300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 4
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Nu ma duce capul...s-a scumpit benzina,s-a scumpit curentu` ,gazu` si astia au sarit calul....cateodata am inpresia ca traiesc in desert unde totul e rar... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Eumada , la alte subiecte te laudaui ca tu nu stii cit dai pe mincare sau cit te costa mincarea ......acum stii pretul la fiecare produs din piata
Selene_Bunny spune:
Ieri: 5,89 lei bananele la Billa
7 lei la un magazin de-asta, Legume-Fructe
Azi: 5,69 lei bananele la Kaufland
eumada spune:
Mai fetelor, iar ieri s-a dus 1 milion si habar nu am ce am facut cu el?A,un pachet de tigari stiu sigur ca am luat,un mix de fructe uscate.......da` restu`....nu stiu.Ca nu i-am pierdut sigur..
Azi am fost in kaufland si am luat pronto mobila,pronto parchet,iaurt cu fructe Evei(a facut scandal ca vrea),iaurt simplu,un kg de banane...1 de portocale si...1 de carne..la 6 seara ce naiba sa mai caut..si am cheltuit...60 ron...
I-am mai luat o omida simpatica Evei(e Maria),o carte si un set de margele cu bratara pentru o Mariuca de maine....s-au mai dus ceva..da` nu stiu cat.Cred ca vreo 50 ron...
AB,pai crezi ca daca le stiam ma miram cat costa fiecare?
De vreo saptamana am abandonat socotitul...lista o uit...trebuie sa iau masuri urgente,trebuie sa-mi schimb si garderoba....
Fetelor,oare ies mai faine rochiile daca le fac pe comanda?Cat se plateste ?Mai exista croitori,firme de croit?
carmencat spune:
Cred ca mai sunt croitori, croitorese, dar depinde cum te intelegi si daca esti pe aceeasi lungime de unda cu respectiva.
Dar iesi mult mai scump, deci nu stiu daca merita, sunt lucruri de-a gata foarte frumoase.
In alta ordine de idei, au disparut prunele?? Ca nu mai gasesc decat niste aratari cu care nu merita sa imi bat capul.
De luni trebuie sa ma reapuc de pus la congelator diverse.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
ni-na spune:
Tocmai ce am venit din piata
Rosii-2.5 ron kg
gogosari 2.5 ron
Capia-2 ron
Castraveti 1.5 ron
Vinete 2.5 ron
Ceapa 1.5 ron
Si..buna ziua mi-am dat,belea mi-am capatat...Ghebe mai avea un nene cu 6 ron kg,le-am luat pe toate si a scazut la 5 ron/kg
Acum am a doua tura la oparit,in 40 min trebuie sa plec la munca ,sa le pregatesc macar pe ele,ca maine trantesc o zacusca de numa muna!
ni-na spune:
Am gasit in piata niste piersici romanesti,mititele si urate.............m-a bombanit barbatu ca trebuie sa le care si pe ele,insa cand le-a gustat acasa si a vazut ce dulceata si aroma au am primit a doua portie de bombaneala ca am cumparat doar un kg..2.5 ron.
dianad spune:
Benzina s-a scumpit, legumele s-au scumpit, carnea s-a scumpit, in medie, cu 3 lei/kg, painea s-a scumpit si ea cu mai mult de 10%. Astia au innebunit? salariul meu e acelasi din luna mai cand mi-a dat guvernul inapoi 8%.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
eumada spune:
Apropo de benzina,abia ieri cand am alimentat ca trebuia sa plec undeva...nu stiam unde exact, mi-am dat seama ca la pompa e 6.18 benzina...da` motorina cat e?Al meu sot din dotare bate campii sa modificam una din masini pe GPL...i-am zis sa puna bomba aia de reervor in masina lui,sa verifice daca nu decoleaza si sa ma lase in pace.
Exista masini gata facute pentru GPL?
Am inteles ca nici o masina care e modificata pentru GPL(Initial fiind pe benzina sau motorina nu mai functioneaza la fel odata ce i-ai facut modificarile)...deoarece reprezentantele nu fac asa ceva.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmencat Cred ca mai sunt croitori, croitorese, dar depinde cum te intelegi si daca esti pe aceeasi lungime de unda cu respectiva. Dar iesi mult mai scump, deci nu stiu daca merita, sunt lucruri de-a gata foarte frumoase. In alta ordine de idei, au disparut prunele?? Ca nu mai gasesc decat niste aratari cu care nu merita sa imi bat capul. De luni trebuie sa ma reapuc de pus la congelator diverse. Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. |
Or fi,numai ca m-am saturat sa fac maraton prin magazine cautand rochii care se potriveasca conformatiei mele de 110-80-95....adica total atipica.Ba vin bine in talie si pe fund si aiurea la bust,ba daca imi vine la bust sta ca pe gardul primariei in rest......nu mai zic de costume...daca sacoul e ok atunci e lung la maneci si larg in jos,daca e invers crapa la manei sus...pantalonii care imi vin fain in talie si pe fund sunt mai lungi cu 15 cm ...si tot asa..
ela_04 spune:
Eu cand am cumparat Loganul l-am comandat cu gpl direct din fabrica.
Dezavantajele
- sunt filtrele care trebuiau curatate mai des... cam la un an, doi max daca ai noroc. Schimbarea la ei la service 600 lei acum 3 ani. La negru 200 acum 2 ani.
- la drum lung daca obisnuiesti sa apesi acceleratia ... trage mai greu.
consumul e mai mare pe gaz decat pe benzina.
la motorina nici nu vorbesc... consumul la bani gpl vs motorina era egal.
& +31