Bulgarasi de ian_feb2013, cap21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, uite aici lista seminarilor de la Babyexpo.

http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=parinti

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

katy, daca nu e nevoie, nu face TT da multe erori si in loc sa te linistesti, te stresezi si mai tare mai bine faci o ecografie amanuntita ti-o spun eu ca sunt patita

Lidia, imi pare rau de problemutele pe care le ai incearca ce au zis fetele... multe lichide si fructe si fibre ar trebui sa rezolve problema

Lore... mananca pentru bebel cand pregatesti masa, gandeste-te ca iei masa cu bebelul, doar voi amandoi... sa stii ca ajuta nici mie nu imi place sa mananc singura si vorbesc cu bebelina si ii spun ca luam masa ca doua fete... ca e seara fetelor si imi pregatesc o farfurie cu mancare si ne punem la tv, dau pe musica sau altceva ce imi place si ma relaxeaza (un documentar ceva) si mananc e o smecherie invatata de la o prietena buna... mancam cu ea la telefon

22+ cu printesa

viki ce tare esti
si eu obisnuiesc sa mai mananc la calculator spre nefericirea sotului dar mananc chestii usoare gen fructe sau rontaieli etc
promit ca o sa ascult sfatul tau ca daca nu lucrez putin psihicun il fac rahitic

pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Bubble, imi pare rau de atmosfera urata de la munca

Lorena, sa ne spui dupa ce incerci daca nu e foarte tare nu e neaparat nevoie sa te duci la tv... si in bucatarie poti sa mananci, dar iti dai drumul la radio pe un post care iti place noi doua azi am facut tocanita ca la mama acasa si am ascultat radio cat am gatit... vecinii cred ca deja ma considera nebuna, ca i-am povestit bebelinei despre bunicii mei/strabunicii ei cu voce tare, bineinteles

iaurt mananc aproape in fiecare zi acum... dar nu am mancat cat am luat antibiotice ca nu am stiut

oricum, infectia urinara e din ce in ce mai ok... azi am si marit cantitatile de merisoare consumate: mi-am luat suc de merisoare si merisoare confiate sa rontai la birou si e mai bine acum mai rezolvam candida si gata

va pup fetelor si burtici simpatice noapte buna tuturor

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

ancab da si eu sper sa ma reglez .. nu contrariul ...de mancat am grija sa nu pun sare cand gates : dar mai pacatuiesc cateodata : paine cu unt si putzina sare ,un chips cand mor de pofta shi ma servehte cineva ... rar in salata , de maine o sa iau si aspenterul

legat de candida : eu nu iau niciodata antibioticile cu antimicotice , pt ca nu le suport imi e rau de la ele , iau doar cu pansament gastric ..shi am avut norocul sa nu fac niciodata candida pana in primul trim de sarcina , la analizele de 12 saptamani a ieshit pt ca facusem secretziile shi iainte de sarcina shi nu aveam nimik , nu mi-a dat tratament atunci pt ca a zis ca la gravidutze e ceva obisnuit sa faci candida si daca nu sunt simptome ingrijoratoare tratam mai pe la sfarsit ... nu shtiu cu ce ca ..eu nu suport deloc ovulele

maggie: trebuie sa-tzi aduni fortzele si sa luatzi impreuna cele mai bune decizii ... medici gaseshti ...

legat de constipatzie: eu inainte de sarcina aveam probleme , acum contrar asteptarilor m-am reglat , bine mananc mult mai multe fructe , beau mult mai multa apa si ..au si astea un rol important ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor
legat de candida : eu nu iau niciodata antibioticile cu antimicotice , pt ca nu le suport imi e rau de la ele , iau doar cu pansament gastric ..shi am avut norocul sa nu fac niciodata candida pana in primul trim de sarcina , la analizele de 12 saptamani a ieshit pt ca facusem secretziile shi iainte de sarcina shi nu aveam nimik , nu mi-a dat tratament atunci pt ca a zis ca la gravidutze e ceva obisnuit sa faci candida si daca nu sunt simptome ingrijoratoare tratam mai pe la sfarsit ... nu shtiu cu ce ca ..eu nu suport deloc ovulele

Tweetisor, e normal, nici nu se iau antimicotice profilactic pe perioada antibioterapiei!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanakkk spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Tweetisor, e normal, nici nu se iau antimicotice profilactic pe perioada antibioterapiei!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

IULIA va invinge CANCERUL!

Cred ca depinde de persoana si sensibilitati...Eu am facut candidoza orala cand eram prin liceu de la un tratament cu antibiotice. Ih!Ce nasoala e!De fiecare data cand imi sunt pescrise acum imediat intreb de nistatin sau stamicin si le spun de sensibilitatea mea ...si de fiecare data imi sunt recomandate cu caldura.Si, intradevar, de multe ori trebuie sa-i intreb eu de ele...
Bineinteles...nu e vorba de sarcina. Nu stiu cum se procedeaza cu antibioticele la gravide :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanakkk spune:

Sa vedeti ce am mai facut...Scriam ca am fost la eco si mi s-a spus ca am colul scurt si ca am contractii, sa stau cuminte si sa iau nospa.Scurt insemna 3.4cm.Ecografia am facut-o la nimereala la singura doctorita la care am gasit liber cel mai recent.Tanara. Am tot intebat in stanga si dreapta,am citit si la voi si 3.4 nu imi parea col scurt.Dar deh, daca doctorita a zis sa-mi anunt doctorul de sarcina m-am conformat...(am uitat sa zic ca mi-am petrecut weekendul in pat,cu o perna sub fund si 1000 de griji si intrebari)
Ajung la doctor lacamera de garda..imi spune ca nu e scurt deloc...contractii le daca nu le simt sunt normale dar ca am orificiul extern deschis si nu poate masura colul si nici sa vada orificiul intern la aparatul de acolo...Dar ca el crede ca e totul ok.Sa vin a doua zi dimineata la un aparat maibun..
Ajung acasa si ma pun pe bocit...Ca am avut atata grija si s-a deschis colul...Si plangeam...(ma gandeam s-o intreb pe denisamada cum e cu stresul la ea ca citisem ca era chiar de posibil cerclaj...dar nu ma puteam aduna)
Azi dimineta doc spune ca am col inchis de mai mult de 3.5cm ceea ce e absolut linistitor.
Adica tot stresul a fost pentru nimic.
In concluzie: nu mai calc niciodata la doctori de care nu stiu nimic .Nu va spun cat era de ingrijorata tipa de la eco...
Si am observat ca doctorii cu experienta nu te incarca cu lucruri asupra carora nu ai control:inutile, generatoare de stres.Daca tot era colul inchis si nu se pune problema de cerclaj...de ce sa ma streseze?mai bine nu stiam.Stresul cred ca mi-a facut mai rau.
Si doctorul meu mi-a ridicat orice restrictie si a zis ca no-spa sa iau daca simt contractiile(chiar nu voiam sa ma imbuib cu pastile de la 17 saptamani).
Si...nu mai merg la eco decat cand zice doctorul sau daca am vre-un simptom ciudat

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanakkk

Sa vedeti ce am mai facut...Scriam ca am fost la eco si mi s-a spus ca am colul scurt si ca am contractii, sa stau cuminte si sa iau nospa.Scurt insemna 3.4cm.Ecografia am facut-o la nimereala la singura doctorita la care am gasit liber cel mai recent.Tanara. Am tot intebat in stanga si dreapta,am citit si la voi si 3.4 nu imi parea col scurt.Dar deh, daca doctorita a zis sa-mi anunt doctorul de sarcina m-am conformat...(am uitat sa zic ca mi-am petrecut weekendul in pat,cu o perna sub fund si 1000 de griji si intrebari)
Ajung la doctor lacamera de garda..imi spune ca nu e scurt deloc...contractii le daca nu le simt sunt normale dar ca am orificiul extern deschis si nu poate masura colul si nici sa vada orificiul intern la aparatul de acolo...Dar ca el crede ca e totul ok.Sa vin a doua zi dimineata la un aparat maibun..
Ajung acasa si ma pun pe bocit...Ca am avut atata grija si s-a deschis colul...Si plangeam...(ma gandeam s-o intreb pe denisamada cum e cu stresul la ea ca citisem ca era chiar de posibil cerclaj...dar nu ma puteam aduna)
Azi dimineta doc spune ca am col inchis de mai mult de 3.5cm ceea ce e absolut linistitor.
In concluzie: nu mai calc niciodata la doctori de care nu stiu nimic .Nu va spun cat era de ingrijorata tipa de la eco...
Si am observat ca doctorii cu experienta nu te incarca cu lucruri asupra carora nu ai control:inutile, generatoare de stres.Daca tot era colul inchis si nu se pune problema de cerclaj...de ce sa ma streseze?mai bine nu stiam.Stresul cred ca mi-a facut mai rau.
Si doctorul meu mi-a ridicat orice restrictie si a zis ca no-spa sa iau daca simt contractiile(chiar nu voiam sa ma imbuib cu pastile de la 17 saptamani).
Si...nu mai merg la eco decat cand zice doctorul sau daca am vre-un simptom ciudat

16+

Ne bucuram de vesti bune >:D<. Macar ai scapat de un stres. Intr-adevar, un medic bun nu te ingrijoreaza mai tare decat suntem noi ca viitoare mamici, daca nu e cazul.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanakkk

16+

neata fetelor, eu va dau un ceai azi... pentru ca am facut un pic tensiune in metrou si azi nu consumam cofeina deloc.. nici macar ciocolata calda

ioana... saraca de tine foarte aiurea situatia

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Neatza astazi schimbam saptamana si am ajuns si la jumatea drumului
o zi buna

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 20+ CU +

Mergi la inceput