Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Nah, ca m-au sunat de la gradi.
Sedinta cu parintii, miercuri la ora 16.

Sa avem la noi 200 de lei, fondul clasei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Pe noi la 3 ani si 9 luni ne-au incadrat la grupa mijlocie ,anul trecut cand l-am inscris la gradi la 2,9 nu au avut locuri pentru el fiindca erau alti copii care implinisera 3 ani deja,deci noi sarim peste grupa mica.Sa speram ca se va descurca onorabil.Am mari emotii.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Mama, dar cata organizare din partea lor !!! Si daca n-ai luat salariul pana miercuri, ce faci? Nu primesc copilul?
La noi fondul clasei se da pe parcursul anului, pana la sfarsit. Cum are fiecare, tot odata, in 2 rate, in 5 rate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

No, apoi nush ce sa zic...

Ledi, zici ca doua zile e valabil avizul? Io-l am deja de saptamana trecuta.

Raza_de_soare, cami asa scrie. Asa e stilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ledi, zici ca doua zile e valabil avizul? Io-l am deja de saptamana trecuta.

Raza_de_soare, cami asa scrie. Asa e stilul ei.

Avizul este valabil 24 h sau 48 daca il iei vineri pentru luni.
Eu il iau de la asistenta medicului de familie si costa 10 lei. Fara chitanta, desigur....

Multumesc pentru lamuriri. Da' tot greu de citit e...

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Noi tot 200 platim, trebuie sa dam 100 in prima luna si 100...cum poate fiecare.

Eu zic sa propui, fara nici o sfiala, sa ii dati in rate.

Anul trecut, s-a intamplat sa mearga sotul la o sedinta, in locul meu. La un moment dat, se trezisera unii de bani gata, sa dam toti banii odata, sa luam mobilier de firma, sa facem, sa dregem... Si un tatic incepuse sa planga (fetita lui este unul dintre cazurile sociale din grupa) si sa spuna ca el abia poate sa dea 100, darmite 200. Si aia cu bani au zis "Pai atunci tine-ti copilu' acasa!".

Sotul tacuse pana atunci (el e foarte calm, de altfel), dar cand i-a auzit, a rabufnit si le-a explicat direct cum stau lucrurile printre cei care nu se nasc cu cecurile sub perna. Le-a trecut imediat...

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,da,e valabil 48 ore,de aia il duc vineri,ca luni sa nu fie nici o problema cand incepe gradi.(ti-l da medicul de familie si costa in functie de fiecare medic in parte,eu am dat in trecut 20 lei parca :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Off topic: avizul epidemiologic se plateste? Eu nu am cerut nici macar un leu, cu sau fara chitanta.

Intrebare: ce-i fondul clasei? Daca noi venim cu consumabilele de-acasa, mai platim si asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Apoi l-oi reinnoi, daca o fi cazul. Brambureala e la ordinea zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Apoi l-oi reinnoi, daca o fi cazul. Brambureala e la ordinea zilei.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Nu cred ca e brambureala,doar dezinformare din partea unora!

Dintotdeauna avizul a fost valabil 24 de ore,eventual 48 de ore daca e weekend intre!

Hai mey Blackgirl,ma faci sa rid,ADica nu pot crede ca tu nu stii ce-i ala fondul clasei/scolii!Asta-i practica veche,cum de n-ai auzit de ea?

Dana

Mergi la inceput