Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

pai de exemplu o viroza respiratorie poti sa o iei vineri seara de la unul bolnav, sambata esti ok, duminica parca te mananca un pic nasul, luni esti cobza.

Just derpin' around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

acu parerea mea e ca si la MF e ca si la orice alt medic
daca vrei si ai dai
daca nu nu dai
nu cred ca e legal sa platesti decat consultatia probabil
habar nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata fetele

acu parerea mea e ca si la MF e ca si la orice alt medic
daca vrei si ai dai
daca nu nu dai
nu cred ca e legal sa platesti decat consultatia probabil
habar nu am

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

dar eu nu vorbesc aici de spagi,ci de anumite taxe pe servicii care-s si afisate pe usa de la cabinet :)Deci nu merge cu ''daca ai dai,daca nu ai nu dai'' :)Dai,ca altfel nu-ti da hartiuta magica de care ai nevoie.:)
Analizele le-am platit si pe alea mereu :)De altfel,fii-miu cu tot cu boala lui cronica face analize gratis doar cand ma duc cu el in Tm..dar asta e alta poveste :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Avizul epidemiologic are valabilitatea asta cel putzin de pe vremea cind eu mergeam in tabere.

Nu m i se pare ciudat ca se imbolnavesc copiii dupa primele zile de gradinitza ,daca se practica chestia mentzionata anterior,il fac acum si-mi pune o data valabila.

Avizul asta ar trebui sa se faca si daca se lipseste mai mult de trei zile consecutiv,indiferent de motivul lipsei!(concediu cu parintzii de exemplu)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mie mi se pare total aiurea acel aviz. Aici nu se cere nimic. Copiii sunt primiti in stare buna la scoala (asa la ochi, adica fara febra), nu sta nimeni sa-i cauta pe nu stiu unde dimineata. Si cu toate astea nu vad/ aud copii bolnavi care sa lipseasca cu saptamanile.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Andacos noua la gradinita ni se cere aviz exact asa cum ai spus tu, dar tot au fost cazuri cand copilul tusea de mama focului cu aviz de la medic.

In ceea ce priveste pregatirele (noi mergem la programul normal) si ne-au cerut: un rand de haine de schimb in saculet, si incaltaminte de interior cu arici.
Restul sigur dupa sedinta. Noi am avut un fond al grupei din care am achizitionat diverse materiale si ce a mai ramas am folosit la serbarea de sfarsit de an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

nici eu nu am dat bani niciodata medicului de familie ptr avizul ala(ca au facut vaccinurile si sunt clinic sanatos..)ca despre asta e vorba nu?
insa am vazut un afis pus acolo la intrare ca ar costa 5 sau 7 ron ,nu mai stiu exact,insa nu mi-a cerut niciodata, mie cel putin,celorlalti habar nu am ..dar banuiesc ca daca e pus la vedere e legal ...
la gradi am vazut mereu copii care sunt putin raciti si ii primesc ,a fost un timp cand il tineam pe al meu acasa, sanatos fiind, ca sa nu se imbolnaveasca de la cei care erau raciti ,in perioada cand era fetita mica..

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Anda, ce vb tu nu este avizul epidemiologic (acesta contine si datele cu vaccinarile pe verso) ci adeverinta medicala. Pe care o dau in 2 exemplare: una cu clinic sanatos/apt intrare in colectivitate si una cu diagnosticul/tratamentul/perioada scutirii de la frecventarea gradinitei.

Si da, taxez si eu contravaloarea pt anumite acte medicale, insa uite ca nu m-am gandit in veci sa cer de la copii si tot ce are legatura cu copiii (adeverinte medicale, scutiri, etc.).

Raza, este legal sa se taxeze orice act medical care nu este acoperit de catre casa de asigurari si singurul act medical decontat de casa de asgurari este certificatul de deces. Asa ca este legala acea taxa.

Si pana la urma ce reprezinta fondul clasei din moment ce consumabilele (servetele, sapun lichid, hartiile pt xerox) le aducem noi, parintii? Nu de altceva, dar zau ca si de banii pt gradinita tb sa ma imprumut (incredibil, stiu, multi se uita lung la mine cand spun asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu nu am auzit sa plateasca decat cei care nu sunt pe lista de pacienti a unui anumit medic...

Stiam ca certificatul ala prenuptial e 50 de lei, parca, dar in rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Anda, ce vb tu nu este avizul epidemiologic (acesta contine si datele cu vaccinarile pe verso) ci adeverinta medicala. Pe care o dau in 2 exemplare: una cu clinic sanatos/apt intrare in colectivitate si una cu diagnosticul/tratamentul/perioada scutirii de la frecventarea gradinitei.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Da,asa cum spui tu,oi fi uitat si eu de atita timp!

laura78nico,eu n-am spus nicaieri ca daca duci un aviz corect,nu se mai imbolnavesc copiii,insa in momentul in care duci unul"falsificat"sa nu ne mire ca azi duci copilul in colectivitate si peste trei zile e bolnav!

Cine stie citzi parintzi duc asemenea avize????

Dana

Mergi la inceput