Bulgarasi de ian_feb2013, cap21
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kasha_ro nu mai luati antibiotic fara protectie si antimicotic.am intalnit doc care dau doar probiotice insa uita de antimicotic.eu aproape ca ii fortez sa imi prescrie si antimicotic daca uita ei.ps.canesten e mai bun. |
Extraordinar!!! Deci antibioticul trebuie asociat intotdeauna cu antimicotic? Si medicii uita asta? Ce bine ca avem net sa aflam asta!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+
IULIA va invinge CANCERUL!
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maggie_33 Dragele mele, multumesc pentru ganduri, incurajari, sugestii. Imi cer scuze ca nu am prea scris, va imaginati ca starea mea nu este cea mai grozava, in plus ma simt tot racita si infundata, si ma simt obosita fizic si psihic...pentru ca toata lumea vrea sa vorbeasca cu mine (aici ma refer la colegi de munca, sefi, rude, prieteni...)si efectiv ma doare gatul de cate detalii si explicatii am dat la toata lumea, si de cate ori am repetat aceleasi lucruri...cand suna telefonul deja ma streseaza. Nu am vrut sa va neglijez, si am sa va dau si detalii, dar deocamdata am nevoie de ceva odihna. In alta ordine de idei, ma mir si eu ce linistita sunt (care de obicei ma stresez si de la un ac de gamalie), poate ca si asta e o minune...Poate s-a inteles gresit din formularea mea vaga, dar doctorul la care merg, Schmidt Zoltan, este foarte competent, aparatura pe care o are la cabinet este 3 D, iar echografia si explicatiile si masuratorile au fost destul de clare, incat eu si sotul meu sa nu avem indoieli sau dubii ca poate "i s-a nazarit doctorului". Desigur ca vom incerca si o a doua opinie, dar aici avem nevoie de discernamant, pentru ca deja ni s-au recomandat multi doctori ca fiind cei mai buni, si pana la urma noi va trebui sa luam o hotarare. Da, am vorbit cu doamna de pe FB,a fost foarte draguta, am primit niste informatii utile, i-am si scris d-lui dr. Nemescu Dragos din Iasi, dar deocamdata nici dansul nu poate spune daca este aceeasi situatie si la mine si daca m-ar ajuta o transfuzie (sau 10)intrauterina...Ar trebui ca pe vineri sau pe luni sa se mai clarifice lucrurile. Va pup. Magda 19+ blogul meu http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/ “I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant |
Maggie, nici nu te gandi ca ne neglijezi!! stai linistita si calma asa e cel mai bine pentru tine si bebe si daca te streseaza telefonul, pune-l pe silent iti doresc multa forta si iti tin pumnii sa fie bine
22+ cu printesa
xtraordinary spune:
Cazuri de ascita fetala care s-au rezolvat in utero www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6823366" target="_blank">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6823366
Am citit si pe mami. ro, link-ul dat de voi. Acolo spune ca fetitza s-a nascut cu probleme, dar a fost tratata in Ungaria si acum e bine!
denisamada spune:
Maggie, sa dea Dumnezeu sa se poata face ceva ca bebe sa fie bine!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+
IULIA va invinge CANCERUL!
lauraf89 spune:
Maggie daca vii in Iasi te ajut si eu cum pot..te duc la dr(stiu unde are cabinetul.sau ce mai ai nevoie) numai sa dea Domnul sa fie bebele bine! Ma bucur ca esti optimista si nu ti-ai pierdut speranta..nici nu stii cat de mult conteaza! Putere!:*
20+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
anca.b spune:
Salutare tuturor burticilor!
N-am disparut, insa e mai greu cu scrisul acum, ca s-a terminat concediul…si ati scris muuulllt…harnicutzelor!
Bubble, felicitari pentru morfo si pentru caruciorul albastru!
Tweetisor, din cate zice medicul meu (si din cate am observat si eu), tensiunea pre-existenta e destul de bine tolerata in sarcina. Eu am avut surpriza, dupa cum ti-am zis, sa-mi fie chiar in limite normale acum, in trimestrul 2. Cu atentie, alimentatie corecta si cat mai putin stres se poate tine sub control, chiar si fara medicatie.
Elena, felicitari pentru saptamana schimbata! Imi pare rau ca si tu ai stari de greata…din pacate, parca nu se mai termina…ma asteptam sa treaca pana acum . imi pare rau pentru accident, sper ca sotul tau sa fie bine curand si tu sa treci cat mai repede peste trauma
Lidia, ai grija de tine! Te inteleg cu constipatia…eu n-am avut pb majore pana acum, dar tot simt un discomfort…mananca cat mai multe seminte, fructe, legume crude, lapte/iaurt, bea apa multa…se va regla
Magda, imi pare rau ca nu ai primit vesti bune. Iti tin pumnii sa se rezolve totusi si sa fie ok bebe
Lorena, eu nu am nici un simptom pt hipertensiune (agitata si repezita sunt de felul meu, asa ca asta n-o mai contabilizez ). Nici sufocare, nici dureri de cap, nici nu mi se umfla mainile/picioarele…dr mi-a zis sa-mi fac un sumar de urina si daca ies la analiza proteine in urina va trebui sa luam masuri…nu stiu insa care vor fi masurile…
Viki, bea cat mai mult iaurt si apa…asta mi-a recomandat mie acum doua sapt cand am luat antibioticele pt infectia urinara. Din fericire nu am dezvoltat candida…chiar m-am mirat...dr era sigur ca o sa fac…
Katy, felicitari pentru baietel!
Kasha, dr mea de fam da intotdeauna antimicotic impreuna cu antibiotic. De data asta mi-a zis ca nu poate sa-mi dea, decat daca va fi musai (adica daca chiar fac candida)…probabil ca nu e recomandat in sarcina, habar-n-am.
Despre mine nu va mai zic mare lucru, ma duc sa-mi iau minunata cina...niste seminte de floarea soarelui si un pahar cu apa .
Si daca tot am scris "o plapuma", va urez si noapte buna!
pupici!
Anca si Stefan (13.01.2008) si 22+ cu
Povestea Nasterii
lauraf89 spune:
Lidia sa stii ca si eu am avut problema asta in sarcina, eu care inainte eram ca un ceas elevtian (srry detaliile) am ajuns aproape sa lesin pe wc si normal ca m-am speriat ingrozitor de am fugit la medic (altul decat ginecologul evident =)) ) si mi-a spus ca in sarcina astfel de probleme se rezolva cel mai bine cu alimentatia! Si eu am primit asa:
-dimineata: cereale (gen musli dar nu din acelea gen fulgi de ciocolata sau alte prostii) cu lapte sau iaurt
-la pranz/seara: supa de radacionoase foarte foarte bine fierte (facuta ca pt cei proaspaat operati adicaa fara alte chestii in ea gen pui si fara sare).
De asemenea sa se consume cat mai multe alimente bogate in fibre (le gasesti pe net ), apa cat mai multa si frcute/legume.
In caz de urgenta de baut dimineata pe stomacul gol o cana cu tarate Psilium (parca asa se scrie)..ajuta foarte bine in cazuri de extrema urgenta, dar nu trb abuzat/luat in fiecare zi.
Sper sa iti fie de folos..la mine chiar a mers, acum nu mai tin ccont de ce a zis dr, nu sunt chiar ca un ceas elvetian dar ca unul romanesc tot merge! Sanatate
21+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
Magie foarte bine cer mai multe pareri si noi speram ca se va gasi cat mai repede o solutie care sa il faca pe bebe bine!
Katy daca ti-a iesit DT bine nu te mai stresa cu TT
Fetelor care au avut azi eco, ma bucur ca ati venit cu vesti bune!
Nu prea pot scrie, azi noapte nu am putut inchide ochii decat vreo doua ore, numai la inutilitati m-am gandit.;azi la munca am obosit de cat i-am auzit pe unii si altii plangandu-se sunt vro 3 care sunt dati afara dar trebuie sa mai stea doua luni ca au nus ce preaviz, asa otravesc oamenii astia atmosfera....maine tre sa gasesc o modalitate sa scap din birourile alea ca nu ii mai suport, ajung acasa incarcata cu energiile lor negative..pffff
20+ cu
Lidia_88 spune:
multumesc fetelor pt gandurile voastre bune sunteti de un real ajutor
xtraordinary si inteles gresit sotul meu este mereu acasa are afaceri de familie deci e mereu in preajma mea dar el e mai protector mai sperios si nu pot sai arat mereu starile mele ca se ia de mine si mai mult ma enerveaza.
Laura ms pt sfaturi o sa tin cont pe ce sa ma axez la mancare
am tinut cont de ce ati scris cu apa, ceai si mam chinuit si am reusit sa beau azi 1,5 l de ceai o performanta tinand cont ca eu nu beau pe zi nici 500ml, dar ma duc la baitza din 10 in 10 min asta e pana se ob organismul.maine imi maresc doza la 2l pana ajung la 3l.
o seara placuta
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +
lauraf89 spune:
Lidia 3l lichide/zi inseamna: apa+ceai+cafea+supe+orice altceva lichid mai bei tu+ce se mai ia din frucute
20+ cu