Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?
Raspunsuri - Pagina 11
paulinio spune:
Offtopic: chestie testata de o colega care nu se mai intelegea cu duamnele de la secretariatul facultatii: a trimis sotul cu "gene lungi" cu cererea si duamnele au fost numai lapte si miere. Probabil ca lucrand numai cu femei toata ziua (deh, partea administrativa e rezolvata mai des de noi) radiaza si sunt mai deschise la prezenta unui barbat.
ina.click spune:
lol si eu tot asa l-am trimis pe al meu ""du-te si clipeste pe acolo te rog". Al meu chiar are ochi cu gene interminabile si negre si curbate si din cauza ca e un pic miop si nu poarta ochelari tot timpul, tinde sa vb apropiindu-se mult de interlocutor si mijind ochii.
da, explicatia e corecta. oricum de acum doar pe sot il trimit la "duamne".
PS: iti dai seama ca daca ma trimitea el la domni sa clipesc din ochisor iesea un mega scandalau. Of
Just derpin' around
blackgirl0 spune:
Off topic: si barbat'miu are mai mult lipici decat mine peste tot, chit ca are un fizic absolut banal. Insa m-am bazat pe faptul ca el mereu este diplomat, eu sunt colerica din fire. Invers, nu am sesizat sa fiu mai sensibilizata de prezenta unui tatic decat de prezenta unei mamici. Ca-i neobisnuit daaaa, in majoritate sunt mamele care umbla dupa actele medicale ale copiilor.
Ina, nu evitai atatea intamplari daca pe cererea respectiva in dublu exemplar ai fi avut un numar de inregistrare?
ina.click spune:
pai eu asta am crezut, adica am vauzt eu ca acasa am o cerere (doar scria CERERE pe ea) dar mi-am zis ca mi-or fi dat mie un exemplar si lor unul.
de unde, era unicul.
Just derpin' around
Selene_Bunny spune:
Astazi, clientii VIP Takko au beneficiat de o reducere de 50% pentru orice produs cumparat. La Braila a fost o nebunie, cel putin la sectorul de copii, si mai ales fetite, s-a ras aproape tot, marimile vizate fiind 98-116.
Si avizul tre' sa-l refacem, nu de alta, dar s-a imbolnavit puiutul. :(
ina.click spune:
ce nasol, Selene, insanatosire grabnica Dariei.
Ai platit avizul pana la urma? Si daca il refaci, il platesti iarasi?
Just derpin' around
blackgirl0 spune:
Raspund eu pt Selene: nu plateste nimic! Habar nu am daca in mod normal in Braila se plateste, insa din ce mi-au povestit rudele taxele la MF sunt incredibil de mari chiar si pt mine.
Eu am alt off: din motive financiare nu am cum sa cumpar toata lista de "necesare" fix pt prima zi. Risc sa nu-mi primeasca copilul la gradinita? Daca era copilul la mine in localitate zau ca nu-mi puneam niciun fel de intrebare, insa cum fac parte din "masa amorfa de parinti anonimi" ... Ah, si chiar sunt hotarata sa-mi trimit barbatul la toate sedintele de la gradinita, eu urasc sa ma "sedintez" (inclusiv la munca).
ina.click spune:
eu am sunat sa intreb , starnita de acest thread, ce mai trebuie sa aduc in prima zi (ma gandeam la fondul clasei, alea alea). Mi-au raspuns "copilul :)". +haine, papuci. Saculetul nu e obligatoriu, tot e bine, ca nu am inca. Insa noi suntem la cresa, deh, nu stiu daca ne trebuie chiar toate lucrurile necesare la gradi.
poate poti vb cu educatoarea sa ii explici sincer situatia: sunt inainte de salariu (presupun?) si sunt leftera, aduc acuarele si restul in x zile.
Just derpin' around
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Eu am alt off: din motive financiare nu am cum sa cumpar toata lista de "necesare" fix pt prima zi. Risc sa nu-mi primeasca copilul la gradinita? |
hanu cred ca poate fi asa de drastica problema. la orice gradi, indiferent de ce se scrie la avizier, tot se aduc pe parcurs "necesarele". unii in doua zile, altii in 2 saptamani, altii in 5. nu am vazut sa fie tragedie ptr asa ceva