Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*
Raspunsuri - Pagina 37
novus spune:
Si la noi se doarme pe rupte si eu am limbarita, si inca nu am baut nimic
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Ilinca_M. spune:
Noi mai dimineata am fost in parculetz, musai a fost sa mergem si la pizza ca e in zona si mereu profita de ocazie, am intrat intr-o librarie unde am dat 40 de lei pe carti, desi sunt faaalitaaa (mi-am luat Daniel Pennac- Necazuri cu scoala; vi-l recomand pe Pennac, eu il adorrrr) si i-am luat si Sophiei o cartzulie cu animale, sa nu spuna ca-s egoista) si la iesirea din librarie ne-a prins ploaia, am fugit pana acasa, vaaai, ce s-a mai distrat Phiphi, ce amuzant i s-a parut!! (mie nu:)))Imediat mergem la locul de joaca ca e huzband acolo. Sper sa nu racim dupa ploaia de azi...
inapreda spune:
Kea si noi sintem "unicatzi" in cercul de prieteni; cea mai nashpa sint pentru ca n-am dus copilul la gradinita si, denaturata cum sint, am ignorat cu buna stiinta nevoia copillui de socializare. E drept ca au aparut ceva nevoi de socializare dar erau...ale mele
Si in cazul nostru ramine lumea masca: cum? doarme cu voi? si nu va deranjeaza? si la gradinita cum doarme? etc. etc.
Nemincatul are exact legatura cu puturoshenia din mine.
Entuziasmul lui Ian isi are originea in faptul ca n-a fost dus la gradinita.
etc. etc.
DAR pe mine nu ma streseaza ignoranta lor. Si Ian e fericit. Si eu la fel. Sper ca si ei!
inapreda spune:
Jocuri la masa, nu jucam, desi avem; mi se pare ca Ian e prea mic si inca nu am incercat. La masa mai mult pictam, coloram, modelam. Jocurile noastre sint mai mult "pe covor": cu lejo, cu sinele si trenuletele de lemn, cu popicele, cu cosul de baschet, cu garajul si masinile etc; bag mina in foc ca Ian n-ar respecta nici o regula; m-a uimit educatoarea cind mi-a spus ca la gradi' Ian intelege (aici nu aveam dubii ) si respecta regulile jocului; ca e unul dintre cei mai cuminti copii din grupa (asta nu-mi place )
inapreda spune:
No, mi s-a uscat oja, merg sa ma scald ca de la 8 avem bairam.
Novusel, m-am gindit la tine cind mi-am alcatuit tinuta pentru ca o sa port niste jeansi verzi
Distactie Novus, Cuscra si tuturor celor care iesiti! Daca ma gindesc mai bine, distractie maxima si celor care stati acasa!
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ma bucur pt vestile bune !! sa fiti sanatosi cu totii !! A propos tot roz s-a vazut la eco ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
Multumim de urari !
Nu stiu nimic in plus despre culoarea caruciorului, dr asta nu prea se uita la putzici (de bebelusi ) si oricum echo asta a fost numai pt col, nu s-a mai uitat la nimic altceva
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pe-alea performantele le-am facut pe dinauntru. Ultima, pe dinafara, ca aparatul de la spital nu e de-ala... introductiv De-aia ma gandeam ca daca era tot la "ala bun" poate se mai nuanta treaba... Beeey! cred ca imi scapase ceva. Vrei sa spui ca tu ai plecat in expeditie... deskisa la col? M-am incumetat si eu ieri-seara sa plec la Tgv, asa ca acum va salut "din Cetatea de Scaun". Am suportat destul de bine drumul, in seara asta ne intoarcem. Vreau sa evaluez "zestrea"Adelei, sa vad ca putem refolosi la bb2 si ce mai trebuie akizitionat. Inca 30km pana la soacra-mea nu ma deplasez... ca-s gravida cu risc. Daca avea vreo dorinta netarmurita, se deplasa ea... pe cand ea a dat iar cu bata-n balta joi... Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 17+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
Ce "pescui" soacra-ta joi?
Nu mai, eu am plecat nestiind decat ca al meu col are 28,3 mm. Cand m-am intors, dupa cateva zile si cam o luna de la echo, avea 28,9 dar "se deschidea in y la nivelul OI". Acum are 29,9 (am zis eu 3 :)) dar s-a inchis la loc, pare-se...
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus bata-te sa te bata, sintem si de-un leat si spuseram si DA in acelasi an! Felicitari, sa aveti o zi minunata si o viata lunga, frumoasa si imbelsugata impreuna!!!! *** Denisa, ma bucur ca te plimbaresti si sper ca mishmashurile socreshti nu le mai pui de multa vreme la inima! Am iar un bai cu Ian. E deja a 4-a sau a 5-a oara anul asta cind face ulcior/urcior la ochi. Am sarit Ficateaua, si l-am dus de fiecare data la un medic oftalmolog pediatru -cu copii mici proprii - care vine de la Tirgu Mures. Mie mi se pare un medic bun si imi place mult relatia pe care a stabilit-o cu Ian dar incepe sa ma frustreze faptul ca boala recidiveaza o data la 2 luni. Inca de data trecuta mi-a spus ca s-ar putea sa aiba o infectie; i-am facut toate analizele solicitate (scaun, singe, exudat nazal si faringian); toate au fost ok; ieri mi-a spus ca sigur are o infectie "pe undeva" si i-a prescris augmentin 7 zile cu recomandarea sa nu-l duc la gradi' o saptamina. Am inceput sa-i fac tratamentul, nu-i vorba, dar n-ar fi trebuit sa-i duc la analiza secretia de la ochi? Sau sa faca habar nu am ce investigatii ca sa stim mai concret pentru ce dam Augmenin. Aia cu "infectia pe undeva" ma ingrijoreaza. Sa inteleg ca daca face traament ii dispare si infectia aia? Ne-a spus ca e contagios dar Ian a dormit cu noi in pat tot tipul si noi nu am luat never. Om avea anticorpi? Colac peste pupaza, are si muci, nas infundat, stranuta. Mi-e ciuda ca se suprapune Augmentinul peste "raceala" ca nu i-as fi dat antibiotic pentru asta. Si scuze ca aduc in discutie un subiect ras-discutat dar Ian nu a mai fost racit de un secol; ce tre' sa-i dau? Deocamdata, nu i-am pus decit ser fiziologic in nas si niste vibrocil. Ce medicamente sa-i mai dau? Sau sa nu-i au nimic? Multam tufete. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pe la 6-8 luni Ilinca a avut o perioada cand imi facea urcior aproape lunar, daca nu mai des. AM mers la oftalmolog (f bun) si a zis sa sterg ochiul cu ser si sa ii pun tobradex unguent pe pleoapa si intraconjunctival, cit o sa pot, cate 5 zile, de 3 ori pe zi. Nu stiu de la ce ii apareau, a avut atunci o perioada cand a facut cred ca de 10 ori, apoi nu a mai avut niciodata pana acum.
Monnvas spune:
Salutam!
Azi mi-am folosit si eu diploma de doctor Fiu-meu s-a trezit cu gatul tzapan, cred ca-i zice torticolis? Asa ca a trebuit sa oblojim, sa dam cu alifie de 10 ori pana acum, cred Si acum e tzapan, mi-e mila de el, acum parca nu-l mai doare asa tare, numai la miscari bruste.
Deci is doctor azi, da?
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetelor, Magda - pentru implicare ta, te cred ca esti stresata mai ales ca deja s-a vorbit despre cazul Iuliei la radio iar info au fost eronate. Bafta sa iasa totul asa cum ne dorim iar micutza noastra eroina sa ajunga cat mai repede in Nemtzenie sa vina sanatoasa tun Novusel - multi ani cu sanatate si bucurii in casnicia ta Ina- sora cumnatei mele are prbl.de cest fel (are 30 de ani), medicii i-au spus ca are un microb in sange, ea tot face astfel de bube, buboaie... sper sa treci cu bine peste prbl.astea Fetelor, stiu ca a trecut mult timp, voi ce pompa de san ati folosit si daca ati fost multumite. Eu as cumpara una la second pentru ca nu stiu daca o sa si folosesc... dar nu stiu de care. Daca aveti acasasi nu va mai trebuie, o cumpar eu. Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 de Natalia + 35 |
Cu riscul sa te superi pe mine, neuronul meu nu-si aminteste deloc-deloc daca si cum si cat ai alaptat pe Stefan. Dar daca la prima sarcina nu ti-a trebuit, de ce crezi ca iti trebuie acum? Sau... ma rog, eu am avut una, super proasta, nu as vinde-o nici dusmanilor (daca as regasi toate piesele, ca nici de asta nu-s sigura...) dar nu as mai da bani pe asa ceva nici sa ma bati...