Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
Hm... aici oare de ce nu mai cer nimic? Nicio analiza, doar avizul?
Eu o sa merg cu ea oricum marti dimineata, atunci suntem programate pentru analize - coprocultura, coproparazitologic, sumar urina, urocultura, exudat nazal, exudat faringian.
nitzuc spune:
Gradi de stat - program prelungit,2 ani si 11 luni
copro plus exudat faringian plus aviz. Erau afisate astea pe usa la intrare, in rest inca nimic despre faimoasa lista
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetele eu maine merg aici unde locuiesc nu am decat 2 gradinite de stat una normala una prelungita eu stau f aproape de cea prelungita da fiind primul an pt ea si avand-o destul de maraita cu mancarea as duce-o la cea normala si va vpoi spune maine daca si ce imi cere merg sa le vad pe ambele si abia astept primul contact cu educatoarele imi voi lua si fetele cu mine sa vad ce zice si cea mare unde ii place vizual mai mult |
Off-topic: doar eu vad mesajele tale pe verticala, ca o...poezie? Nu de alta, dar sunt foarte greu de citit...
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
x_ggg spune:
Coprocultura, coproparazitologic, exudat faringian, aviz- grupa mica, program prelungit.
Se ofereau sa le faca si acolo, recoltau pt exudat si dadeau recipiente pentru copro. Pret: cat era la un laborator privat din oras, fara comision.
Am vazut un anunt pe un panou cu aviz de la medicul de familie daca absenteaza mai mult de 3 zile.
monicabo spune:
Asa este, la mai mult de. 3 zile lipsa ale copilului, trebuie dus acel aviz, indiferent de motivul pt care a lipsit , chiar dac#259; n-a fost bolnav.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
SoriLea spune:
Buna
Eu doar ce mi-am lasat puiul la gradi (de stat)
Tot ce am dus la gradi (un sul hartie igienica, o rola prosop servetel, un sapun solid) pijama, incaltaminte comoda pt interior + hainute de schimb (in caz de accidente + punga pt lucrusoarele murdare) am stiut de la sedinta pe care am avut-o la inceputul lui MAI. S-au facut inscrierile in aprilie si la vrei 3 sapt am avut sedinta. Atunci ni s-a comunicat tot ce vroiam sa stim (s-au mai pus intrebari si de catre parinti - a fost sedinta cu directoarea)
Acum dimineata, n-a fost nici o festivitate. S-a intrat si lasat la as medicala analizele (copro + exudat faringian + aviz), apoi la directoare sa platim masa pana la sf lunii (se plateste intre 1-10 a lunii in curs) si apoi ni se spunea la ce clasa suntem repartizati fiecare.
Acolo ne intampina educatoarea
Al meu a fost foare entuziasmat si chiar imi spunea sa plec ca el se descurca
SUCCES TUTUROR!!!
roli25 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Aha, inteleg. Da' blackgirl, da' ina? :D Asa, stiu si eu de anul trecut, de cand cu esecul, dar am aflat dupa inceperea gradinitei. Intrebare: dintre toate gradinitele unde aveti copilul inscris, a mai cerut vreuna, expres, analize? Daca da, este vorba de gradi de stat sau particulara? Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
La noi. Ba m-a mai si certat la tel ca am uitat ca m-a pus sa semnez pt asta la sf. anului, in iunie.
roli25 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Ah, si mai am o intrebare: In functie de varsta puiutzului, in ce grupa ati fost incadrati? Noi, 3 ani si 9 luni, grupa mijlocie. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
E ok. Noi acum, la 4.8 incepem gr. mare.
blackgirl0 spune:
Noi, la 3,7 ani, ne incadram la grupa mica. Nici nu mi-as fi dorit sa fie integrat in grupa mijlocie, eu inca nu-l vad pregatit de gradinita, daramite de grupa mijlocie.
Lista de rechizite + consumabile este afisata la avizier inca din 5 septembrie.
Leditia spune:
Gradi de stat :coproparazitologic,exudat nazal si faringian,aviz epidemiologic,adeverinte pt parinti ca sunt clinic sanatosi,aviz cu toate vaccinarile..adeverinte de la munca de la ambii parinti..si nu mai stiu,da lista nu a fost scurta deloc :)Avizul ala epidemiologic e valabil 2 zile,asa ca noi trebuie sa-l ducem vineri,sa fie ok luni cand incepe gradi.
De bani,rechizite si alte minuni nu stiu inca nimic...
E gradi cu program prelungit,da-l iau la 1,ca al meu nu mai doarme la pranz si nush ce ar face pe acolo cu el.
Si fii-miu o sa fie tot la grupa mica si are 3 ani si 8 luni..aproape 9 :)Mi se pare ok asa,pt ca oricum anul trecut nu l-ar fi primit in toamna ca nu avea 3 ani in toamna.Am asa un stres,ceva de groaza,ca-s multi rau in grupa,iar fii-miu nu-i deloc copilul ala docil.El abia asteapta,eu is cu nervii in pioneze..deh,mama nebuna..
Bafta tututor prichindeilor si un an cat mai frumos!