Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Pisigri - l-am alaptat pe Stefan pana la 8 luni, am avut o pompa care a functionat o perioada dar s-a stricat, cat a fost sotul acasa mi-a fost de folos el cand Stefan dormea dus si nu se mai trezea pt.supt... e drept, nu as da 1,5 mil.pe o pompa daca nu as sti ca o folosesc sau o folosesc mai putin...

L-am cantarit pe Stefan sapt.trecuta , la incaltimea de 106 cm.are 18,2 kg. Initial am zis ca e stricat cantarul dar am verificat si la alte 2 cantare si tot pe acolo se invartea.
Mi s-a parut foarte mult tinand cont ca i se vad coastele dar se pare ca are osul mare, seamana cu soacra si sotul meu.

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Jocuri la masa, nu jucam, desi avem; mi se pare ca Ian e prea mic si inca nu am incercat. La masa mai mult pictam, coloram, modelam. Jocurile noastre sint mai mult "pe covor": cu lejo, cu sinele si trenuletele de lemn, cu popicele, cu cosul de baschet, cu garajul si masinile etc

Si noi FIX la fel (minus cosul de basket, de-ala nu avem)!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 18+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Ce "pescui" soacra-ta joi?
Nu mai, eu am plecat nestiind decat ca al meu col are 28,3 mm. Cand m-am intors, dupa cateva zile si cam o luna de la echo, avea 28,9 dar "se deschidea in y la nivelul OI". Acum are 29,9 (am zis eu 3 :)) dar s-a inchis la loc, pare-se...

Aham, asa s-a deskis si-al meu la Adela (dinauntru inafara), acum incepuse invers...

Eh, soacra-mea l-a enervat mai mult pe fi-su, ca pe mine m-a si distrat ce idi poate sa aiba, kiar ma gandeam sa va povestesc atunci, a-propos de soacra Pisicii care voia sa vada marea...

So, joi a trebuit sa dea Costin o fuga la Craiova, pentru 1 semnatura si 2 stampile. Mare bucurie! A plecat la 6 dimineata, pe la 4 a fost inapoi. Cand era acolo, suna ma-sa: Unde esti? La Craiova. Se astepta sa urmeze paketul cu "sa mergi atent. sa nu depasesti viteza legala"... alea-alea! Dar nu, cica: "nu puteai sa ma iei si pe mine????" l-a enervat pe fi-su, cat e el de (aparent) calm. So, el ar fi trebuit sa plece din Bucuresti, sa mearga la Tgv, de fapt la 30 de km de Tgv, directia Campulung, de unde sa o ia pe cucoana, sa mearga la Craiova (cunoscut obiectiv turistic de-altfel! ), unde sa rezolve problema, care trebuia rezolvata de dimineata si avea si ceva emotii cu ea... apoi sa se intorca sa o livreze pe stimabila... tot la Cucuietzii din Deal. Pe ce lume traieste femeia asta???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Salutam!

Azi mi-am folosit si eu diploma de doctor Fiu-meu s-a trezit cu gatul tzapan, cred ca-i zice torticolis? Asa ca a trebuit sa oblojim, sa dam cu alifie de 10 ori pana acum, cred Si acum e tzapan, mi-e mila de el, acum parca nu-l mai doare asa tare, numai la miscari bruste.

Deci is doctor azi, da?

Deci da! Pupam injineru si pe maica-sa doptor!

Mergi la inceput

Si acum va spun buna dimineata. Eu va invita la ceva ness in lapte, ca nu mai am cafea... Pentru doritoare, fac si ceai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi
ieri ,am reusit sa amenajam bucataria cum mi-o doream...am mainile pe alocuri ranite de domestos care are o tona de clor in el-cel care-l am eu.
Huna se pare ca a furat ceva de prin curentul ce a fost prin casa caci azi s-a trezit putin "fonfaita" asta asa sa nu zic ca a racit cum am dus-o la gradi

La capitolul jocuri ea face puzzle dar din numar mic de piese(2,4,6 )a vrut si ea sa se joace cu Bogdi nu te supara frate,desi stie sa innumere pana la 15(acolo se opreste singura)nu are rabdare ,inca ,sa respecte regulile intregului joc.In rest raliu cu frate-su,scoala pentru si din papusi/plusuri...si adora sa faca teme,liniute,cercuri...

Va doresc tuturor mici si mari un an scolar cu realizari cat mai bune si multe.
Kea "lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei" mai stii piesa de pe vremuri?? http://youtu.be/UwewkHoWOPI

all
PS:editat greseli ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Vin si eu la cafea !

Dodo,ma bucur ca ati amenajat bucataria pe gustul tau !!

Mada, de treaba soacra-ta

Noi aseara am petrecut tare frumos alaturi de prietenii nostri, Ada a fost si ea in forma maxima dupa baia de dimineata si somnul de pranz asa ca toata lumea s-a simtit bine

Azi vad ca incepe sa-si revina si vremea ca deja ma gandeam ca trebuie sa scot arsenalul de toamna-iarna dar se pare ca inca nu, bine, rochitele de vara maine o sa le pun deoparte
Maine la 9 e festivitatea de deschidere la gradinita !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multam Novus,la noi deschiderea este la ora 11..atunci "a terminat de vorbit popa si cantat primarul "(asa spune Bogdi)la scolile,gradinitele si liceul din centru si ajung la noi apoi merg la ultima gradinita...chiar am emotii pentru incepul de gradi desi credeam ca nu voi avea(oricum eu mi-s mai emotiva cand e vorba de copii in general si de ai mei in special)

Simply te astept pe Fb cand poti
D-na dr Monn ,insanatosire grabnica injinerului.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mada, de treaba soacra-ta

Noi aseara am petrecut tare frumos alaturi de prietenii nostri, Ada a fost si ea in forma maxima dupa baia de dimineata si somnul de pranz asa ca toata lumea s-a simtit bine

Azi vad ca incepe sa-si revina si vremea ca deja ma gandeam ca trebuie sa scot arsenalul de toamna-iarna dar se pare ca inca nu, bine, rochitele de vara maine o sa le pun deoparte
Maine la 9 e festivitatea de deschidere la gradinita !!

Daaaaaaaa...ce e al ei, e al ei!

Spun si eu La multi ani cu intarziere, pt Novus si Pisi!

La mine operatiunea asta presupune dat casa pestea cap, asa ca o fac pe etape... dar si eu am inceput procesul de skimbare a colectiei primavara-vara cu cea de toamna-iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Multumim pentru chemarea la apel, Novus!Eva e binisor, i-am facut doar aerosoli cu ACC si i-am dat expectorant. Homeovox la greu si Propolis cu vit C, multe ceaiuri. E in continuare ragusita, nu chiar asa cum era zilele trecute, insa tot e, si nu mai stiu ce sa ii dau sa ii treaca. Ceva idei? Ma bucur ca am scapat de antibiotic si cred ca peste 2-3 zile o voi putea duce chiar la gradi, unde va avea loc, timp de 2 sapt, nu stiu ce evaluare psihologica, sunt tare curioasa ce-mi vor zice.Sa va zic ce-i ala un test de sarcina, a la Eva :-Daca apale o singula liniuta, imi pale lau, dal nu aveti niciun bebelus in bultica. Daca sunt doua liniute: ulaaaa, sulplizaaaa, aveti un bebelus in bultica Bine-nteles ca ma-sa a invatat-o ce inseamna o liniuta si ce inseamna doua, insa intonatia ei e de milioane. A gasit testul de sarcina de acu 4 ani, pe care il pastram pe undeva pe la haine.Ah, si o alta discutie intre noi doua:-Eva, esti cea mai scumpa fetita din lume!-Stiam, mami, stiam... (pe un ton din ala sictirit )

Mergi la inceput