Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Raportul zilei: http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Iulia_Elena_Fiterau_Brostean-cancer-copil_de_trei_ani_cancer-Tumora_germinativa_de_sac_yolk_0_771522911.html CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Esti grozava! Si mai esti si dna dr! Spune-ne si daca ai urmat azi sfatul chatonelei
Dar de la liniile telefonice/sms nu exista nici o estimare a cati bani s-au strans? Aia tare bine ar pica post-operatoriu...dar daca spuneti ca procedura dureaza...
Sophia zburda prin casa. Eu simt ca ma apuca raceala. Cine stie ce virus o adus de la gradi si acum ma doboara pe mine...
Kea spune:
Multumesc, fetelor! Keutu cred ca nici nu s-a prins ca nu ar fi ziua lui, vroia sa sufle doar el in lumanarica, el despacheta cadourile, doar ce nu prezenta interes ajungea la frate-sau etc. Au inceput sa se joace impreuna si ma topesc de drag. Piticul a inceput sa mearga pe langa mobila si nu ma mai pot departa un pas.
Cu gradi nu vad sa fi avansat in vreun fel. Si vineri si azi m-au sunat sa vin sa-l iau. Sper doar sa nu faca legatura miorlait- telefon- sosit mami. la dus n-are nici o treaba cu mine, abia dupa ce mananca il apuca dorul, caci atunci intra in program de voie. Plus ca acolo nu mananca nimic. am incercat sa-i dau acasa, insa imi vomita tot ce-i dau atunci cand face pipi la olita/wc( ma dispera situatia, mi se pare ca il chinui cu buna stiinta) .
Gianina, merci de idei, nu-i timpul trecut, am primit doar invitatia, intalnirea e la sfarsitul saptamanii viitoare. Cica se pune totul la comun . Zi-mi, te rog, o reteta cu sanse ridicate de reusita.
Magdy, la multi ani fericiti!
Ilinca, noi o singura data am avut recomandarea de antibiotic, dar n-a fost chip sa-i dau, ca tot il vomita. Dar nici nu avea 40, ca atunci nu stiu ce ma faceam.
Monnvas spune:
Gata, copilul s-a culcat (nu l-am culcat io), am spalat vasele, am baut o bere deci is buna de raport.
A fost... emotionant. Fiindca erau ai mei in sala, fiindca am avut cativa fosti profesori (ce ciudat, sa primesti flori de la fostii profesori) etc. In afara de faptul ca trebuia sa vorbesc 20 min si am vorbit 50 (am pierdut sala cam la ultimele 4 slide-uri, de-aia nici nu m-am grabit, ca oamenii... erau prezenti) a fost OK. Ne-am incurcat in nume, ca is trecuta in toate actele de studiu cu numele de fata, iar presedintele comisiei a conchis ca eu sunt „Monica, doar Monica, e destul”, he made my day. Am fost si laudata, si marunt-marunt tocata (chiar destul de dur), dupa care am primit calificativul „excelent” (nici nu stiam ca exista) si... va astept sa va dau compensate
Acum tata face misto de mine ca la doctori nu se vine fara plic
Amu stiu ca ce zic e cu totul lipsit de modestie, dar azi a fost un mic bal si m-am simtit, cateva minute, regina balului...
Multumesc pt agitate si pt sustinere. Las pt maine dimineata prajitura cu morcovi de la colegu de birou, placinta cu praz, salata de ton cu paste si... un pic de sampanie.
Kea spune:
Intrebare: cu ce va imbracati prin casa? Sunteti multumite de aspect? Ati schimba ceva? Care vi se pare tinuta potrivita ca aspect/comoditate?
Kea spune:
Ah, Monn! Cum am uitat?! Felicitari! Esti grozava cum reusesti sa faci atatea si toate la modul perfect.
Monnvas spune:
ILINCO, nu, de la liniile de teledon nu am nicio estimare. La Romtelecom ar trebui sa primesc procesul-verbal pe la final de sept., cam tot atunci ar trebui sa se vireze banii din campania de sms-uri.
Articolul din Adevarul... e de fapt scris de mine asa ca puteti sa ma criticati daca nu va place :P
Mi-a zis Cami ca azi a virat Alin avansul. Insa era necajita ca aplazia asta se prelungeste, Iulia are putine trombocite si cresc destul de lent, a mai obosit si maduva dupa 4 cure.
Ilinca_M. spune:
Neatza!
Acum sa vad cat de matinala e dna dr. gen...As vrea sa-i fac fetei, inainte sa-i dau antibioticul, un exudat faringian. Sa stiu peste 3 zile daca i-am dat degeaba sau nu. Problema e ca pe la 6.30 a simtit ca m-am dat jos din pat si a venit dupa mine cu ochii carpitzi...musai o fo s-o las sa tzoshcaie de cateva ori, cred ca mai mult i-a fost sete...
No, mai pot sa-i fac exudatul pe la 8.30? Interfereaza rau gurile alea de lapte cu rezultatul? Ce se poate intampla? Daca ar fi streptococnustiucum, i-ar mai iesi daca a supt 3 guri de "mama" inainte cu 2 ore?...
Floric spune:
Monn, te imbratisez cu drag si ma inclin in fata ta. M-au cuprins emotiile cand am citit desfasuratorul zilei de ieri. Azi cum te simti...fara obiectul muncii?
Apropo de plic...din motive personale, morale si etice nu primesc pachete (desi m-as face "om") de la clienti. Insa anual vine un tanar (fiu de viceprimar) care imi lasa o cutie de bomboane si in ciuda eforturilor mele de a-l refuza, anul asta cand a venit mi-a trantit "haideti, doamna, ca in orice birou se mananca"....(e si simpatic tipul)
Asa ca...Monn, tatal tau are dreptate.
Ilinca eu zic ca NU mai e valabil exidatul acum. Mai ales daca a baut lapte. Caci si eu am aflat ca "acea ciuperca" care a iesit la Rares in gura se datoarea fie adminsitrarii de antibiotice (dar exclus, ca nu a luat de un an jumate) fie consumului de lactate indelung (din ce imi amintesc Rares a mancat iaurt cu cereale cu o seara inainte si nefiind spalat pe dinti...a iesit ciuperca).
novus spune:
Neata !!!
Dna Doctor Monnvas
Felicitari si pe aceasta cale draguto, esti tare si tu stii asta, foarte bine ca ai si demonstrat-o tuturor !! ma bucur ca te-ai simtit regina balului, asa si trebuia !!
Nu stiu de unde mai ai resurse, dar iti multumesc pt tot ceea ce ai facut si faci pt Iulia, esti ingerul ei pazitor
Ilinca, ma bucur ca Sophihi e ok, nu stiu ce sa iti zic de exudat
Kea,asteptam niste poze de la aniversarea Keutului mic
Cat despre intrebarea ta : acum ca e cald inca in casa , umblu mai mult dezbracata , fie in pantaloni scurti tip boxeri si tricou, fie in rochii de bumbac tot scurte, intr-o zi chiar m-a intrebat Pisi ce sunt asa estivala in casa, i-am raspuns ca daca tot nu mai mergem la mare, imi imaginez ca suntem pe litoral, acusica vars si niste nisip in pat
Cand da frigul trec la colanti + bluza, important e sa fie mulate ,nu-mi plac pantalonii largi exceptandu-i pe cei de pijama
Eu sunt multumita de tinuta mea de acasa, e si lejera dar nici nu e lalaie , pe tine ce te deranjeaza sau nu ti se pare ca e ok ?
Va las si o cafea !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Intrebare: cu ce va imbracati prin casa? Sunteti multumite de aspect? Ati schimba ceva? Care vi se pare tinuta potrivita ca aspect/comoditate? Keutu cheliutu |
Kea, a mai fost o discutie o data pe tema asta, initiata de Ina (parca). eu in casa ma imbrac comod, cat mai comod. In funcite de sezon, pantaloni scurti si tricou sau maieu. Cand sa frigul in pantalon lung de bumbac si tricou sau daca se ingroasa vremea pun si bluza de bumbac. Si musai papuci. Nu stiu daca si voi sunteti la fel dar eu chiar daca ma sosete in picioare si nu am papuci imi ingheata degetele de la picioare.