Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Novus, eu las un ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas imi place si poza ta de la profil , no ,imi place de tine si gata !!

Cami, ma bucur ca ati reusit sa virati avansul , Doamne Ajuta sa va programeze cat mai repede si sa fie analizele Iuliei ok ca sa puteti pleca si sa va intorceti sanatoase si apte de joaca

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapredaaaaa pe unde tufata draga ?? cum merge gradinareala ?? mi-e dor de tine !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!

Felicitari d-na dr Monnvas, iti trimitem fiecare o rola de fax cu compensate?
Sa detii cat mai repede toate titlurile, si sa ajungi prof pana-n 40 de ani
ne rugam de sanatate pt IUlia, sa depaseasca mai repede perioada asta.
Deci Denisa, inseamna ca azi nu mai vii la control ? felicitari pt tzopaila mic
ma bag la cafea,ca deja scriu in reluare.

Ah voiam sa spun ca Ari refuza laptele sub orice forma, chit ca e la cana, pai sau alte minuni, e suparata pe "bobon" si dc bea din cana i se face rau de vomitat

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Intrebare: cu ce va imbracati prin casa? Sunteti multumite de aspect? Ati schimba ceva? Care vi se pare tinuta potrivita ca aspect/comoditate?
Keutu cheliutu

Vara eu stau in tricou/rochita(camasa de noapte de bumbac imprimata cu desene animate) cu bretele si chiloti.
Iarna...depinde citi bani am sa platesc gazul :))))) dar de obicei pantalon de trening si tricou/bluza cu maneca lunga.
Daca e necesara precizarea, toate-s haine de purtat numai in casa, si preferabil fara musafiri, nici macar inopinati

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monnvas, felicitari ! as fi vrut sa te ascult.

Ilinca, si eu cred ca nu mai e valabil exsudatul. Daca nu e voie nici apa si nici spalat pe dinti inainte de prelevare.... Tu poti sa-l faci; daca iese pozitiv e pozitiv, dar daca iese negativ poate sa fie bine merci fals negativ.

A mai facut febra?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Legat de tinuta de casa, chiar voiam sa va spun ca am fost nevoita sa dau un research la garderoba, si de casa si de iesit, caci nu ma mai cuprinde aproape nimik; noroc ca ma scoate o pretina din impas si-mi imprumuta neste panatloni cu talie joasa, care-mi plak la nebunie, de abia astept sa ajung la ea,sa ma lafai
Eu prin casa ma simt bine in colanti si tricou larg, sau maiou,sau rokii largi, pana la genunchi maxim de lungi- ca na pe canicula; acum e f bine in casa nici cald nici frig, si recunosc ca fara sosete d-alea joase, sport, simt ca ma ia pe sus, imi ingheata picioarele,de la circulatie; sau folosesc cipici, d-aia gen turcesti, asa de comod ma simt in ei

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tara arde si baba cauta info despre biciclete. Am terminat toata treaba si de dimineata ma informez despre ce fel de bicicleta sa cumpar pentru la anul lui Rares. Pana acum...mi-am pus mana in cap referitor la referintele gasite depsre anumite firme, nu mai zic despre preturile la unele bicle produse de firme (zis!) mai spalate.
Una peste alta am fost de acord ca cele de la First B. is foarte grele (am probat un ain oras si avea 11 kg...ori rares are 16) iar cele de la dhs parca nu imi inspira incredere.
Mai am vreme pana in primavara sa ma decid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

draga monica te pupacesc innestire pentru reusita si ma bucur din tot sufletul ca ai fost (macar si pentru o zi) buricul pamantului caci meriti cu varf si indesat
kea- spune cam ce ai vrea sa faci, din ce am insirat eu, si ma conformez imediat cu reteta testata
tin pumnii stransi incontinuare pentru iulia sa creasca trombocitele mai repede si s-asi ia zborul la clinica
tare mult m-au bucurat si vestile despre colul inchis (chiar si aparent) si placenta putin mai ridicata (mada - pupacesc burtica ce dospeste cozonacelul)
bebe- te asteptam si pe tine cu vesti bune
pisicoanto - tu ce mai raportezi despre burtica?
raport costumatie de casa: vara rokitele scurte iar in rest treining/colanti/blugi; incerc sa arat cat-de-cat acceptabil (in caz ca suna postasul la usa) - caci am o varsta si chiar nu mai vreau sa ma vada domnul sot "nepieptanata", plus ca imi dau un plus de "bine" si acum a ajuns sa conteze si asta, caci ma agat de tot ce poate fi roz sau ajunge sa fie roz in viata
apropos de roz, pisikule tu ce mai faci? esti cat de cat bine? hai iute la un raport scurt

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule la operatiunea bicicleta eu recomand sa fie si artistul de fata caci poate tie ti se pare usoara si ... si.. dar sa nu-i fie potrivita ca dimensiune (chiar daca teoretic avand aceeasi inci ar trebui sa fie la fel) sau pur si simplu sa nu-i placa
eu recomand decatlonul

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput