Bulgarasi de ian_feb2013, cap21
Raspunsuri - Pagina 6
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor lorena : hipertensiune in cazul meu , care eram hipertensiva shi inainte de sarcina nu se manifesta , asta e probleme : tb sa fiu eu paranoia si sa o masor zilnic .. in schimb eu simt pulsul cand e peste 100 .. pt ca e o tahicardie , simtzi palpitatzii shi oboseala si o stare de agitatie am inteles ca si la gravidutzele cu tensiunea normala , daca le cerste Domane fereste , e posibil sa nu o percepi sa nu o simti in vreun fel decat atunci cand dr ti-o masoara la un control de rutina , acum depinde de organism ... normal ar tb monitorizata pe timpul sarcinii pt orice eventualitate |
tweetisor, si eu mi-o masuram in fiecare seara si era normala (12 cu 7) pentru majoritatea, mare pentru mine (eu o am 10-11 cu 5-6 de obicei, cand am palpitatii este intre 12 cu 7 - 13 cu 6)... pana intr-o seara cand eram super obosita si aveam palpitatii si mi-am luat-o si era 14 cu 9 si m-am speriat teribil si mi-a crescut si mai tare ca ma panicasem si am zis ca nu mi-o mai iau e mai rau sa ma panichez cand vad valorile asa de mari
22+ cu printesa
dankutza spune:
Lorena multumesc de info legate de hematologie. Sunt tare necunoscatoare in domeniu si sper sa nu fie nevoie sa ma informez mai mult de atata. Si eu voi ajunge saptamana asta sau viitoare la Uschi. Apropo cand ajungi? Eu ma gandeam sa ajung pe joi sau vineri. Poate ne vedem pe la usa? La ce ora te duci? Mie mi-a spus o prietena sa ma duc la 8 sa o prind dupa raportul de garda.
Maggie ma bucur ca nu-ti pierzi speranta si ca tu crezi in sansa ta. Dar dr ce spune? Se poate lua vreun tratament, se poate face vreo intreventie imediat dupa nastere? Intreb si eu ca nu ma pricep la asta...
Elena ce sperietura ati tras... Brrr!
... si am inceput saptamana 17
ella28 spune:
Meg ma bucur ca esti optimista! Iti tin pumnii sa gasesti o rezolvare!
+22s Doamne ajuta!
Katy82 spune:
Buna fetele! Multumesc pt modificarile de pe prima pagina.
Ma apuc sa citesc din urma ca am ceva de recuperat!
14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
kasha_ro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorena_86
exact asta am zis si eu kasha crede-ma nu fac pe medicul pt ca nu am competente fata respectiva, din cate am inteles eu, nu a mers la un hematolog ci se baza doar pe sfaturile ginecologului are mutatia mthfr si i-a dat doar aspenter poate nu m-am exprimat cum trebuie dar in postarea mea scrie clar ca i-am zis sa mearga la dr uscatescu sau la un hematolog ca el stie mai bine ce trebuie sa-i dea iar dr uscatescu la mutatia asta da clar clexane pe langa altele pur si simplu am vrut sa ma fac utila si sa o indrum catre un hematolog ca ginecologii nu toti au habar de mutatiile astea, crede-ma ca am pierdut doua sarcini din cauza unor ginecologi de renume de la spitale cu nume mari din bucuresti ca habar nu aveau de trombofilie si cu asta eu chiar am incheiat imi pare tare rau ca s-a ajuns aici de la o simpla postare, eu nu am bagat la nimeni clexane pe gat ci am zis clar sa mearga la un hematolog ca am incercat sa dau si unele explicatii pe intelesul meu, asta e greseala mea dar promit ca nu o sa se mai repete noapte buna 20+ |
nu cred ca este motiv de suparare si nici nu contest ca intentiile tale nu ar fi bune insa modul de exprimare a fost un pic deficitar.fata de care vb avea o singura mutatie de trombofilie caz in care nu e administreaza clexane decat cand este asociata cu alte mutatii sau cu modificari la proteina s,PT,APTT,D-dimeri etc.nu mai intram in detalii.daca vrei sa te dumiresti citeste cu atentie de ex aici http://www.synevo.ro/gena-mthfr-mutatii-c677t-a1298c-risc-trombofilie/ si vei intelege ca sunt cazuri si cazuri pe care doc stiu sa le abordeze diferit.
ella-tie ti s-a recomandat aspirina pt ca dupa cum spuneai ai IR-urile mari.acestea inseamna tensiune marita in arterele uterine.chiar daca tu ai tensiunea ok.daca ai cu adevarat pb de trombofilie ti se va adminisra si o heparina insa asta stie cel mai bine doc.noi ahabar nu avems a citim o ecografie deci nu ne putem da cu parerea in cazul interpretarii unor rezultate de analize.numai bine
kasha_ro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui vikisor
mena nu am mancarimi e reactie la pachet cu infectia urinara... efect secundar al antibioticelor doctorita e in concediu acum pana pe 17 i-am dat sms si mi-a spus sa continui ce fac pana acum ca e ok si sa imi pun ovule cu clotrimazol, canesten de preferinta 22+ cu printesa |
nu mai luati antibiotic fara protectie si antimicotic.am intalnit doc care dau doar probiotice insa uita de antimicotic.eu aproape ca ii fortez sa imi prescrie si antimicotic daca uita ei.ps.canesten e mai bun.
Katy82 spune:
Fetele mie mi s-au diminuat semnificativ scurgerile si cred ca am scapat si de candida, cel putin nu ma mai supara.
Ioana 55 tu mai faci si TT? Mie mi-a zis daca vreau pot sa-l fac.
Sincer nu l-as mai face. Ti-ai gasit ceva lucrusoare? Eu vreau blugi sa-mi iau.
Crismac iti doresc putere multa sa treci peste ac moment. Pup.
Pisigri bine ai revenit! sanatate multa micutei!
Lidia felicitari pt fetite!
Dana l-a mai masurat si acum si e peste 3 colul si a zis ca nu sunt probleme. Am de luat in schimb duphaston, f. mult 40 mg pe zi.
14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
vikisor spune:
citat din mesajul lui kasha_ro nu mai luati antibiotic fara protectie si antimicotic.am intalnit doc care dau doar probiotice insa uita de antimicotic.eu aproape ca ii fortez sa imi prescrie si antimicotic daca uita ei.ps.canesten e mai bun. |
multumesc mult Kasha pana acum nu am prea luat antibiotice nu imi place sa iau pastile de fel si nu am stiut ca trebuie sa iau probiotice si antimicotic de acum iti dai seama ca o sa stiu
22+ cu printesa
vikisor spune:
citat din mesajul lui Katy82 Fetele mie mi s-au diminuat semnificativ scurgerile si cred ca am scapat si de candida, cel putin nu ma mai supara. Ioana 55 tu mai faci si TT? Mie mi-a zis daca vreau pot sa-l fac. Sincer nu l-as mai face. Ti-ai gasit ceva lucrusoare? Eu vreau blugi sa-mi iau. Crismac iti doresc putere multa sa treci peste ac moment. Pup. Pisigri bine ai revenit! sanatate multa micutei! Lidia felicitari pt fetite! Dana l-a mai masurat si acum si e peste 3 colul si a zis ca nu sunt probleme. Am de luat in schimb duphaston, f. mult 40 mg pe zi. 14+ cu http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
bravo Katy! bun asa! ma bucur pentru vestea asta buna!
22+ cu printesa
xtraordinary spune:
citat din mesajul lui maggie_33 Multumensc Mena, si celelalte fete care v-ati mai gandit la mine si ati mai intrebat. Aseara am venit foarte tarziu de la doctor, am si stat o droaie acolo... Din pacate vestile mele nu sunt bune, sindrom hidropigen (lichid ascitic) in burtica crescut fata de sapt. trecuta,ficat hiperecogen cu ceva structuri. In rest este dezvoltat normal. Sunt doua sau trei cauze posibile, dar la fiecare sansele de dezvoltare si de supravietuire sunt relativ mici. Dar eu nu-mi pierd speranta. ma rog la Dumnezeu sa faca o minune. Magda 18+ blogul meu http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/ “I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant |
Imi pare f. rau Magda, totusi EXISTA MINUNI si nu trebuie sa renuntam sa credem in ele, indiferent ce ar aparea la bbeii nostri. Ma rog pentru puiutzul tau!
Elena e greu sa-ti revii mai ales cand te gandesti ca si bb a fost in pericol, insa daca te uiti la partile pozitive... ca putea fi mult mai rau... treci mai repede peste. Ma bucur ca nu ai fost ranita!
[url=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162924&whichpage=1]MIHAITA ARE NEVOIE DE AJUTOR![url]