minunat. Pe 1 am fost la ai mei (ca tata este Vasile) si am continuat petrecerea. Acum ei se dreg eu subnt la serviciu.

O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aho aho ! Eu vin mai trarziu cu cplindul !

Un an nou cat mai bun va urez , sa aveti parte de tot ce e mai bun,si sa vi se implineasca toate dorintele ce nu s-au implinit in 2012 ,plus alea noi !

Noi am petrecut la sora mea,am plecat la ea pe 30 si ne-am intors aseara . DAca nu incepea munca sotz azi mai stateam cu siguranta . Copiii au participat la petecere pana la 1.30 ,si eu m-am bucurat , pentru ca au dormit pana la 10 pe 1 ,suficient cat sa ne odihnim si noi restul,ce am adormit undeva pe la 6.30 .

Noi va pupam,am intrat direct in curatenii, haine de pus in sifonier,de astea casnice ...

Mergi la inceput

Lali ma bucur mult si sincer ca ai dat pe la noi, dar daca nu-mi reciti plugusorul tot degeaba. Anul trecut pe 31 nu m-a colindat nimeni cu plugusorul. Si sincer vroiam sa auda si ai mei copii, ca de dansul ursului s-au saturat.

Ma bucur ca v-ati distrat. Si te asteptam mai des pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ee Laura,uite asa se pierd obiceiurile toate , ca nu mai colinda nimeni. Noi in noaptea de revelion am fost cu sorcovitul, la soacra sora-mii, si a fost tare impresionata ca noi chiar am sorcovit, apoia ne-am asezat la masa,cum vedem la tv, la tvr 1 ,cu MArioara Murarescu . Acum si colindul inseamna numai bani castigati,si atat. Pana si la tv nu mai spuneau de traditia colindatorilor,de rostul lor ,ci doar de cati bani fac colindatorii in luna decembrie.

Mergi la inceput

Asa e Lali din pacate se pierd obiceiurile si traditiile si e mare pacat. Dar eu tot mai sper ca ne vom trezi din amorteala si ne vom intoarce la ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Si mie imi este dor de acest obicei si imi lipseste enorm de mult. Noi am urat prin telefon pe mamaia si pe bica si baietii era ptr prima oara ca auzeau asa ceva si erau ffff incantati. Aseara, ne uitam printr-o carticica si am vazut colindatori din America, cum colindau . Si Alessio asa cu o parere de rau ca pe noi cine ne colinda? Tare mi-ar placea ca ei sa aiba parte de acest obicei.......asta e.....

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput