Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica draga mea, in primul rand multa sanatate si sa dea DD ca in noul an sa nu mai raciti.
Drum bun maine...noua sorici de dai?Am glumit.
Cred ca duminica vom achizitiona si noi carne sa facem carnatii.

Si eu voi lucra pe 27 si 28, desi eu am tot asteptat ca poate, poate ne da liber, dar mai este o saptamana asa ca pot sa sper nu?

Noi maine aveam la dansuri Carnavalul Craciunului unde il voi lua si pe Mihai cu noi, apoi incep serbarileluni am la Ramona la engleza (tot la gradi), marti la Mihai si miercuri la Ramona.Deci voi avea o saptamana plina, care v-a culmina cu o petrecere pe 22 decembrie la o verisoara (mai indepartata). Apoi voi incepe pregatirile de Craciun...inca ma mai gandesc la unele dintre ele.

Cam atat...acum va urez week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
monica, sanatate lui Rares. Pediatra ce zice de chestia asta, ca se imbolnaveste imediat si se ajunge la antibiotic?Nu faceti investigatii suplimentare?
laura, aveti chiar o saptamana incarcata de emotii.

Loris are otita si conjunctivita, la 12 in noaptea asta incep antibiotic.
Zilele astea am citit o carte, Copiii dotati de A.J Howe. Foarte interesant ce zice el acolo, si anume ca abilitatile exceptionale se formeaza prin antrenament si exercitiu iar componenta ereditara este...neglijabila. Citeaza acolo cazuri de copii care si-au dezvoltat limbajul f f devreme, descrie posibile cause si ...remedii pentru a preveni dificultatile de invatare la scoala, etc. Daca aveti ocazia, cititi-0
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Am revenit la serviciu, dupa doua zile in care am fost la serbari.

Mihai a fost un spiridus foarte vesel, a cantat, a dansat, dar nu a vrut sa spuna poezia. A dat noroc cu mosul (m-a bucurat ca a fost un mos care nu a insistat sa ia copii in brate si toti s-au dus cu curaj la el).

Ramona a fost o tarancuta vesela (cu tot ca a racit cobza si cam tusea). Au cantat multe colinde, au dansat per total a fost doua serbari reusite.

Promit sa pun si pozele pe fb zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetelor ,

Kem multa sanatate lui L. Imi pare tare rau ca treceti iar printr-o perioada mai grea.

Laura ma bucur ca Ramona si Mihai au fost la inaltime. Sanatate multa intregii familii.

Kem dr mi-a zis ca Rares are un sistem imunitar deficitar si, pt ca el are un fond alergic, nu prea putem sa ii dam siropuri din plante chiar asa usor. In principiu mi-a zis ca dupa varsta de 7-8 ani o sa se mai rareasca episoadele astea de rosu in gat. Ea mi-a zis ca si o eventuala operatie de polipi ar putea sa-l ajute dar nu vreau eu sa-l operez. In fine, momentan dupa 3 tipuri de tratamente pentru intarirea imunitatii suntem pe oscillococcinum 1 doza pe sapt, ca sa incercam sa prevenim o alta raceala. Nu stiu daca va functiona dar altceva nu mai avem ce sa incercam. Oricum, eu una sunt multumita ca dupa tura de aspiratii nazale din iulie, Rares nu se mai sufoca. Chiar daca raceste, poate sa respire curatand nasul doar cu ser fiziologic pentru ca ajunsese sa ii curga si sange din nas de la atatea chestii bagate in nasuc.

E drept ca inca nu am incercat sa-l duc la un medic homeopat dar am in casa bilutele pentru rosu in gat numai ca pana acum nu l-au ajutat.

Ei.... vor creste si copilasii nostri si ne va fi mai usor sa avem grija de ei.

Noi de Craciun vom sta in Bucuresti. Mai pe acasa, mai pe la rude, mai cu prietenii si trece si craciunul asta.

Nu stiu de ce dar eu una ma simt atat de obosita anul asta incat nici de Craciun parca nu ma pot bucura. Sper ca odata impodobit bradul sa ma linistesc si eu. Noi o sa il impodobim pe 24 seara, asa cum facem inca din copilarie...

Va pupam si va dorim Sarbatori Fericite tuturor!

Pe curand.

Mergi la inceput

Buna Monica!

Ma bucur ca sunteti mai bine!
Si noi stam in Bucuresti de sarbatori. Craciunul acasa si de Revelion la o petrecere prin dna de dans a Ramonei.
Eu abia astept sa vina Craciunul, imi place mirosul de brad si tot ce tine de sarbatori. Noi vom face bradul maine pentru ca Ramona nu mai are rabdare si vrea sa-l facem.

Asa ca va urez si eu multa sanatate si numai bine de sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Sarbatori fericite si mult belsug fetelor!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Va uram si noi un CRACIUN FERICIT! Si numai bine!

Mergi la inceput

Sarbatori Fericite si din partea noastra.

Sper ca v-a adus mosul multe cadouri si ca, toti copilasii au fost bucurosi de venirea mosului.

Va pupam.

Mergi la inceput

Buna fetele!

La multi ani tuturor care poarta numele Sf Stefan!
La multi ani Loris Stefan! Sa cresti mare si sanatos!

Eu sunt la servici, dar cam chiauna de somn. Ma duc sa beau.

Mergi la inceput

Laura si eu sunt la munca. Nici nu stiu de ce am mai venit ca oricum nu gasesti pe nimeni ca sa poti rezolva ceva. Pierdem vremea degeaba dar nah....

Cum ati petrecut de Craciun? V-a adus Mosul cadoul mult visat?

Noi in ajun am fost la sora mea pt ca e primul Craciun sarbatorit in casa ei. A facut Rares prapad in dulciurile de sub brad.

In prima zi de Craciun am fost la mama mea de dimineata si dupa-amiaza ne-a vizitat ea si cu bunica.

In a treia zi de Craciun am fost la socri unde Rares s-a dat iar pe tobogan desi era plin de zapada. Am facut si un gratar pentru ca era destul de placut afara si am revenit acasa.

De Reve cred ca stam acasa in varful patului ca sa nu ii stricam programul lui Rares. Rares nu prea e ca noi , indiferent de ora la care adoarme el tot la 7 - 7.30 se trezeste .

In rest... ma gandesc ca nu stiu cand a trecut si anul asta. Parca a fost mai scurt decat cei de pana acum. Il asteptam cu nerabdare pe urmatorul.

Va pup si sarbatori fericite in continuare.

Mergi la inceput