300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
Sa inteleg ca daca a mea consuma 12 in oras si 6.5 mixt,sa icem GPL ar consuma 24 in oras?
Ce intelegi prin a calca acceleratia?Pe europene ,140-150 mi se pare o viteza normala...adica s-ar duce mai mult gaz?Si in depasiri ar fi lenesa?
ela_04 spune:
120 max cand e pe gaz. 140 am prins cu loganul (pe gaz) doar in anul cand am cumparato si am plecat cu ea la mare. Am mers alternativ ca sa vad cum merge.
Loganul consuma cam 8-10 in oras. Pe gaz 12 -14.
eu am facut comparatia la acelasi drum si pe gaz si pe motorina (cu a sotului) diferenta era nesemnificativa.
Edit. bineinteles ca la depasiri e mult mai lenesa.
Acum daca ar fi sa aleg iar as alege pe motorina. Eu ma gandeam sa-mi iau un golf micut sau o almera, ceva micut, cu un consum mic pe motorina.
& +31
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Sa inteleg ca daca a mea consuma 12 in oras si 6.5 mixt,sa icem GPL ar consuma 24 in oras? Ce intelegi prin a calca acceleratia?Pe europene ,140-150 mi se pare o viteza normala...adica s-ar duce mai mult gaz?Si in depasiri ar fi lenesa? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
140? 150? km/h???
care-i limita de viteza pe autostrada in Ro?
eumada spune:
Autostrazi nu avem..
Una singura este....cred
E-urile au limita 110 dar in general spre Bucuresti se merge cam cu 140...
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Autostrazi nu avem.. Una singura este....cred E-urile au limita 110 dar in general spre Bucuresti se merge cam cu 140... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Viteza maxima pe drumurile europene este de 100 km/h, iar inspre bucuresti exista autostrada pitesti-bucuresti, cu limita de 130 km/h
eumada spune:
Saru`mana..eu merg oricum peste suta douazeci.atunci cand conditiile o permit,uscat,vizi maxima,in afara localitatii si fara copil in masina...ieri am fost spre Bucuresti deci am depasit doar cu 20km/h viteza maxima legala.:)
Selene_Bunny spune:
Pe Autobahn Germania o singura data am mers cu 220. Simti ca te ridici de pe sosea. Chiar si asa, ne-a depasit unul care mergea ca la curse, de-abia am apucat sa observ cu coada ochiului ca ne depaseste, ca deja nu mai era...
eumada spune:
Stii care a fost replica mea cand a trecut ceva de genul asta pe langa mine?
Da` de cand e voie cu avionul pe autostrada?
ab5174 spune:
Ce uita multi soferi est ca intre asfalt si pasageri tot numai 4 cauciucuri sint ......ca am masina ' tare' asta nu le da nici o scuza sa mine ca tembelii.