Bulgarasi de ian_feb2013, cap21
Raspunsuri - Pagina 7
Blue_sea spune:
Katy, daca DT ti-a iesit bine nu te mai stresa cu TT. Mie nici nu mi-a mai zis de el si am apreciat asta!
20+
Lidia_88 spune:
Fetelor azi am o stare cam uratica, imi vine sa plang incontinuu degeaba, de cateva zile sunt constipata rau si knd imi vine mi se face rau pe wc ma ia cu calduri cu ameteala stare de voma si crampe ingrozitoare si in 3 secunde sunt leoarca si tre sa fug repede in pat ca sa imi revin, nu mai pot mam saturat de starile astea am mai avut probleme cu constipatia dar nu sa manifestat asa urat.nu stiu ce se intampla cu mine dar sper sa-mi treca repede.
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +
lorena_86 spune:
lidia imi pare rau
sa-ti zic ce am facut eu azi dimineata si fara intentie ca apoi am stat o ora la baie
e veche si babeasca dar la mine da rezultate
am baut apa rece pe stomacul gol sau mai merge si cu lapte rece
stiu ce disconfort iti da constipatia ca si eu inainte de sarcina ma luptam mereu cu ea dar ciudat ca de cand am ramas gravida s-a modificat in bine tranzitul intestinal desi auzisem contrariul
sper sa rezolvi problema si sa te simti mai bine
20+
xtraordinary spune:
Lidia eu cred ca tot de la apa este, bei prea putin si asta iti afecteaza si starea de spirit, si pe fetitze. Sigur dupa 2-3 zile va fi mai bine daca reusesti sa bei mai mult, pentru ca acum ti s-au acumulat toate toxinele in corp (si ale bbeilor). Daca nu poti bea ceai sau apa, bea supa de pui fara legume, putin sarata, sau supa de legume strecurata, sau bautura pentru sportivi, dar bea. Asta o sa te ajute mult.
Din cate stiu tu esti si singura, al meu pleaca numai o saptamana la munca si ne vedem in fiecare we, cred ca pt tine e mai groaznic desi te-ai obisnuit. Mami mea si soacra (a doua mami) sunt departe de mine, cumnatele la fel... Asta e, trebuie sa ne descurcam cu ce avem. In curand veti fi trei si nu te vei plictisi deloc
Sper sa rezolvi problema repede, sper sa reusesti cu schimbarea dietei si sa nu trebuiasca medicamente. Incearca sa tii capul sus, ma pt tine!
Maggie da, si eu m-as duce la Bucuresti cum spune blue. Sau macar la Timisoara, a doua parere poate schimba totul! Tine-ne la curent!
P.s. Vazut burtici si mamici frumoase pe Picasa, o sa incerc sa pun si eu!
Katy82 spune:
Lidia sanatete multa!
Fetele mie mi-a zis ca pt linistea mea sa fac TT, dar eu sunt linistita si fara sa-l fac si la fel sa repet toxoplasma pana in 20 de sapt, tot pt linistea mea, dar eu nu am contact cu pisicutele, deci de ce sa repet?
Fetele eu i-am zis sotului ca daca nu-mi aduce o praji nu intra in casa
Lore da-i papita lui bebica, nu mai sta nemancata. Eu dimineata daca nu mananc in primele 5 minute, lesin de foame. As manca si un urs.
Valicutza chiar l-am intrebat pt ca eram f. speriata in privinta colului si a zis ca e ok, sa stau linistita.
Multumesc tuturor pt felicitari!
14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
lorena_86 spune:
katy pup
pai cand sunt singura asa nu-mi vine sa mananc
cand e cineva asa drag imi e sa pregatesc si sa mananc cu cineva la masa dar singura nici pofta n-am
20+
majia spune:
Katy, eu te sfatuiesc sa repeti toxo. Toxo nu se ia numai de la pisici si in caz ca o faci se poate trata cu medicamente ca sa nu afecteze fatul...
lui Tudor si 20+ cu
Katy82 spune:
Ellena imi pare rau de accidentsi pt sot. Ma bucur ca esti bine.
Maggie si eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine bebe!
Viki pt candida mie dr. mi-a recomandat 2 ovule de lomexin la trei zile distanta si crema lomexin. De spalat ma spal cu sapun cu PH normal luat de la framacie. Eu zic ca ovulele au fost cele care si-au facut treaba. Eu stiu ca e f. des intalnita si nu afecteaza pe bebe, stai linistita. mai poti sa faci spalaturi locale cu ceai de galbenele sau musetel si apa fiarta si racita in care ai pus o lingurita de bicarbonat la 1l. de apa
Majia, Blue multumesc de sfaturi.
14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
vikisor spune:
katy, daca nu e nevoie, nu face TT da multe erori si in loc sa te linistesti, te stresezi si mai tare mai bine faci o ecografie amanuntita ti-o spun eu ca sunt patita
Lidia, imi pare rau de problemutele pe care le ai incearca ce au zis fetele... multe lichide si fructe si fibre ar trebui sa rezolve problema
Lore... mananca pentru bebel cand pregatesti masa, gandeste-te ca iei masa cu bebelul, doar voi amandoi... sa stii ca ajuta nici mie nu imi place sa mananc singura si vorbesc cu bebelina si ii spun ca luam masa ca doua fete... ca e seara fetelor si imi pregatesc o farfurie cu mancare si ne punem la tv, dau pe musica sau altceva ce imi place si ma relaxeaza (un documentar ceva) si mananc e o smecherie invatata de la o prietena buna... mancam cu ea la telefon
22+ cu printesa
maggie_33 spune:
Dragele mele, multumesc pentru ganduri, incurajari, sugestii. Imi cer scuze ca nu am prea scris, va imaginati ca starea mea nu este cea mai grozava, in plus ma simt tot racita si infundata, si ma simt obosita fizic si psihic...pentru ca toata lumea vrea sa vorbeasca cu mine (aici ma refer la colegi de munca, sefi, rude, prieteni...)si efectiv ma doare gatul de cate detalii si explicatii am dat la toata lumea, si de cate ori am repetat aceleasi lucruri...cand suna telefonul deja ma streseaza. Nu am vrut sa va neglijez, si am sa va dau si detalii, dar deocamdata am nevoie de ceva odihna.
In alta ordine de idei, ma mir si eu ce linistita sunt (care de obicei ma stresez si de la un ac de gamalie), poate ca si asta e o minune...Poate s-a inteles gresit din formularea mea vaga, dar doctorul la care merg, Schmidt Zoltan, este foarte competent, aparatura pe care o are la cabinet este 3 D, iar echografia si explicatiile si masuratorile au fost destul de clare, incat eu si sotul meu sa nu avem indoieli sau dubii ca poate "i s-a nazarit doctorului". Desigur ca vom incerca si o a doua opinie, dar aici avem nevoie de discernamant, pentru ca deja ni s-au recomandat multi doctori ca fiind cei mai buni, si pana la urma noi va trebui sa luam o hotarare.
Da, am vorbit cu doamna de pe FB,a fost foarte draguta, am primit niste informatii utile, i-am si scris d-lui dr. Nemescu Dragos din Iasi, dar deocamdata nici dansul nu poate spune daca este aceeasi situatie si la mine si daca m-ar ajuta o transfuzie (sau 10)intrauterina...Ar trebui ca pe vineri sau pe luni sa se mai clarifice lucrurile.
Va pup.
Magda 19+
blogul meu
http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant