Bulgarasi de ian_feb2013, cap21

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble, felicitari pentru morfo si pentru baietel

Elena, Dankutza bravo pentru inca o saptamana .

Mys, nu zic nu la o cafeluta cu lapteee

Elena, vai prin ce ati trecut. Bine ca ati scapat doar cu atat. Incearca sa faci ceva deosebit, sa nu te mai gandesti la accident...

Maggie, imi pare rau... E bine ca nu iti pierzi speranta . Dumnezeu face tot timpul minuni. Care ar fi cauzele posibile? Ce optiuni aveti? Ceva tratament? Mai mergi la un medic, mai cere o parere.

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

elena : Doamne bine ca nu atzi patit voi ceva ... restul se rezolva ... nu te mai gandi , stai linishtita pt bebe shi ai grija shi de sotz ..sanatate multa

Maggie : trebuie neaparat sa vii , pt un secon opinion , Hadi confirm ca e un medic super profesionist shi cu f multa experientza ... oricum tre sa fii optimista

eu am o stare ciudata de agitatie ..am fost la cabinetul medical de la servici sa-mi ai tensiunea : 145, 85 shi puls 114 ..muuulltttt ..tre sa ma linishtesc cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Elena, imi pare rau pentru ce ati patit multa sanatate sotului si sa se recupereze repede si cu visele cauzate de asta, o sa treaca dupa o perioada incearca sa te linistesti si seara, inainte de culcare, sa te gandesti/sa citesti/ sa te uiti la ceva linistitor sau haios eu spun din experienta asta am avut si noi acum cativa ani un accident mai mult spectaculos decat grav... nu a patit nimeni nimic dar am fost destul de zguduiti de experienta asa incat ai grija de tine si de bb si de sot si incercati sa va relaxati cat mai mult ajuta

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

elena : Doamne bine ca nu atzi patit voi ceva ... restul se rezolva ... nu te mai gandi , stai linishtita pt bebe shi ai grija shi de sotz ..sanatate multa

Maggie : trebuie neaparat sa vii , pt un secon opinion , Hadi confirm ca e un medic super profesionist shi cu f multa experientza ... oricum tre sa fii optimista

eu am o stare ciudata de agitatie ..am fost la cabinetul medical de la servici sa-mi ai tensiunea : 145, 85 shi puls 114 ..muuulltttt ..tre sa ma linishtesc cumva

eu deocamdata nu am tensiunea mare insa am pulsul si 100 cateodata in conditiile in care nu fac efort cine stie ce.imagineaza-ti.tre sa stai mai mult calma sa nu te enervezi,fara stress..ce mai ...ca in globul de sticla a lui michael jackson dc se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

osuparata
mereu gasesti cuvintele potrivite sa ma incurajezi
multumesc!

de odihna nu prea mai stiu ce inseamna o noapte dormita in intregime, visez si eu cai verzi pe pereti, ma dor oasele etc

apropo fetelor eu tot timpul am avut tensiunea micuta dar niciodata nu stiu sa-mi fi crescut peste 10-11 de obicei o am 8-9 cu 5-6
care sunt simptomele hipertensiunii?
azi noapte nu reuseam sa adorm, aveam senzatii de sufocate, imi simteam presiune de la piept in sus si respiram foarte greu

20+

Mergi la inceput

maggi nu-ti pierde speranta

fetelor vreau sa va povestesc o intamplare fericita a unei rude care acum este mamica de pui perfect sanatos desi nimeni nu mai spera

la morfofetala de 20 de saptamani au depistat ca are bebelusul grave malformaii, avea hernie diafragmatica, stomacelul perforat, intestinele s-au dezvoltat in piept in jurul inimioarei si au invelit plamanii

medicii i-au dat mai putin de 50% sanse

au hotarat sa incerce desi mamica nu prea mai spera deloc, era distrusa

au asteptat pana la termen, a nascut prin cezariana, imediat l-au intubat pt ca plamanii nu s-au dezvoltat deloc iar dupa o zi l-au operat si totul a fost un succes

bebe a scapat, cicatricea abia ca nu se mai vede, este o minunatie de copil si foarte sanatos, nu a ramas cu sechele

mamica acum e foarte fericita si mi-a zis ca a inceput sa creada in minuni
exista si multe cazuri fericite chiar si dupa ce dr spun ca nu sunt prea multe sanse

20+

Mergi la inceput

lorena : hipertensiune in cazul meu , care eram hipertensiva shi inainte de sarcina nu se manifesta , asta e probleme : tb sa fiu eu paranoia si sa o masor zilnic .. in schimb eu simt pulsul cand e peste 100 .. pt ca e o tahicardie , simtzi palpitatzii shi oboseala si o stare de agitatie

am inteles ca si la gravidutzele cu tensiunea normala , daca le cerste Domane fereste , e posibil sa nu o percepi sa nu o simti in vreun fel decat atunci cand dr ti-o masoara la un control de rutina , acum depinde de organism ... normal ar tb monitorizata pe timpul sarcinii pt orice eventualitate

Mergi la inceput

kasha : f funny " globul de sticla a lui michael jackson "
eu incerc sa fiu zen asha ... nu fac efort ..dar totushi am momente cand pulsul depaseshte 110 - 115 ..sper sa fie cazuri izolate oricum

Mergi la inceput

multumesc tweetisor

inseamna ca era altceva ca ultima data cand a masurat-o dr era 9 cu 5

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

fetelor, cele ce ati facut candida de cand ati ramas gravide... ce ati luat pentru asta?

22+ cu printesa

Bea mult iaurt, spalaturi EXTERNE cu iaurt ca mai calmeaza mancarimea si fuguta la dr ca nu e bune candida in sarcina deloc.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

mena nu am mancarimi e reactie la pachet cu infectia urinara... efect secundar al antibioticelor doctorita e in concediu acum pana pe 17 i-am dat sms si mi-a spus sa continui ce fac pana acum ca e ok si sa imi pun ovule cu clotrimazol, canesten de preferinta

22+ cu printesa

Mergi la inceput