PINGUINII delibereaza - capitol interimar(2)
Raspunsuri - Pagina 9
buflea spune:
Viv, calciu trebuie sa fie, de unde nastere ?
Am sunat la Terminix, cum ma asteptam, ma costa $250 ca sa vina sa distruga cuibul ala de acolo. Cica e hornet nest si nu wasp nest, adica mai nasol ca "hornet" astea sunt mai mari si mai agresive ...
Aqai, nu vreau sa facem noi, e prea periculos, nu avem echipament si le mai si imprastiem peste tot. In plus abea m-am reunit cu barbatul dupa concediu, inca imi place de el , nu pot sa-l pedepsesc acum sa se intzepe ... dar astia de la Terminix cica imi dau garantie doar 30 zile, asa ca, daca dupa o luna se reface gashca de viespi si barbata-meu ma enerveaza suficient, il bag la inaintare, adica la intzepare, sub forma de pedeapsa ...
Acum sa imi dati repede idei despre ce pot gati pentru o familie de 4 pers sambata dimineata, in timp ce astept exterminatorul de viespi si baietii mei vor fi la meciul de soccer. Am numai dimieanta la dispozitie ca la 2:00 P.M. vreau sa decolam spre plaja si duminica mergem la picnicul de final de vara.
Astept idei !
buflea spune:
Pai n-am ...dar daca imi dati o retzeta care sa-mi placa, ma duc vineri dupa amiaza la supermarket si iau ingredientele.
alinuk spune:
se lasa cu ploaie..
gustos
inteleg ca de acum... ne pregatim pt dieta de la primavara!?
sau mai e o tura inainte de sarbator?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
glimmer spune:
Uite ca pun si eu o poza cu o lasagna facuta de mine.
Nu arata profesionist, dar era bunaaaaaaa.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk gustos |
ce face lipsa unei litere...
citat din reteta data de tine:
"Se ung cu unt 4 cocote mici[...]"
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Mianna, tu esti medic ? Cam periculos pt sanatate, hranitul cu covrigi si vitamine. Iaurtul iti place ? Niste legume fierte, alaturi de o carne fiarta, te hranesc si iti dau energie + fructele. |
da, sunt medic, dar cand am spus ca-s "la spital" nu inseamna ca lucrez acolo ca medic, ci colaborez cu medicii de acolo.
cam greu cu fiertul legumelor si al altor ingrediente, din moment ce azi, de exemplu, am plecat la 8 dimineata si m-am intors la 11 jumate. seara am evoluat, azi m-am hranit cu strudele. cu mere, deci oarecum am bifat si fructele da' trece si asta. mai am maine de tras tare, si pe urma mai respir si io.
viviana spune:
Ce a povestit Buflea mi-a amintit ceva despre albine.
Cand am fost in America am vizitat o familie ce sta intr-o zona unde albinele-s ocrotite prin lege (ca la noi ursii) si amenda este foarte mare daca incerci sa le faci felul.
Piscina, masa din curte, gratarul - toate erau dotate cu plase anti-tantari. Noaptea mai scoteau pe sest o solutie impotriva albinelor ce o atarnau in copaci.
Si mi-am mai amintit ceva despre melci.
Tot din America. Gazdele noastre aveau invazie de melci si gradina distrusa. Celcesforaie s-a oferit sa mearga la Home-depot pentru prafuri.
Pe drum, se pare, a uitat ca la melci se zice snails (din mandrie nici pe mine nu m-a intrebat).
Si deodata il vad ca se cocoseaza, isi face cornite din aratatoare si le zice (in engleza): "Chestia aia mica, cu cornite si cu casa in spate"
Vanzatorul, mai hatru, ii zice ca nu intelege dar ca il cheama pe colegul lui...
S-a reprodus a doua oara.
Atunci am aparut si io, am facut un gest cu mana si i-am zis: "Snails, dear"
A fost un ras general.
Oh, doamne mi-a venit in cap o gluma la viespile lui Buflea.
Gluma isi are originea la SC.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buflea spune:
Viv, razi tu razi de viespile mele dar situatia este maro.
V-am spus ca s-a pus barbata-meu cu furtunul pe ciub si l-a distrus pe jumatate ? Ei bine, azi dimineata era la loc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ... feleor, in 2 zile au refacut cuibul, care arata ca o minge de fotbal.
Sambata vine terminatorul, dar am emotii ca nu stiu cu ce ajunge acolo la craca aia. O duduie la tel m-a intrebat cat de sus este si i-am spus ca e sus, dar se poate ajunge cu o scara. Cred ca am gresit, nu stiu daca se ajunge cu scara ... in fine, o sa vedem sambata.