Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
raza de soare scuza modul de vorbire al meu
da asa scriu pe forum de cand ma stiu
in nici un caz nu-mi arde de poezii mai ales la un subiect atat de tare
selene mercic ca ai explicat
eu mi-am inscris azi fata cea mare
parca nu-mi vine sa cred
ca a trecut timpul asa de repede
nu mi-a cerut decat aviz pt ea si pt parinti de la medicul de familie
in rest prosopel, sapun, servetele umede cred si hartie igienica si incaltari de casa
si pe noi la 3 ani jumate ne-a incadrat tot la grupa mica
si mi se pare ok
am vazut si clasa lor
un mobilier vechi si nasol
saraca educatoare era nou venita si nu stia ce sa faca mai intai
era obisnuita probabil cu chestii mai noi
asta e
eu am avut o zi minunata gandindu-ma ca e primul pas al antoniei catre independenta mai mare fata de noi si catre viatza
ledi ca cate va mai cer voua
woauuuuuuuu
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Off topic: avizul epidemiologic se plateste? Eu nu am cerut nici macar un leu, cu sau fara chitanta. |
Da. Adica, asa cere asistenta, 10 lei avizul. Si de multe ori am vazut-o bagand banii in buzunar (alaturi de spaga ), ca doar nu o controleaza nimeni, avizul ala NU are nr. de inregistrare. Da' poti sa zici ceva? Poti...da' mai primesti avizul?
Ce e fondul clasei? Ha! Asta-i buna!... Serios, chiar nu stii?
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
dana vio spune:
Eu n-am platit avizul niciodata. Si nici n-am stiut ca-i valabil doar 3zile, eu ma gandeam ca-i valabil ca orice reteta, in cursul lunii resp.
Fondul clasei la noi a fost anul trecut 10RON/luna iar consumabile (hartie igienica, sapun, etc) eu n-am dus si nu mi-a cerut nimeni, niciodata. Schimburi ptr ALex ca si voi.
Copiii la gradi se "incadreaza" in ce grupa vrea parintele. Daca il dati prima data la gradi poate intra in grupa mica si daca are 3ani5luni, de ex.
Alexandra Maria
14.12.2007
paulinio spune:
Nici eu n-am platit avizul niciodata.
De obicei am mers cu 1-2 saptmani inainte de incepere si ni l-a completat cu data care ne trebuia astfel incat sa fie valid in prima zi.
Raza de soare spune:
Fetelor, vreuna dintre voi stie SIGUR daca trebuie platit acel aviz? Si daca da, pe ce baza, e vreo lege pentru asta?
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Leditia spune:
Noi l-am platit,dar eu platesc orice hartiuta de care am nevoie...acum am de luat 4 hartii,ma va ajunge probabil la 80 lei Eu asa credeam ca se face,ca mai am prietene care-l platesc si pana sa citesc aici nu am auzit ca nu s-ar plati hartiile,de orice natura,de la med de fam :)
ina.click spune:
Eu nu platesc avizul dar platesc consultatia.
Firma la care lucrez plateste, mai precis.
Totusi din cate am inteles, chiar daca nu am fi abonati la ei, tot nu am plati avizul in sine, e in costul consultatiei. Practic, in urma consultatiei platita cu X lei, doctorul Y constata ca virgula copilul Z este clinic sanatos si nu prezinta bla bla....(deci avizul in sine), prezenta hartiuta servindu-i ot inscriere la cresa / gradi
Analizele au necesitat recomandare de la medic pediatru sau de familie pentru a fi acoperite de companie. Presupun ca echivalentul la stat e ca sunt gratuite daca sunt recomandate?
Just derpin' around
ina.click spune:
Ah, uitasem. Mi se pare normal sa vie valabil 24 / 48 ore totusi. Nu stiu cum poate certifica un medic ca un copil este sanatos si nu poarta boli infectioase, cu 3 saptamani inainte. Evident, si in 48 / 72 etc ore se poate molipsi si poate aduce un virus in perioada de incubatie, dar clar riscul este mai mic decat ....intr-o luna.
Just derpin' around
dana vio spune:
Eu n-am platit nici consultatia la MF ( nici ptr Alex si nici ptr noi). sac! Si nici n-am auzit pe cineva s-o faca. Eu de dat bani la MF doar de la voi aud.
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Ah, uitasem. Mi se pare normal sa vie valabil 24 / 48 ore totusi. Nu stiu cum poate certifica un medic ca un copil este sanatos si nu poarta boli infectioase, cu 3 saptamani inainte. Evident, si in 48 / 72 etc ore se poate molipsi si poate aduce un virus in perioada de incubatie, dar clar riscul este mai mic decat ....intr-o luna. ------------------------------------- Just derpin' around |
Mie nu prea, pai ar trebui sa-si dea seama. Ca o boala infectioasa nu cade ca bomba asa, fara nici un semn. In cursul lunii resp mi se pare rezonabil. Plus ca ce-ar fi cu 3zile inainte de gradi la MF! Coada pe 2randuri!
Alexandra Maria
14.12.2007