PINGUINII delibereaza - capitol interimar(2)
Raspunsuri - Pagina 10
viviana spune:
Buflea, rad da' nu de situatia ta.
Chiar sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii.
Le mai poti da telefon odata sau lasa mesaj ca trebuie o scara mai lunga.
Sper ca tineti geamurile inchise si nu se joaca copiii pe acolo.
Si poate trebuie anuntati si vecinii sa nu aiba si ei.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buflea spune:
Ce ma faceam eu fara intzelepciunea ta pinguineasca ... am sunat acum si am mentzionat sa vina cu o scara lungaaa.
buflea spune:
Aqai, ce face copilul ? Am citit ca are dureri ? Dragul de el ...
Ce v-a spus la control ?
Il tii acasa sau macar se poate duce la scoala ?
Sper ca sunteti bine, ma rog ... in conditiile date sper ca sunteti ok.
Aqai spune:
Copilu' e in general ok, are momente cand are dureri, mai ales noaptea. Ii dam advil ca e mai eficient decat altecele. La scoala nu a mers saptamana asta, nu cred ca il duc nici cea urmatoare.
Acuma e fericit ca i-au pus un bandaj de fibra de sticla peste ghips si si-a ales negru... l-a impresionat pe frac-su pana la sange. Si sunt la soacra-mea ca a renovat peste vara si le-a facut o camera proprie nou-nouta: carpet, pereti nou-vopsiti, paturi noi separate, noptiere, mobila... tot tacamul. asa ca isi consuma entuziasmul in deplasare :)
asteptam maine raportul despre viespi!
Denisam spune:
Buflea-daca vrei sa salvezi banutii:) e vespi le extermini cu fum- un bat care arde si pus acolo si dat foc la cuib- garantat se duc- bafta indferent de decizie!
Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani
buflea spune:
Da, da, da stiam si eu de fum ... dar nu auzi ca cuibul e in pom, agatzat de o craca.
Unde sa pun batzul ala cu fum ? Plus ca banuiesc ca trebuie ceva echipament ca sa te apropii de el ...
Uite asa arata :
http://www.ipm.iastate.edu/ipm/hortnews/2006/10-4/hornetnest.html
teolinda spune:
Buflea...da' cu ochiul "zbatacios" cum mai esti? S-a linistit?
Daca nu-i din cauza medicala... te pomenesti ca viespile alea sunt "beleaua"... din ce zici nu-i prea simplu de scapat de ele prin metode casnice ci trebuie profesionisti . Bafta sa le doboare echipa de interventie!
Am avut si eu niste cuibulete de viespi pe langa casa...da' erau de dimensiunea unei mingi de tenis si le-a exterminat sotu' cu spray si cu foc.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
viviana spune:
Buflea, cum s-a terminat actiunea "cuibul de viespi"?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
alinuk spune:
astept si eu deznodamantul actiunii 'cuibul de viespi'
..si ca veni vorba fac un exercitiu de imaginatie si ma intreb daca s-ar potrivi acestui topic titlul
'cuibul de viespi'
credeti ca ar sta lumea deoparte sau ar fi invazie?
mie nu mi-ar displace postura de 'sperietoare'
ok... una prietenoasa
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Androix, zi-mi si mie te rog cat mai e biletul ptr urcat cu telecabina la Babele. 10x Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
32 de adulti si 18 de copii peste 5 ani, parca.
Sunt pe fuga maxima Am intrat doar sa va salut!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!